Zonnepanelen: Offertes aanvragen

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!1. Beschrijf uw project

* 1. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Offerte zonnepanelen: Vraag gratis en vrijblijvend je offerte aan


Bobex heeft prima en zeer goed werk geleverd. In geen tijd vonden we de geschikte zonnepanelen-installateur voor ons dak.

De plaatsing van de zonnepanelen is goed verlopen en we zijn tevreden van het werk. Bedankt Bobex voor de kwaliteit van jullie service. We doen zeker nog eens een beroep op jullie diensten voor onze volgende renovatiewerken.

Karin Verdonck uit Dendermonde
Hoe vergelijkt u offertes voor zonnepanelen?

U wilt de zekerheid hebben dat een zonnepanelen specialist correct werk levert. Maar met welke factoren moet u bij een zonnepanelen offerte rekening houden? Om u een handje te helpen zullen we de 3 belangrijkste aandachtspunten even kort samenvatten. Zo vindt u zeker en vast de zonnepanelen specialist aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

1. Controleer de inhoud van de offerte
Is het voorstel wel degelijk afgestemd op uw situatie? Welke soorten zonnepanelen heeft u nodig in functie van de oriëntatie en de grootte van uw dak?

2. Kijk niet alleen naar de totaalprijs
In de offerte zal u ongetwijfeld kijken naar de totaalprijs. Het is echter belangrijk dat u rekening houdt met de prijs per zonnepaneel maar ook met extra servicekosten (omvormer, frame bij platte daken,...) . Zo kunt u beter een definitieve keuze maken.

3. Lees de kleine letters 
Kijk na of de installateur zelf alle administratieve formaliteiten regelt. Zijn er bijkomende kosten indien u de offerte annuleert? Stel een controlelijst op en trek, op basis hiervan, na of alles duidelijk in de offerte vermeld staat. Zorg ervoor dat de prijs vastligt voordat u tekent.


Veelgestelde vragen over prijsoffertes van zonnepanelen


Nieuwe zonnepanelen plaatsen hoeft geen lastige klus te zijn. Ziet u er tegenop om zelf alle leveranciers op te bellen om een offerte te bekomen? U hoeft zich geen zorgen meer te maken. Vul snel ons eenvoudig formulier in en wij brengen u in contact met de beste zonnepaneel-installateurs in de regio. Zij maken een gratis offerte op aan de beste prijs/kwaliteit. Eenvoudig, niet?

Wie een offerte voor zonnepanelen aanvraagt, moet weten hoe deze opgebouwd is. Het is belangrijk dat u bij elke offerte van zonnepanelen met volgende kosten rekening houdt:

- De prijs van de zonnepaneel installatie
- De extra kosten: Dit houdt de installatie-, verplaatsing- en bijkomende servicekosten (bv. materialen) in?
- Het btw-tarief: Deze prijs is afhankelijk van de leeftijd van uw woning
Neen, elke offerte die u via Bobex aanvraagt is volledig gratis en vrijblijvend.
Via ons formulier vraagt u gratis en vrijblijvend uw offerte aan. Bobex zoekt de beste zonnepaneel specialisten bij u uit de buurt. U ontvangt tot wel 5 offertes van de beste zonnepaneel specialisten die binnen de 2 werkdagen met u contact opnemen. Op basis van de prijs en de kwaliteit vergelijkt u de verschillende zonnepanelen offertes en kiest de beste specialist voor uw project. 
Wij zorgen voor een snel antwoord. Eenmaal wij uw offerteaanvraag ontvangen hebben, brengen wij u binnen de 48 uur in relatie met de beste zonnepanelen-leveranciers in uw regio.

Soortgelijke aanvragen: Zonnepanelen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Vlaams Brabant

Wij wensen zonnepanelen voor ons dak (Zuid-West, Zuid-Oost). Ligt hellend dak (23°) met dakpannen, meer dan 80 m2 beschikbaar. Het is een privéwoning in Vlaams-Babant, 2 volwassenen.

Limburg

Ik zou de opties wensen bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een loods met sandwichpanelen. Dak is twee jaar geleden vernieuwd; 7500kw.

Vlaams Brabant

Wij wensen zonnepanelen te plaatsen op ons hellend dak. Indicatie verbruik: 8.000kWh. Dakhelling: 35 graden. Oriëntatie dak: Zuid-Westen. Graag contactname (ev. via mijn vriendin).

Haal de zon in huis met zonnepanelen