Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Isolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Stabroek
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. +60m≤, bouwjaar 1960 en deels 2004.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Evergem
Een offerte voor het plaatsen van ongeveer 22 panelen. Het dak is bekleed met dakpannen. Het is een huishouden van 4 personen met een verbruik van 5500 kWh.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Leopoldsburg
Ik wens voor zo'n 3200kw zonnepanelen te plaatsen. We dachten eerste te plaatsen op een plat dak maar de beste mogelijkheid qua oriŽntatie. Dakpannen dak. Woning van 40 jaar oud.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Wetteren
Betreft deel dakisolatie en ev. spouwisolatie. Dakisolatie via een afgewerkte kamer. Dit is een hoge hal die tot de nok doorloopt. Er is reeds een onderdak voorzien. Geen idee van de oppervlakte die geÔsoleerd moet worden.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te Lint
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1978.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te Genk
Onze woning heeft een hellend dak. Deze dak willen wij isoleren. Het gaat om een dak van ongeveer 64 m≤. Het dak is recent vernieuwd en is bekleed met dakpannen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Dendermonde
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een woning van 1980. Geen idee van het verbruik. Plaatsing mogelijk op dakpannen. Dak is zuidoostelijk gericht. Oppervlakte van dit dak is 11x35m met 30į helling.
Isolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Mechelen
Ik zoek een offerte voor de woning van mijn moeder de spouwmuren te laten isoleren. Dit is een halfopen bewoning van de jaren 80 in vrije gevelsteen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Zonhoven
Ik wens zonnepanelen voor op mijn privewoning(bj 2013). Zowel hellend dak of plat dak is er, 2 personen, opp. +40m≤,wanneer is aan de offerte.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Lier
We zoeken een offerte voor Dakisolatie via een zolder. Woning van 1850 met dak van 20 jaar oud . Vorig jaar is hier nog een coating voorzien. Nu onderdak met gyprockplaten. Ik vermoed een oppervlakte van rond de 25-30m≤.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te Zemst
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van een plat dak. Het dak is bekleed met roofing. De grootte is ongeveer 50 m≤. Isolatiedikte is tussen de 10-12 cm. De woning is gebouwd in 1962.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Evergem
Ik wens zonnepanelen voor op onze prive. Hellend dak met dakpannen (35į), zuidgericht, 4000 kwh, opp. +35m≤. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Berchem
We wensen op onze woning zonnepanelen te plaatsen voor een verbruik van 3000kw. We zouden eerst graag met iemand afspreken om ons een offerte te laten opmaken en advies te geven. We zijn namelijk van plan het dak te vervangen om deze installatie rendabeler te maken en hierover hadden we graag advies ingewonnen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Huldenberg
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij zonnepanelen. We verbruiken 5450 Kilowatt per jaar met zijn 4. We hebben een zadeldak in dakpannen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Willebroek
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, (45į), 5000-6000kwh, opp. 40m≤, wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Hulsthout
Er is mogelijkheid om de panelen te plaatsen op een palt dak met roofing. Dit is bij benadering 10 jaar oud. Op 4 m staan er wel enkele bomen. +- 80m≤. Geen idee van het verbruik.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Westerlo
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een dakpannen dak. 4000kw. Geen idee van de oriŽntatie en de oppervlakte. Woning is 15 jaar oud.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Zoersel
Plaatsing is mogelijk op een bijgebouw los van woning. Dit is een roofing dak. Er is plaats voor 28 panelen, er is wel een schaduwplek vooral s'avonds en s'morgens. 9000kw verbruik. Originele woning van de jaren 60 maar volledig gerenoveerd.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Zelzate
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak (carport of tuinhuis), 4 personen, opp. bijna 40m≤, liefst snel te doen.
Isolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Oostkamp
Ik zoek een offerte voor Spouwmuurisolatie. Vrijstaande woning van 64. Geen idee van de oppervlakte. Isolatie voor het najaar van 2017.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in izegem
Dakisolatie - woning 70 m2 - bouwjaar 1935 - dak dd 1990. onderdak aanwezig - werken op niet geinstalleerde zolder. Aan te brengen tussen de vrijliggende spanten van het dak. Graag dringend uw beste prijs.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een bedrijf in Lommel
Ik zoek een offerte voor de isolatie van het gelijkvloers van een woning van 1956. u een tegelvoer van 100m≤. Hier komt vloerverwarming.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Moorslede
Ik wens het dak te isoleren van de woning. Deze is bereikbaar via een volwaardige zolder. Woning van zon' 20 jaar oud en onderdak voorzien. 8x9 zoldervloeroppervlakte.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Paal
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Op het dak kunnen in totaal 30 panelen ge plaatst worden. Het dak is bekleed met roofing. In totaal bestaat het huishouden uit 4 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Webbekom
Ik zoek een offerte voor plaatsing van zonnepanelen op een dak van 90m≤ zuidoostelijk gericht. De woning is zo'n 16 jaar oud. We zijn met 4 man in de woning. Verbruik vermoedelijk rond 40m≤.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Brasschaat
Half open bebouwing midden jaren 70. Plaatsing van zonnepanelen mogelijk op een bijbouw aan de woning. eventueel ook op garage los van de woning. Verbruik moet nog opgemeten worden.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te Wijnegem
Onze dak is van buitenaf geÔsoleerd. Wij willen deze dak nu van binnen isoleren. Het gaat om een dak dat gebouwd is in 1936 en nog gerenoveerd in 1999. Het dak is bekleed met roofing. De grootte van het dak is ongeveer 2.5 op 11 meter.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Hoevenen
We zoeken een offerte voor een zonnepanelen. Ons verbruik is nog niet nagemeten. Plaatsing op een pannendak van een totale oppervlakte van 80-100m≤ met een dakraam. OriŽntatie is zuid denk ik.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in oostakker
Bouwjaar 1999. Half-open bebouwing. Hellend dak isolatie waarvan 1 kant volledig schuin tot aan de vloer dient geisoleerd. Ī 55 m2 in totaal te isoleren
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Beringen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met pannen, 3 personen, opp. +50m≤, voorjaar 2017 ergens.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Schoten
Ik zoek zonnepanelen voor mijn privewoning. Hellend dak met dakpannen of plat dak , zuidoost gericht, 8000 kwh, opp. +40m≤. Wanneer is nog te bekijken.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Holsbeek
Dit is een rijwoning dat gebouwd is van 75-77. Ik wens hier een plat roofing dak op te hogen en te isoleren. Nu gewone roofing. 75m≤.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Ursel
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive(bijgebouw). Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, +4000 kwh, opp. 40m≤. Wanneer is aan de offerte.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Hombeek
Ik wens een dak te isoleren van een woning van 1971. Dak bestaat uit gewone roofing en is zo'n 4-5 jaar vervangen. Oppervlakte is zo'n 135m≤.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Berlaar
Dit is een nieuwbouwinwoning van 2016. We wonen hier sinds juli. Dak in dakpannen. Dit is een zadelkant met een zuidkant. Ik vermoed 80m≤.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Schellebelle
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend zadeldak met pannen, zuidgericht, 2 personen, opp. +70m≤, wanneer is nog te bekijken.
Gas voor particulieren
Geen regio
Offerteaanvraag voor gas in Leuven
3 studio's die ik kocht. Het gebouw is nog niet aangesloten op aardgas, maar in de straat ligt er wel een lijn. Deze studio's ga ik verhuren. Momenteel woon ik zelf in een de twee ander sta leeg.
Isolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Kapelle-op-den-Bos
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met leien en onderdak, opp. 80-90m≤, huis van 1957.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Brakel
We zouden zonnepanelen willen plaatsen op een plat dak met een kleiner dak boven. Dit is een roofing dak met keien. Dit is van hoofdwoning zelf. Ik verbruik zo'n 10.000kw. We hebben elektrische verwarming.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in As
Isolatie van een hellend dak via twee afgewerkte kamers. Leien dak waarvan reeds een onderdak voorzien. Gebouw van 30 jaar oud.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Londerzeel
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen. Deze staat los van de woning. Dak bestaat uit singels en oppervlakte is zo'n 40m≤ grondoppervlakte. Geen idee van het verbruik. Eventueel zullen we wel een elektrische wagen aankopen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Buggenhout
Graag een offerte installatie zonnepanelen verbruik 3850 kw dak in dakpannen zuidwestelijk gericht met nadruk op westen geschatte oppervlakte aan de achterkant van de wonings is zo'n 50m≤ min twee veluxramen Woning van 1986 Plaatsing voor ergens in 2017. Gelieve na 18u contact opnemen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in 's Gravenwezel
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een zuidoostelijk pannendak. De totale oppervlakte is zo'n 130m≤. Deze woning is bijna 40 jaar oud. Geen idee van verbruik. Plaatsing, indien deze binnen het budget valt, voor 2017.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Sint niklaas
Ik zoek een offerte voor isolatie via een kruipzolder die niet toegankelijk is. Ik ben ook niet zeker of er een onderdak aanwezig is.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Sint-Niklaas
Ik zoek een offerte voor plaatsing van zonnepanelen op een pannendak. Oppervlakte van rond de 50m≤ maar nog nooit nagemeten. Geen idee van de oriŽntatie. 1400kw per jaar.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Affligem
Ik wens mijn dak via een volwaardige zolder te isoleren. Er zijn wel veel balken. Onderdak is reeds voorzien.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Vliermaalroot
Wij willen zonnepanelen plaatsen op onze hellende dak. Het dak is gericht naar oost-west. Op het dak liggen er dakpannen. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Oud-Turnhout
We hebben een oudere boerderij en we wensen deze te plaatsen op stallen los van de woning. Deze staan op 15-20m van de woning. Het dak bestaat hier uit golfplaten en is pal zuidelijk gelegen. Stal van 25x5m. Per jaar betalen we 3000Ä aan elektriciteit betalen. Woning is van de jaren 50.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Zolder
Ik wens een hellend dak te isoleren. Er zijn verschillende slaapkamers waar er gyprockplaten zijn maar geen isolatie. Onderdak normaal gezien voorzien. Woning van 11 jaar oud.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Pepingen
Dit is een woning met een dubbele teller , dag en nachttarief. In het laastte jaar was dit 5383 kw dag verbruik. En 2515 nachtverbruik. Plaatsing is mogelijk op zonnepanelen van 30cm. Zuidwestelijke oriŽntatie.
Isolatie
Geen regio
Zoldervloerisolatie voor in de regio Oelegem
Ik wens de zoldervloer van mijn prive te laten isoleren. Zolder via trap, opp. 40-60m≤, bouwjaar woning voor 1990.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Damme
Dit is een nieuwe woning waar we 1 februari ingaan; Er zijn op dit ogenblik wel al isolatie platen gezet en dit tot op een hoogte van 180cm. Daarboven is het niet geÔsoleerd tot in de nok. De zolderkamer zal gebruikt worden als slaapkamer. Onderdak is voorzien. De woning is zo"n 60 jaar oud.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Burcht
We hebben momenteel reeds panelen voor een zonneboiler. Er is plaatsing mogelijk op een plat dak aangebouwd aan de woning en is een roofing dak. Op het het hellende dak is er een zuidwaartse oriŽntatie en dit een aluminium dak. Woning van zo'n 75 jaar oud. Plaatsing voor in de loop van de 2017.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Baal
We zouden graag een offerte verkrijgen voor een plaatsing van zonnepanelen over een oppervlakte van zo'n 30m≤, oa. door de schaduwplekken. We hebben een zonnepanelen Verbruik van zeker zo'n 5000kw.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Wingene
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, 3500 kwh, opp. 40-50m≤. Wanneer is aan de offerte.
