Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Isolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Leuven
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen, opp. +50mē, rijhuis van 1967, geen idee of er onderdak is.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Waarschoot
Dit is een recent aangekochte woning. Ik zoek een offerte voor een dakisolatie van een volwaardige zolder. Bungalowwoning van 14.5m op 8.2 m. Woning van 87. Bedoeling is om hier later slaapkamers van te maken.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Wetteren
Ik wens zonnepanelen voor op mijn privewoning. Hellend dak met overzetdak zonder velux, zuidgericht, +4000 kwh, opp. +30mē. Voor binnen enkele maanden.
Isolatie
Geen regio
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Berchem
Ik zou het dak van mijn prive laten isoleren. Plat dak met roofing op, graag milieubewust materiaal, opp. 70mē, bouwjaar 1935 (roofing van 2001).
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Brecht
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een vrijstaande woning. Deze komen op een nieuwe garage met zuid gericht dak. De deze garage wordt geplaatst midden oktober. Dit dak zal bestaan uit dakpannen. Deze woning is van 89. Geen idee van verbruik maar we betalen maandelijks rond de 100€.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Mechelen
Ik zoeken een offerte voor het isoleren van een pannendak. Isolatie mogelijk via een zolder waar er reeds een onderdak is voorzien. Woning van de jaren 30 en zo'n 50-60mē te isoleren.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Paal
Ik zoek een offerte voor het isoleren van spouwmuren. Woning van 1965. De diepte van de spouw is nooit nagemeten. Muren in vrije gevelsteen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Overijse
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive(bijbouw). Hellend dak met dakpannen, zuidwest gericht, ik heb al panelen op het hoofdgebouw, opp. voor 12 panelen. Wanneer is te bekijken.
Isolatie
Geen regio
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Stekene
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Plat dak met roofing op, huis van jaren 70, opp. 25mē, nog voor dit jaar. Ook indien mogelijk graag buitenmuurisolatie in de offerte.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Gent
Dak zal vervangen worden. Dit is een ouder woning van 1910 met achterkant zuidelijk gerichte. Verbruik heb ik geen idee. want we hebben woning recent aangekocht.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Zwevegem
Ik wens een hellend dak te isoleren via een nokzolder en gedeelte een bovenverdieping onder het dak. Ik wens zowel de opties te bekijken voor zolderisolatie als zoldervloer isolatie.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Meeuwen-Gruitrode
Momenteel is het dak niet Geïsoleerd. Dit is een bungalowwoning waar een dak bereikbaar. Graag zowel de opties van zowel de zoldervloer als het dak te bekijken. +- 120mē.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Meeuwen-Gruitrode
Geen idee van van het verbruik. Dakpannen dak met zuidelijke oppervlakte. Licht hellend dak van 30°. +- 40-50mē.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Gistel
We zoeken een offerte voor het isoleren van zowel de gelijkvloer en zolderverdieping. Dit is een nieuwbouw waarvan we nu bezig zijn met de afwerking van de ruwbouw. Hier komen wel nog leidingen voor vloerverwarming.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Grimberegn
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een plat dak van een garage aangebouwd aan de westkant. Ik vermoed dat dit dakplaten zijn. Geen idee van verbruik.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Zerkegem
Vrijstaande woning van 1954. Twee hellende daken met dakpannen die beide vanaf een zolder geïsoleerd kunnen worden. Mogelijk wel geen onderdak voorzien. Oppervlakte schat ik op zo"n 150mē.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Webbekom
Ik heb een bestaande installatie die in maart in dienst is genomen met een nieuwbouwwoning. De huidige instantie heeft een omvormer van 1.5 en 4 panelen. We wensen hier nog 4 panelen bij te plaatsen. De huidige panelen liggen op het hoofdgebouw met een roofing dak. Momenteel liggen de 4 panelen diagonaal optimaal zuid. Omdat er niet genoeg plaats is zal deze parallel moeten worden geplaatst worden op een zuid-tot zuidwest. De huidige omvormer heeft nog plaats voor drie panelen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Grimbergen
Ik zal deze panelen gebruiken voor mijn privaat gebruik en mijn zelfstandige basis. 4400 kw. Plaatsing kan gebeuren op een hellend dak dat zuid tot zuidoostelijk is gericht. Dakpannen dak. Er is een velux en ik vermoed zo'n 15mē.
