Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search
Originall

Originall

Kruisbaan 3
B-2800 Mechelen, Belgium
Evaluation: 5.05.05.05.05.0
Profil d'entreprise
Demande de prix
(sur Bobex)
Activités:
Originall is een digitaal communicatiebureau en biedt een waaier aan technische en grafische mogelijkheden. Elk project word gestart door naar u te luisteren, naar uw doelstellingen en uw verhaal. Dan pas komen we met een daadwerkelijk plan en voorstel. Zo kunnen we een product afleveren dat resultaten boekt, en waar u volledig tevreden over bent.

Wij werken aan uw project, en u spreekt rechtstreeks met de mensen die eraan werken. Geen gedoe met de Account Manager of Sales Representative, wel met Gary, Wesley, Sebastien of Claudio. Mensen die uw project begeleiden en er zelf aan meewerken.

Denk niet alleen aan al onze mogelijkheden, vraag er ook naar. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak of offerte. Bij een tas koffie kunnen we dan de mogelijkheden bespreken.
Année de création:

Nombre d'employés:
Localisation (filiales):
Kruisbaan 3
2800 Mechelen
Offre
Demandez un devis
Exemples de projets remportés: 
Description
Logo voor consultants
Wij zijn een klein (startup) consultancy bedrijf dat in de Benelux werkt op het gebied van bedrijfs advies. Wij zoeken iemand die - in overleg - een logo / beel...
Webwinkel
Voor mijn kledingzaak ben ik op zoek naar een website waar ik mijn producten kan verkopen. Wij verkopen voornamelijk merkkledij zoals Diesel, G-Star, Hilfigger...

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.