Isolatie
Geen regio
zoldervloerisolatie voor een woning in Geel
De zoldervloer isoleren. Deze zoldervloer bestaat uit welfsels zen er kan over rechtgestaan worden op de zolder. 134m≤. Graag had ik deze maand nog de zolder geÔsoleerd.
Isolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Mechelen
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. 60m≤, bouwjaar 1870.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Ouwegem
Ik zoek een offerte voor een nieuwe zonnepanelen . Geen idee van het verbruik. Plaatsing op een zuidoostelijk gelegen pannendak. Dit is een aangebouwde carport van 8x3.20m grondoppervlakte.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Webbekom
Ik zoek een offerte voor plaatsing van zonnepanelen op een dak van 90m≤ zuidoostelijk gericht. De woning is zo'n 16 jaar oud. We zijn met 4 man in de woning. Verbruik vermoedelijk rond 40m≤.
Isolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Oostakker
Dit is een halfopen woning dat ik verhuur. Halfopen woning van 1986. Geen idee van de spouwdiepte , ik vermoed 5cm .
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Schriek
De ruwbouw is bezig en de eerste beton is begonnen. Ik vermoed dat de ruwbouw eind januari af zal zijn. We zullen met twee mensen gaan inwonen in de woning. Dak zal bestaan uit dakpannen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor 5200 dag 4800 nacht. Kleine 10.000 per jaar. Dak bestaat uit pottenberg dakpannen. Zuid gerichte oppervlakte van 130m≤. Plaatsingen van eerste helft van volgend jaar.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Paal
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Op het dak kunnen in totaal 30 panelen ge plaatst worden. Het dak is bekleed met roofing. In totaal bestaat het huishouden uit 4 personen.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te Antwerpen
Wij willen een offerte voor het isoleren van een hellend dak. De grootte van het dak is ongeveer 250 m≤ en het is bekleed met leien.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te De Haan
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het is een hellend dak van ongeveer 34 m≤. De woning is van 1930, maar de dakpannen zijn geplaatst in 2006.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Oud-Turnhout
We zijn van plan om de zonnepanelen te plaatsen op een oostelijk en westelijk gelegen pannendak; Oostkant is de voorkant en west is de achterkant. De gevels zijn 6m breed en 8m diep. Verbruik door 3 mensen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Meerbeke
Ik zoek een offerte voor panelen te plaatsen op een dak stenen pannen. Geen idee van de oppervlakte van het dak of de oriŽntatie. Verbruik van 3000-4000kw.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Molenbeersel
We zoeken een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen. Geen idee van het verbruik. Plaatsing is mogelijk op een bijgebouw dat er begin februari zal worden geplaatst. Plaatsing van zonnepanelen voor de tweede helft van 2017. Geen idee van verbruik.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Zoersel
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dakpannen dak. Ongeveer 60m≤ te isoleren vanaf een volwaardige zolder zonder onderdak. De woning is ruwweg zo'n 60 jaar oud.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Kortrijk
Ik wens panelen te plaatsen op een pannendak van een halfopen woning. Graag hiervoor een offerte. Het dak is zuidoost gericht . Geen idee van de oppervlakte. Woning gebouwd in 1974.+-3000kw verbruik. Plaatsing 2017.
