Welkom bij Window Trading Company

Over ons


Is de tijd rijp voor nieuwe ramen, deuren of beglazing in huis? Of zijn ze misschien allemaal aan vervanging toe? Dan is er goed nieuws: Window Trading Company neemt deze klussen met alle plezier voor z’n rekening!

Onze firma is naast bovengenoemde zaken eveneens gespecialiseerd in hoogrendementsglas. We zijn gelegen in Wevelgem en bedienen de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector.

Bij Window Trading Company weten we perfect hoe we de zaken moeten aanpakken en dat komt door het feit dat ons voltallige personeel zich kan beroepen op vakkennis.

Weten waarmee je bezig bent achten wij cruciaal en daarbij kan ook de nodige ervaring in het vak absoluut niet ontbreken. Verder scholen we ons op regelmatige basis bij.

Op die manier zijn we te allen tijde mee met de nieuwste ontwikkelingen op de markt en kunnen we de klant een nog beter eindresultaat garanderen.

Als je graag verdere inlichtingen wil verkrijgen, hoef je niet meer te doen dan simpelweg contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze werknemers staan alvast te popelen om je verder te helpen en een oplossing op maat aan te reiken.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De diensten van Window Trading Company spitsen zich voornamelijk toe op de plaatsing van ramen, deuren en beglazing. We beseffen als geen ander dat nieuwe ramen en deuren en serieuze hap uit je budget kunnen nemen, maar je moet het zien als een investering.

Een goede investering betaalt zichzelf op termijn steeds terug. Door te gaan voor topmateriaal dat door onze vakkundige hand geplaatst wordt, speel je op veilig en kan je op je beide oren slapen dat je nieuwe ramen en deuren een lang leven beschoren zullen zijn. Je hebt de keuze uit diverse materialen zoals hout, PVC en aluminium.

Ramen en deuren gaan natuurlijk hand in hand met beglazing. Als type beglazing raden we hoogrendementsglas aan. Kiezen voor hoogrendementsglas staat gelijk aan kiezen voor kwaliteit en comfort. Het isoleert tot wel 3 keer beter dan gewoon glas en er zijn nog verschillende andere voordelen aan verbonden:

 • Een aanzienlijke verlaging van je energiefactuur
 • Een hoger wooncomfort
 • Een beduidende stijging in waarde van je woning

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Window Trading Company
Damberdstraat 9 
B-8560 Wevelgem, Belgium
BTW: BE0472.173.630
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.