Welkom bij Yuamtec

Over ons


Heb je het gevoel dat je eigen veiligheid en die van je naasten in het gedrang komt en wens je daarom de nodige stappen te ondernemen? Dan zit je alvast op je plaats bij Yuamtec. Wij zijn namelijk specialisten in het plaatsen van alarmsystemen.

Onze onderneming bevindt zich in Wingene en we zijn werkzaam in de regio West-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we ons weten opwerken tot een vaste waarde in de sector, wat van ons de geknipte kandidaat maakt om de samenwerking mee aan te gaan.

Yuamtec draagt de tevredenheid van z’n klanten heel hoog in het vaandel. We trachten altijd om een goede relatie te onderhouden met ons cliënteel en om ervoor te zorgen dat ze na een eerste klus de weg blijven terugvinden naar ons voor eventuele nieuwe klussen in de toekomst.

Omwille van die reden hebben we enkel personeel in dienst dat de juiste scholing genoten heeft en een minimum aan ervaring aan de man kan brengen.

Verder volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus. Op die manier zijn we steeds up to date over het reilen in zeilen in de branche en komen we haast nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Ben je mee in ons verhaal, maar zou je graag nog wat extra informatie verkrijgen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Onze medewerkers staan met de glimlach voor je klaar en stellen alles in het werk om een oplossing op maat aan te reiken die optimaal beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Yuamtec ligt de focus volledig op alarmsystemen en de plaatsing ervan. Jouw veiligheid en die van je gezin waarborgen is te allen tijde ons doel.

Voor de uitvoering van onze werken gebruiken we uitsluitend materialen van topkwaliteit. Daarbovenop onderhouden we een efficiënt tempo en laten we je eerlijke prijzen betalen.

Alarmsystemen zijn werkelijk de ideale remedie tegen ongenode gasten. Beroep je op de deskundige hulp van Yuamtec en je zal zien dat dieven weghouden van je eigendommen nooit eerder zo efficiënt bleek te zijn.

We hebben modellen in de aanbieding voor elk denkbaar budget dus niemand valt uit de boot.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Yuamtec
Hoogweg 4a 
8750 Wingene Wingene, Belgium
BTW: BE0818081172
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.