Isolatie
Geen regio
Isolatie voor een woning in Lombarsijde
We gaan een nieuwe muur te plaatsen voor de bestaande spouwmuurisolatie. 10 cm isolatie. Dit is een open bebouwing. Verder wensen we het dak te isoleren vanaf een volwaardige zolder.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Koersel
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van panelen op een pannendak. +- 3000kw. Woning van ongeveer 11 jaar. Dak is zuidelijk gericht en geen idee van de oppervlakte. Gevel van 12m breed.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Wachtebeke
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op een bijgebouw aangebouwd aan de woning. Dit is een roofing dak aan de zuidwestkant. Gebouw plaatst 2006. We hebben een ook een kleine commerciële activiteit waardoor het verbruik ronde de 20.000kw zit.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor isolatie in de spouw van de rijwoning. Woning enkel gezandstraald. Geen idee van de spouw.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Stabroek
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie van een halfopen bebouwing van de jaren 60. Buitenkant is in de vrije gevelsteen. De oppervlakte en spouw zijn wel nooit nagemeten. Graag had ik dit ter plaatsen gedaan.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Eernegem
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en één velux, zuidgericht, 5 personen, opp. 70mē. Voor nu en half jaar.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Boom
Dit is de woning van mijn ouders. Dit is een gebouw van 64 met een hellend dak en grondafmeting van 6x9 . Ik wens hier via de zolder het dak te isoleren. Omdat mijn ouders eigenlijk te oud zijn om dit nog zelf te doen wens ik alle afspraken en offertes via mijzelf te laten verlopen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Mortsel
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met roofing en 2 koepels, 4500 kwh, zuidgericht, opp. 80mē, kan nog redelijk snel.
Zonnepanelen
Geen regio
Aanvraag Zonnepanelen te Ekeren
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor zonnepanelen. Wij hebben een plat dak met roofing, waarop zich geen dakkoepels of andere constructies bevinden. Het plat dak heeft roofing als bedekking, en meet +/- 90mē. Dit dak is zuidelijk georiënteerd. Wij zijn eigenaars van de woning en verbruiken 7500kW/jaar.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Moen
Verbruik van zo'n 1500kw. De plaatsing het beste op een losstaand bijgebouw. Dit heeft een nieuw dak in roofing en is ongeveer 200mē.Hoofdconteur in het bijgebouw.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Geraardsbergen
2500 kw-3000kw. Plaatsing is mogelijk op een zuidoostelijk dak met dakpannen. Dak is recent vernieuwd.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Haasdonk
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn privewoning. Hellend dak (serre), zuidgericht, 6000-7000 kwh, opp. +100mē. Loop van volgend jaar.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Moorslede
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Dit is een woning dat we drie weken geleden hebben aangekocht. Dit is een leien dak maar ik weet niet welk type van het dak. +- 80mē. Deze heeft een zuidwets oriëntatie aan de achterkant. Woning wordt elektrische verwarming
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Lichtervelde
Graag had ik de opties voor zonnepanelen ter plaatsen met iemand bekeken. Ik heb mogelijkheid om deze panelen zuidelijk te plaatsen op een pannendak.
Isolatie
Geen regio
Muurisolatie voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zijgevel. Dit is een blinde gevel naar de buren. Mogelijk is dit een spouwmuur . Gevel in vrije gevelsteen. Op een derde staan er wel leien tegen.
Isolatie
Geen regio
Isolatie voor een woning in Kapllen
Ik zoek een offerte voor geluidsisolatie van een muur. Dit is een gevelmuur vanaf de binnenkant te isoleren. Dit appartement is op de eerste verdieping.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Moen
Verbruik van zo'n 1500kw. De plaatsing het beste op een losstaand bijgebouw. Dit heeft een nieuw dak in roofing en is ongeveer 200mē.Hoofdconteur in het bijgebouw.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Sint-Gillis-Waas
Isoaltie van een hellend dak met dakpannen. Dit is bereikbaar via een kruipzolder. Onderdak is reeds voorzien. +- 130 mē. Spanten 40cm van elkaar.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Dilsen-Stokkem
Ik zoek een offerte voor installatie van zonnepanelen. +- 5000kw verbuik. 15 jaar oude woning dakpannen dak met zuidelijke oppervlakte +-60mē.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Moorslede
Graag zou ik een offerte voor zonnepanelen bekijken. We betrekken de woning in april volgend jaar. Gezin 4 personen. Dit is een nieuwbouw waarvan de ruwbouw werken bijna afgerond zijn. Dak bestaat uit sneldakpannen. Zuidgericht dak over een oppervlakte van +- 60mē
Isolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Schepdaal
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met leien en geen onderdak, opp. +100mē, huis van 1950.
Isolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Malle
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak, waarop zich dakpannen bevinden. Ons dak meet +/- 180mē in oppervlak, en hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Het dak heeft wel een houten gebinte.
