Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search
Mm-Taallessen

Mm-Taallessen

Planetariumlaan 582
B-2610 Antwerpen, Belgium
Profil d'entreprise
Demande de prix
(sur Bobex)
Activités:
Bij MM-taallessen kan u in een gezellige omgeving snel en op een prettige manier Nederlands, Frans of Engels leren. De inhoud wordt afgestemd op uw noden. Taal voor elke dag bijvoorbeeld of telefoneren op het werk of voor vergaderingen,... U wordt zo snel mogelijk tot uw einddoel gebracht. Er wordt gezocht naar de beste formule voor u en u hangt niet vast aan modules.
Er zijn cursussen voor beginners of gevorderden maar ook interessante conversatielessen waar u constant aan het woord bent. Dit kan allemaal in individuele lessen of in groep.

Naast de taalcursussen biedt MM-taallessen ook workshops aan.
-Creatief schrijven:
Wil jij die ene idee nu eindelijk eens goed op papier krijgen? Of wil je een gebeurtenis van je afschrijven en er een kort verhaal aan overhouden? Duik met mij in je creatieve wezen en geef het vorm met woorden.
-Zelfvertrouwen:
Word jij er ook gek van dat je nooit helemaal jezelf kan zijn? En weet je niet hoe dat komt? Of weet je het wel, maar kan je de oorzaak niet wegwerken? Samen reizen we langs ervaringen en uitspraken uit je verleden en trachten de littekens te genezen. We breken muren af en openen een nieuwe wereld: JOUW wereld.
Année de création:

Nombre d'employés:
Localisation (filiales):
Planetariumlaan 582
Offre
Demandez un devis