Welkom bij Xares

Over ons


Voel je je niet meer veilig bij je thuis of op de werkvloer en vind je het omwille van die reden wenselijk om de nodige maatregelen te treffen? Dan doe je er goed aan om een beroep te doen op de deskundige hulp van Xares.

Wij zijn gespecialiseerd in alarmsystemen en beveiligingssystemen en camerabewaking. Ons bedrijf is gevestigd in Brugge en we zijn actief in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde en betrouwbare kracht in de sector, waardoor we de ideale partner zijn om een klus met betrekking tot je eigen veiligheid en die van je naasten aan toe te vertrouwen.

Bij Xares hebben we de tevredenheid van onze klanten heel hoog zitten. We proberen steeds om een optimale verstandhouding op te bouwen met elk van onze klanten en om ons ervan te verzekeren dat we een samenwerking op lange termijn kunnen aangaan.

Daarom werken we enkel met personeel dat de juiste opleiding gevolgd heeft en een minimum aan ervaring kan voorleggen. Bovendien scholen we ons op gepaste momenten bij, zodat we altijd volledig mee zijn met de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen op de markt.

Vind je het zeker interessant wat we je allemaal te bieden hebben, maar zou je graag nog wat extra inlichtingen inwinnen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Onze experts doen er alles aan om je zo goed mogelijk bij staan en een oplossing op maat aan te brengen waar jij je helemaal in kan vinden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Alarm- en beveiligingssystemen en camerabewaking, dat is waar het bij Xares allemaal om draait. Wij maken van jouw veiligheid en die van je naasten onze topprioriteit.

Wat de uitvoering van onze werken betreft, kan je alvast op je beide oren slapen: wij gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit. Voor de plaatsing van die materialen onderhouden we een strak tempo en rekenen we correcte prijzen aan.

Indien je jezelf en je gezin wil behoeden voor ongewenste bezoekers, kan dat vooraleerst in de vorm van een alarmsysteem. Er bestaat geen enkel middel dat zo efficiënt werkt tegen dieven en bovendien hebben we modellen in de aanbieding die aangepast zijn aan ieders budget.

Ook beveiligingssystemen behoren tot onze mogelijkheden. Door je eigendommen te voorzien van degelijke beveiligingsapparatuur, kan je steeds met een gerust gemoed uit huis vertrekken en wapen je jezelf en je gezin tegen eventuele indringers.

Met camerabewaking sluiten we de rij. Camerabewaking is ideaal om je winkel of woning mee uit te rusten om zo vandalisme en diefstallen in de kiem te smoren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen overigens gebruik maken van onze diensten.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Xares
Pathoekeweg 9 B 
B-8000 Brugge, Belgium
BTW: BE0541.796.270
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.