Isolatie
Geen regio
Isolatie voor een woning in Manderfeld
Dit is een woning met houtskeletbouw. Geen mogelijkheid tot spouwmuurisolatie dus waarschijnlijk buitenmuurisolatie. Woning in crepi. We wensen de noordkant en zuidwestkant te isoleren.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Brecht
De ruwbouw is bijna klaar van deze woning. Dit wordt een pannendak te isoleren vanaf de binnenkant. De zolder is 8x9m.
Isolatie
Geen regio
Isolatie voor een woning in Wingene
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een woning van 1911. Momenteel is de vloer reeds geïsoleerd . De muren zijn volle stenen muren. Ik wens graag de volledige woning te bekijken en de opties voor isolatie bespreken.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Haaltert
Ik zoek een offerte voor het plaatsen zonnepalen op een woning van de jaren 60. Het dak wordt vernieuwd met nieuwe dakpannen. Zadeldak waarvan de achterkant zuidelijk gericht.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Erembodegem
Ik doe deze aanvraag voor mijn eigen woning. Geen idee van het verbruik. Het dak bestaat bestaat uit dakpannen. +- 100mē. Geen idee van de oriëntatie.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Moorslede
Graag zou ik een offerte voor zonnepanelen bekijken. We betrekken de woning in april volgend jaar. Gezin 4 personen. Dit is een nieuwbouw waarvan de ruwbouw werken bijna afgerond zijn. Dak bestaat uit sneldakpannen. Zuidgericht dak over een oppervlakte van +- 60mē
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Aalbeke
Momenteel heb ik een vebruik van 200€ aan elektriciteit per maand. Geen idee van oppervlakte of oriëntatie.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Mechelen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met roofing op, 3200 kwh, opp. 45mē, wanneer ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Aartrijke
Dit is een nieuwe woning die we hebben aangekocht. In september hebben we de sleutel. Dak is zuidelijk gericht en bestaat uit dakpannen. Woning van +- 25 jaar oud.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Niel
Ik wens een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Ik heb momenteel wel geen idee van het verbruik van energie. De voorkant van het pannendak is zuidelijk gericht. Geen idee van de oppervlakte ik vermoed 50-60mē in totaal.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Houthalen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive(garage). Plat dak met roofing, opp. 45mē, 80€ per maand, wanneer is te bekijken.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Overboelare
Dit is voor een oude boerderij van meer dan 100 jaar. Vroeger was er verwarming met accumulatie. Nu hebben we een mazout verwarming. Nu een verbruik van 3000-3500 kw. Ik heb een dak met nieuwe dakpannen sinds 10 jaar. +- 100mē.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Ieper
Ik zoeken een offerte voor de isolatie van een pannendak van 1963. Onderdak is mogelijk al voorzien maar ik ben niet zeker. ook is er in de zolder al iets voorzien van isolatie maar deze kan worden weggehaald en vervangen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Aartrijke
Dit is een nieuwe woning die we hebben aangekocht. In september hebben we de sleutel. Dak is zuidelijk gericht en bestaat uit dakpannen. Woning van +- 25 jaar oud.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Gentrbugge
Ik wens de voorkant in de spouw te isoleren. Woning van 1915 maar ik vermoed dat er een spouw aanwezig is. Ook is er achteraan een nieuwbouw van 10 jaar oud. Spouw nooit nagemeten. De achterkant t is bepleisterd en de voorkant betelgeld met steentjes.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Kontich
Ik wens de panelen plaatsen op een garage aan de overkant van de straat. Deze is zo'n 6x3.5m. Hier wens ik een offerte voor het plaatsen van een zonnepanelen verbruik met baterij. Ik wens hier panelen te plaatsen voor enkel verlichting.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Lichtervelde
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een oude woning. Deze moet volledig gestript worden en dan geplaatst op de betonplaat. 45mē in eerste fase en 90mē. in tweede fase.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Genk
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van de panelen op een plat dak van de woning zelf. Dit is een geasfalteerd dak. +- 60mē. Deze woning is gebouwd in de jaren 70. 250€ per maan aan elektriciteit.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning Halle
Volledig gerenoveerde woning met een leien dak van de jaren 70. Er is een volwaardige zolder aanwezig waar er geïsoleerd worden. Geen onderdak.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Alken
Ik zoek een offerte voor zoldervrloerisolatie. Deze zal worden gebruikt voor opslag. Momenteel een houten vloer. Woning van 2.
