Welkom bij Xximo

Over ons


Dankzij Xximo kan u zorgeloos zakelijk reizen met meer flexibiliteit voor uw bedrijf. Met één handige mobiliteitskaart kan u al uw zakelijke reizen boeken en al de kosten daarvan onmiddellijk betalen. Bovendien verschijnen alle transacties op één BTW-factuur, waardoor u achteraf uw kostennota’s niet meer hoeft in te brengen en uw bonnen en rekeningen niet meer hoeft te verzamelen. Daarnaast kan u genieten van voordelige tarieven en kortingen, onder andere op parkeerkosten.

Xximo vergemakkelijkt zakelijk reizen voor uw organisatie. Ook zelfstandigen kunnen dankzij onze handige app en kaarten zorgeloos besparen op mobiliteit. U hoeft niet langer schrik te hebben om rekeningen of tickets te verliezen. Alles komt aan het einde van de maand op één factuur en is klaar om naar de administratie te gaan. Met uw Xximo Mobility Card kan u direct de baan op, en kan u besparen op tanken en parkeren. De Milo app berekent een vlotte route en duidt aan welke diensten in de buurt zijn.

De Xximo Mobility Card en de Milo app zijn ook ideaal voor al je medewerkers. Iedereen kiest zelf welke mobiliteitsbehoefte hij of zij heeft en kan een gepersonaliseerde mobiliteitsoptie krijgen. De transacties kunnen per kaart online aangeduid worden als professioneel of persoonlijk, zo houdt u steeds een helder overzicht van de kosten voor de zaak. Voor elke onderneming vinden we de beste regeling op vlak van mobiliteit.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Xximo kan u verschillende diensten selecteren die aansluiten bij de noden van uw bedrijf. Bij het aanvragen van een nieuwe kaart kiest u van welke diensten u graag gebruik zou maken en stelt u zelf een pakket samen zodat u zorgeloos de baan op kan. Uw Xximo-profiel kan u zelf in handen houden door het via uw persoonlijk online platform ‘Mijn Xximo’ te beheren.

Wanneer u kiest voor shared mobility, kan u met uw Xximo-kaart gebruik maken van verschillende diensten die u in het straatbeeld ziet. Van deelsteps tot -scooters, tot stadsfietsen of autodelen. En alle rekeningen komen netjes op één factuur terecht. Met uw Milo app en Xximo Mobility Card kan u ook in een handomdraai tickets of abonnementen aankopen voor het openbaar vervoer, zonder dat u de bonnetjes moet bijhouden.

Rijdt u met een elektrische wagen? De Milo app wijst de weg naar het dichtstbijzijnde oplaadpunt. De app toont je ook waar je kan parkeren, waar je vervolgens ook je ticket kan betalen met de Xximo Mobility Card. Ook mobiel parkeren kan geregistreerd worden met de app en wordt automatisch verrekend. 

U kan uw Xximo Mobility Card ook gebruiken als betaalmiddel voor taxi’s, apps zoals Uber of bij de carwash. Ook wanneer u tol moet betalen kan u uw kaart gebruiken in de plaats van een Visa kaart. 

Ontdek wat uw mobiliteitsnoden zijn en stel het ideale Xximo-profiel samen voor uw bedrijf en uw medewerkers.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Johny  B .

09/11/2015    Ham


Project : Tankkaart voor een bedrijf in Ham
Beoordeling : Goed snel en duidelijk
Ruud  B .

03/10/2015    Verrebroek


Project : tankkaart gezocht te Verrebroek
Beoordeling : Ben nog bezig met sepa mandaat
Adres
Xximo
Pegasuslaan 5 
B-1831 Diegem, Belgium
BTW: BE0501.639.062
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.