Zonnepanelen
Geen regio
Aanvraag Zonnepanelen te Bonheiden
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een deels hellend dak (met dakpannen en zonder dakvensters of dakkapellen). Wij hebben ook deels een plat dak met roofing. Wij kennen de grootte niet precies, en wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Izegem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van spouwmuren. Het gaat om een woning die gebouwd is in 2003. Het is een koppelwoning met muuroppervlakte van 100 m≤ berekend zonder ramen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Wellen
Graag een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een pannendak. Geen idee van verbruik of oriŽntatie. Dag en nachttarief, respectievelijk 4200 en 3000kw. Plaatsing voor begin 2017
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Kaprijke
Ik zoek een offerte voor plaatsing van zonnepanelen. Ik weet niet om dit te plaatsen op een stelsel op de grond. Dit is een weiland van 3000m≤ en volledige vlak. We hebben een verbuik van 5200kw , oa door de warmtepomp.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Hombeek
Ik wens een dak te isoleren van een woning van 1971. Dak bestaat uit gewone roofing en is zo'n 4-5 jaar vervangen. Oppervlakte is zo'n 135m≤.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Kortrijk
Ik wens panelen te plaatsen op een pannendak van een halfopen woning. Graag hiervoor een offerte. Het dak is zuidoost gericht . Geen idee van de oppervlakte. Woning gebouwd in 1974.+-3000kw verbruik. Plaatsing 2017.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Brugge
Zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak van een woning die gericht is naar het zuidwesten. Het huishouden bestaat uit 4 personen. Het dak is bekleed met dakpannen.
Isolatie
Geen regio
Vloerisolatie voor een woning in Roeselare
Ik zoek een offerte voor isolatie van een gelijkvloers. Dit is een ruimte van 85m≤. Hier komt geen vloerverwarming.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Hove
Ik hen een verbruik van zo'n 4000kw. Voor dit verbruik zoek ik nu een offerte voor zonnepanelen. Plaatsing is mogelijk op een pannendak. Zuidwestelijk gericht met een oppervlakte van ongeveer 60m≤. Graag plaatsing in de eerste helft van volgend jaar.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Sint-Pieters-Leeuw
Ik heb een woning met elektrische verwarming. Ik heb een redelijk hoog verbruik en daarom wens ik een offerte voor zonnepanelen. Plaatsing op een pannen dak. Geen idee van de oriŽntatie , ik vermoed zuidwest , en oppervlakte.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Denderleeuw
Dit is een recent aangekochte woning waar we net zijn ingetrokken. Ik wens panelen te plaatsen op een zuid gericht dak met dakpannen. Woning van de jaren 80.
Zonnepanelen
Geen regio
zonneboiler voor een woning in Galmaarden
Plaatsing is mogelijk op een leien dak. Zuidelijke oriŽntatie. Ik zoek een offerte voor een zonneboiler voor enkel sanitair en warm water .Rendement is perfect maar de oppervlakte is zeer beperkt omdat ik reeds zonnepanelen heb.
Isolatie
Geen regio
Buitenmuurisolatie voor een woning in Assenbroek
Ik zoek een offerte voor de isolatie van twee gevels , de zij en achtergevel. Woning van de jaren 50 met een een stenige muur.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Zemst
Ik zoek een offerte voor plaatsing van zonnepanelen met het oog op besparing. Plaatsing op het dak van de hoofdwoning zelf. Plaatsing is mogelijk op een dak van ongeveer van 15x4m. Geen idee van de oriŽntatie.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Berlare
Plaatsing van zonnepanelen mogelijk een pannendak van 45į. Het gebouw is 9m breed en een dakvlak van 6m hoog. OriŽntatie is dwars naar het zuiden, Dus meer een oost en west oriŽntatie. Verbruik van elektriciteit is nooit echt nagemeten.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Deinze
Graag een offerte voor plaatsing van zonnepanelen op een dakpannen dak. Geen idee van de oppervlakte. Plaatsing is mogelijk aan een zuidkant. De woning is bij benadering van 87. Geen idee van verbruik.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Zemst
Ik zoek een offerte te plaatsen op een plat dak met roofing en witte kiezel. De oppervlakte is zo'n 8x4 tot 8x5m. verbuik is nog niet opgemeten. Plaatsing voor de tweede helft van 2017. Eventueel ook de opties voor de combinatie van een zonneboiler.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Deinze
Ik heb een verbruik van 10.000kw. Ik wens dit verbruik op te vangen via zonnepanelen. Deze kunnen aan de voorkant geplaatst worden op voorkant van een zuidoostelijk gericht dak. Indien de offerte binnen het budget valt mag de plaatsing zo snel mogelijk plaats vinden.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Oelgem
Ik ga in ga in februari verhuizen naar een nieuwe woning. Voorgevel is zuidelijk gericht en heeft een pannendak. Woning origineel van de jaren 80.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Zandhove
Ik wens de panelen te plaatsen op een metalen pannen dak. Dak is oost en west geplaatst . Geen idee van de oppervlakte. Verbruik van 3700kw. Woning van 70 jaar oud.