Isolatie
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Oud-Turnhout
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een pannendak van de jaren 60. Dit is mogelijk via een volwaardige zolder. Geen onderdak voorzien.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Peer
Ik zoek een offerte voor zoldervloer isolatie en gelijkvloerisolatie. De zolder is een volwaardige. De ondergrond bestaat uit hout. Na de isolatie wordt deze zolder niet meer gebruikt. +- 45mē-50mē. Gelijkvloers heeft een oppervlakte 50mē. Dit bestaat uit geel zand. Ik ga zeker vloerverwarming plaatsen en wens 8-10cm isolatie.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in kortrijk
Graag had ik de prijzen bekeken voor een offerte voor zonnepanelen en/of zonneboiler. Deze kunnen geplaast worden op een dak met zwarte dakpannen. 60-80mē oppervlakte en zuidwestelijke oriëntatie.
Isolatie
Geen regio
Isolatie te Geraardsbergen
Wij zijn onze huis aan het renoveren. Op dit huis is er zoweel een plat dak als een schuin dak aanwezig. Wij zouden deze daken graag willen isoleren. De daken zijn bekleed met dakpannen. Het platte dak is ongeveer 75mē en het hellende dak is 64mē.
Isolatie
Geen regio
Zoldervloerisolatie voor in de regio Berendrecht
Ik zou de zoldervloer van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met zoldertrap, opp. 110mē, bouwjaar huis 1979.
Isolatie
Geen regio
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Merksem
Ik wil het dak van mijn prive willen laten isoleren. Plat dak met steentjes op, opp. bijna 40mē, rijwoning van 1970.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Eeklo
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Momenteel betaal ik 125€. Plaatsing mogelijk op betondak. Woning van +- 20 jaar oud.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Langemark
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met roofing zonder koepel, opp. +100mē, 3 personen, indien goede offerte snelle plaatsing.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Eeklo
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Momenteel betaal ik 125€. Plaatsing mogelijk op betondak. Woning van +- 20 jaar oud.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Leuven
Ik doe deze aanvraag in naam van de eigenaar. Deze wenst panelen te plaatsen voor het appartement van de eigenaar, twee huurder en de gemeenschappelijk delen. Dit is voor een gebouw van 25 jaar . Dak is gelegen op garage's achter het gebouw. Elke appartement heeft zijn eigen elektriciteitsmeter.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Heule
Ik heb geen idee van het verbruik. Ik wens de panelen te plaatsen op een schuin dak met dakpannen of een roofing dak aan de woning. Het schuine dak heeft een zuidelijke oppervlakte en is zo'n 35mē.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Lebbeke
Graag had ik bekeken wat de mogelijkheden voor de zonnepanelen. Ik heb een pannendak waarvan de achterkant zuidelijk gericht.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Retie
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met leien zonder velux, zuidgericht, 2500-3000kwh, opp. 20mē. Wanneer is te bekijken.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Rumst
We wensen een prijsofferte voor zonnepanelen voor een verbruik van 9475 kWh. Dit is van 2015. Dak is gericht naar het zuiden. Dit is een pannendak. Toegang is mogelijk vanaf de garage.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Kortrijk
Graag een gerichte offerte voor zonnepanelen met de mogelijke subsidies. Ik heb momenteel geen idee van verbruik. De woning zelf is een verbouwde woning van de jaren 80. Er is zowel een plat dak in roofing met keien. Ook is er een dakpannen dak. In het platte dak is er een koepel. De panelen kunnen geplaatst worden. platte dak is zuidwest geplaatst worden.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Geel
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een dak met dakpannen. Er is een kamer voorzien onder het dak. Hier is een onderdak voorzien. Oude hoeve die reeds gerenoveerd is. Dakoppervlak van 200-250mē.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Geraardsbergen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en één velux, zuidgericht, 8200kwh, opp. +90mē. Bouwjaar 2008, wanneer is te bekijken.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Gent
We zoeken een offerte voor zonnepanelen. Dit is een nieuwe woning waarvan we begin oktober de sleutel krijgen. We gaan met 4-5 mensen inwonen. Dak bestaat uit dakpannen. Woning van de jaren 60.
Condensatieketel
Geen regio
Verwarmingsketel voor een woning in Kinrooi
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande mazoutketel. Leidingen in goede staat. Ketel voor sanitair en verwarming. Woning geïsoleerd volgens de normen van 1990.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Roeselare
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, zuidwest gericht, +2500 kwh, plaats voor 21 zonnepanelen. Plaatsing mag snel gaan.
Isolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak + vloerisolatie in de regio Lissewege
Ik wens het dak en vloer van mijn prive willen laten isoleren. Dak via binnenkant, hellend dak met dakpannen, onderdak is er, opp. +150mē, huis van voor 1960. Voor de vloerisolatie, later komt er vloerverwarming, opp. +60mē.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Oud-Tunrhout
Ik zoek een offerte voor het isoleren. Dak bereikbaar via een kleinere zolder. Woning van de jaren 50 zonder onderdak. Dak bestaat uit dakpannen.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Edegem
Ik zoek een offerte voor het isoleren. van een pannendak via een open zolder. Deze zolder is volledige gerstript en er is wel nog een onderdak voorzien.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Meise
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn zaak/prive(bijbouw). Plat dak met EPDM, 4000 kwh, opp. 48mē, voor eind dit jaar.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Andries
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met EPDM op zonder koepel, opp. +100mē, 2 personen, wanneer ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Balen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen zonder velux, zuidgericht, 6500kwh, opp. 45mē. Wanneer is te bekijken.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Marke
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1956, diepte spouw onbekend, spouw is er, gevels niet bewerkt, opp. +200mē.
Isolatie
Geen regio
Vloerisolatie in de regio Kessel-Lo
Ik wens de vloer van mijn prive(renovatie) te laten isoleren. Gelijkvloers, opp. +50mē, bouwjaar 1935.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil graag zonnepanelen voor op mijn hellend dak. Het dak bestaat uit dakpannen met een grote van 40m2. Het bouwjaar van de woning is 1960.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Wijgmaal
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive Zowel hellend als plat dak is er, opp. plat dak 16mē, 2-3 personen, wanneer ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Gruitrode
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Jaarlijks heb ik zo'n verbruik van zo'n 4000kw. Dit is voor een woning van 1992. En we wonen met twee in de woning. Het dak bestaat uit dakpannen. +- 100mē.
Condensatieketel
Geen regio
condensatieketel voor een woning in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een verwarmingsketel van 91. Ik zoek een nieuwe verwarmingsketel in gas. Ook zouden de leidingen moeten worden nagekeken. Woning van de jaren 30 die niet geïsoleerd is.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Balen
Dit is voor een nieuwbouwwoning. We zullen hier in oktober gaan inwonen. Indien de offerte binnen ons budget valt wens ik zo snel mogelijk de panelen te plaatsen. Plaatsing kan het beste gebeuren op een roofing dak van de hoofdwoning zelf.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Peer
Ik zoek een offerte voor zoldervloer isolatie en gelijkvloerisolatie. De zolder is een volwaardige. De ondergrond bestaat uit hout. Na de isolatie wordt deze zolder niet meer gebruikt. +- 45mē-50mē. Gelijkvloers heeft een oppervlakte 50mē. Dit bestaat uit geel zand. Ik ga zeker vloerverwarming plaatsen en wens 8-10cm isolatie.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Ieper
Ik zoeken een offerte voor de isolatie van een pannendak van 1963. Onderdak is mogelijk al voorzien maar ik ben niet zeker. ook is er in de zolder al iets voorzien van isolatie maar deze kan worden weggehaald en vervangen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Desselgem
Ik wens zonnepanelen voor op onze prive. Hellend dak met dakpannen op, 4500 kwh, zuidgericht, opp. 50mē, ook 2 platte daken mogelijk, plaatsing is te bekijken.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Dilbeek
Ik zoek zonnepanelen voor op onze prive. Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, +20000 kwh, opp. +70mē, voor binnen dit en een jaar.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een bedrijf in Tessenderlo
Dit is een gebouw dat we verhuren. 1600€ per maand momenteel aan elektro. Dit is een labo een kantoor. Het huidige dak bestaat uit een slalen gebinte met roofing. Twee delen waarvan het oudste 20 jaar en het jongste 8 jaar.
Isolatie
Geen regio
Buitenmuurisolatie voor in de regio Kampenhout
Ik wens buitenmuurisolatie voor mijn privewoning. Vrijstaand huis van 1950 ergens, opp. +100mē, nog voor dit jaar.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Essen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive . Hellend dak met dakpannen en 3 veluxen, zuidgericht, 4500 kwh, opp. +40mē. Wanneer is te bespreken(binnen 6 maanden).
Duurzame energie installaties (recente leads) 1 | Duurzame energie installaties (recente leads) 2 | Duurzame energie installaties (recente leads) 3 | Duurzame energie installaties (recente leads) 4 | Duurzame energie installaties (recente leads) 5 | Duurzame energie installaties (recente leads) 6 | Duurzame energie installaties (recente leads) 7 | Duurzame energie installaties (recente leads) 8 | Duurzame energie installaties (recente leads) 9 | Duurzame energie installaties (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.