Welkom bij WhatsGood

Over ons


Heb je genoeg van al die traditionele en ongezonde drankautomaten en snoepautomaten? Zou je je bedrijf graag eindelijk bevoorraden met automaten die voorzien zijn van gezonde snacks en organische frisdranken? In dat geval zit je op je plaats bij WhatsGood!

Onze firma is gelegen in Lier en we zijn actief in de regio’s Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. We hebben ondertussen reeds de nodige ervaring in het vak vergaard en bewandelen een enigszins uniek pad, wat van ons de ideale partner maakt om mee in zee te gaan.

WhatsGood berust zich volledig op z’n relatie met de klant en heeft als doel voor ogen om met elke van die klanten een uitstekende relatie op te bouwen en vlekkeloos samen te werken op lange termijn.

Omwille van die reden is het noodzakelijk dat al onze werknemers de juiste opleiding gevolgd hebben en zich kunnen beroepen op de nodige ervaring. Voorts scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij. Op die manier kunnen we perfect inspelen op de laatste trends op de markt.

Toon je interesse in onze diensten, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Aarzel dan niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Aansluitend bekijken we samen alle mogelijke opties en komen we met datgene voor de dag wat het meest aansluit bij wat jij al die tijd al in gedachte had.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


WhatsGood is gespecialiseerd in de volgende zaken:

Wij plaatsen onze automaten, telkens voorzien van producten van de beste kwaliteit, volledig gratis in bedrijven, scholen, ziekenhuizen, etc. Wij gaan steevast voor producten die rijk zijn aan vitaminen en belangrijke voedingsstoffen als ideale aanvulling of zelfs alternatief voor de klassieke automaten vol met ongezonde snacks.

Wat heeft WhatsGood zoal in de aanbieding?

 • Organische ice tea
 • Suikervrije limonade
 • Mineraalwater met smaakjes
 • Glutenvrije, caloriearme chips

Verder vinden we het essentieel om te benadrukken dat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe producten. Gezonde snacks zijn een echte meerwaarde voor elk bedrijf en het is bewezen dat ze de productiviteit aanzienlijk verhogen.

Als je het ons vraagt zou je haast gek zijn om niet de kaart van onze gezonde alternatieven te trekken!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
WhatsGood
Spoorweglei 77 
B-2500 Lier, Belgium
BTW: BE0545.762.184
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.