Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search
P.Next

P.Next

Waterstraat 9
B-8780 Oostrozebeke, Belgium
Profil d'entreprise
Demande de prix
(sur Bobex)
Activités:
Onze activiteiten zijn in België opgestart (September 2006) na een lange periode in het buitenland actief geweest te zijn.

Ons jong team van IT Ingenieurs heeft een klare en frisse kijk op de revolutie die momenteel door het internetlandschap trekt: Web2.0 incl features zoals Tagging, Blogging, wikis, etc, user-community driven websites evenals de ontwikkeling van Rich Internet Aplications met technieken zoals o.a. AJAX. Onze ingenieurs hebben de opdracht deze nieuwe evoluties en geplande produkten op de voet te volgen zodat we steeds een stap voor zijn op onze meeste rechtstreekse concurrenten.
Een andere en nog grotere uitdaging zijn de huidge zoekmachines die 99% van de surfers gebruiken om tot jou website te komen. Ook hier weten we als geen ander dat de zoekmachine sector een continu evoluerende en veranderlijke omgeving is. Websites die vandaag hoog gerankt staan, kunnen morgen naar de laatste plaats verwezen worden door de kleinste upgrade. Door de evoluties op dit gebied constant te volgen hebben we de expertise om ook deze probleemstelling zo optimaal mogelijk voor je te verzorgen.

We hebben de mogelijkheid al deze ontwikkelingen aan te bieden en te verwerken niet alleen in feature rijke websites en applicaties maar evengoed in de meest eenvoudige websites. Dit levert immers voor elke klant een beter resultaat op dan van tevoren gehoopt.

Om al onze ontwikkelingen en projecten in goede banen te leiden voeren we als jong, dynamisch en creatief bedrijf de IT Project Management Cultuur hoog in het vaandel. Elke project wordt, afhankelijk van de grootte, volgens een bepaalde procedure afgehandeld. Dit zorgt voor een hogere kwaliteit en bent u als klant op elk moment op de hoogte van de vorderingen en situatie van het project.

Onze competenties: o.a.
Web Software - Rich Internet Applications
Web Shops - Large Internet Applications
Web Design - From small to very feature rich webistes
Flash - Animations, Interactive elements, Movable objects, Dynamic elements
Fully Customizable Content Management Systems
Search Engine Optimization (SEO) & eMarketing
WEB2.0 Web Software - Integration of Tagging, AJAX, Blogs, Community driven user-contributed web-services, rss/atom feeds, wikis, podcasts, full stream video, and much more.
Année de création:

Nombre d'employés:
Localisation (filiales):
Maatschapplijke Zetel:
Waterstraat 9
8780 Oostrozebeke
Belgium
Offre
Demandez un devis
Profil Bobex
Catégories:
Internet & informatique
Photo & vidéo
Régions où sont fournis les services:
Anvers
Autres régions
Brabant Flamand
Brabant Wallon
Bruxelles
Flandre occidentale
Flandre orientale
Grand-Duché de Luxembourg
Hainaut
Limbourg
Liège
Luxembourg (BE)
Namur
Nouvelle recherche

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.