Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search
Bdi BVBA

Bdi BVBA

Veldstraat 4
B-8800 Oekene, Belgium
Bedrijfsprofiel
Offerte aanvragen
(op Bobex)
Activiteiten:
BDI is een mix van verschillende mensen. Elk met een eigen achtergrond en elk thuis in een concrete discipline, van consultancy over productie tot ontwikkelen. Allemaal zot van IT en communicatie en allemaal hard gemotiveerd.

Door goede communicatie en terugkoppeling tussen de verschillende disciplines vullen we elkaar perfect aan. Als team maken we iedere keer opnieuw een goed en doeltreffend product.

Onze Diensten:
1) Business Intelligence - Dashboard reporting BDI is de Belgische affiliate partner voor LogiXML (www.logixml.com), een nieuwe generatie van Business Intelligence software. De unieke architectuur maakt de oplossing zeer krachtig en flexibel, en dus gemakkelijk zowel in gebruik als onderhoud. Ook de prijssetting is innovatief en is gebaseerd op een CPU/Server mode. Voor meer info contateer ons op: logixml@bdint.be

2) .NET ontwikkeling Wij zijn software makers. Op basis van uw specifieke behoeftes ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke en dynamische applicaties in .NET.

3) Sharepoint Wij zijn Sharepoint-experts. We implementeren zowel MOSS als Shared Services en kunnen die op uw maat uitbouwen. Naast uw specifieke noden bieden we handige, zelfontworpen features aan.

4) Dedicated people BDI ondersteunt uw interne IT-afdeling wanneer u extra capaciteit of specifieke kennis nodig hebt. Consultants, project managers of developers maar altijd zeer toegewijde mensen.
Oprichtingsjaar:

Aantal medewerkers:
Ligging (vestigingen):
Veldstraat 4, 8800 Roeselare
Offerte
Offerte aanvragen
Bobex profiel
CategoriŽen:
Foto & video
Informatica & software
Internet & informatica
Kantooruitrusting
Regios waar diensten geleverd worden:
Andere regio's
Antwerpen
Brussel
Groothertogdom Luxemburg
Henegouwen
Limburg
Luik
Luxemburg (BE)
Namen
Oost-Vlaanderen
Vlaams Brabant
Waals Brabant
West-Vlaanderen
Nieuwe zoekopdracht