Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Klick-Trade

Klick-Trade

Weg Naar As 95
B-3950 Bocholt, Belgium
Bedrijfsprofiel
Offerte aanvragen
(op Bobex)
Activiteiten:
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw transportbehoeften? Groot of klein, het team van Klick-Trade staat altijd én overal garant voor een correcte behandeling van uw goederen.

Klick-Trade, de dochteronderneming van succesvol bouwbedrijf Berger N.V., is een internationaal transportbedrijf met een sterk kwaliteitsbewustzijn in het grensoverschrijdend wegvervoer. Service, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze doelstelling is dan ook: de klant weegt het zwaarst!

Als specialist op het gebied van internationaal transport heeft Klick-Trade veel te bieden. Het bedrijf met jarenlange ervaring, is gevestigd in het centraal gelegen Bocholt en geniet een goede reputatie die in de loop der jaren samen met de chauffeurs is opgebouwd. Klick-Trade verzorgt door middel van eigen voertuigen, een groeiend aantal vaste charters en een samenwerking met transporteurs in binnen- en buitenland, de meest uiteenlopende wegtransporten binnen heel Europa. Wij houden onze klanten tevreden door op een effectieve wijze om te gaan met hun goederen tegen een concurrerende prijs.

Waarom Klick-Trade?
• Materieel altijd in perfecte conditie
• Track & Tracing
• Betrouwbare, efficiënte planning
• Voortdurende kwaliteitszorg
• Teamwork en deskundig en ervaren personeel
Neem nu gratis en vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte transportofferte. Bezoek tevens onze vernieuwde website www.klick-trade.be. Hier vindt u alle informatie over ons bedrijf, onze diensten en de transportmogelijkheden. Daarnaast kunt u via onze website online een transportofferte aanvragen. Wij behandelen alle aanvragen met de uiterste zorg en proberen zo accuraat mogelijk in te spelen op uw specifieke wensen.

Bij ons rijdt u beter – van A naar B!

Met vriendelijke groet,
Oprichtingsjaar:

Aantal medewerkers:
Ligging (vestigingen):
Bocholt
Offerte
Offerte aanvragen
Bobex profiel
Categoriëen:
Auto & navigatie
Transport & logistiek
Regios waar diensten geleverd worden:
Andere regio's
Antwerpen
Brussel
Groothertogdom Luxemburg
Henegouwen
Limburg
Luik
Luxemburg (BE)
Namen
Oost-Vlaanderen
Vlaams Brabant
Waals Brabant
West-Vlaanderen
Nieuwe zoekopdracht