Zonnepanelen
Geen regio
Aanvraag Zonnepanelen te Bonheiden
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een deels hellend dak (met dakpannen en zonder dakvensters of dakkapellen). Wij hebben ook deels een plat dak met roofing. Wij kennen de grootte niet precies, en wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Beringen
Woning van 1930. Deze is wel reeds gerenoveerd. De bijbouw is reeds geÔsoleerd. Dakisolatie is gedaan door de vorige eigenaars. Dak is bereikbaar via een gewone zolder die gerenoveerd is naar een slaapkamer. Een onderdak is reeds voorzien. Geen idee van de oppervlakte
Isolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Brugge
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Wij kennen de grootte hiervan niet precies, en op ons dak bevindt zich 1 dakraam. Er is een onderdak aanwezig. Onder het dak bevinden zich kamers.
Isolatie
Geen regio
Buitenmuurisolatie te Lokeren
Onze woning is een grote rechthoek. Er zijn 2 grote muren van ongeveer 8 op 8. Deze muren zijn zonder vensters. Verder is er nog een zij- en voorgevel van ongeveer 6 op 10 meter.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Boortmeerbeek
Wij willen zonnepanelen plaatsen op een hellend dak. Het dak is gericht naar zuidwesten. De grootte van het dak is 7 op 5 meter. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
Aanvraag Zonnepanelen te Zolder
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Het dak meet +/- 70m≤ in oppervlakte, en hierop hebben wij geen dakvensters of dakkapellen. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
Aanvraag Zonnepanelen te heist-op-den-berg
Graag ontvangen wij offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak. Op ons dak liggen leien en wij zouden 1-2 dakramen plaatsen hierin. Het dak meet +/- 45m≤ in oppervlakte, en wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Zelem
We zouden een offerte wensen voor de plaatsen van zonnepanelen. Vrijstaande woning van 37 jaar oud met dakpannen. De gevelbreedte is 12m maar geen idee van de hoogte. Verbruik van zo'n 3375kw verbruik. Plaatsing voor in de loop van 2017.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Peer
Voor onze alleenstaande woning zijn wij opzoek naar een offerte voor spouwmuren. Het is een woning gebouwd in 1971.
Zonnepanelen
Geen regio
Aanvraag Zonnepanelen te Adegem
Wij wensen offertes te ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning, en hebben hierop een hellend pannendak. Ons dak meet ruw geschat 150m≤, en hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Wij hebben ook een 2de dak. Dit is een plat dak met roofing dat +/- 35m≤ in oppervlak meet. Hierop bevinden zich geen dakkoepels of andere constructies. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen. eignrs, 2p
Duurzame energie installaties (recente leads) 1 | Duurzame energie installaties (recente leads) 2 | Duurzame energie installaties (recente leads) 3 | Duurzame energie installaties (recente leads) 4 | Duurzame energie installaties (recente leads) 5 | Duurzame energie installaties (recente leads) 6 | Duurzame energie installaties (recente leads) 7 | Duurzame energie installaties (recente leads) 8 | Duurzame energie installaties (recente leads) 9 | Duurzame energie installaties (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.