Welkom bij Westwater

Over ons


Heb je het volledig gehad met kalk in je water en wens je dit onaangename probleem op onmiddellijke basis een halt toe te roepen? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp van Westwater in te schakelen aangezien wij gespecialiseerd zijn in waterverzachter.

Ons bedrijf is gelegen in Ieper en wij voeren onze klussen uit in de regio West-Vlaanderen. We hebben ondertussen een kleine 15 jaar ervaring in het vak opgedaan, waardoor we zijn uitgegroeid tot een referentie in de sector.

Bij Westwater hechten we uitermate veel belang aan de goede relaties met onze klanten en de samenwerkingen die daaruit voortvloeien op lange termijn. Het spreekt voor zich dat klanten enkel geneigd zijn om zich voor geruime tijd aan een bedrijf te binden als ze positief kunnen terugblikken op reeds geleverde diensten.

Omwille van die reden hebben wij uitsluitend personeel in dienst dat de juiste opleiding gevolgd heeft en beschikt over een basis aan ervaring. Bovendien scholen we ons op regelmatige basis bij, zodat we nooit voor onaangename verrassingen komen te staan wat de nieuwste ontwikkelingen op de markt betreft.

Wens je graag nog extra inlichtingen in te winnen na het lezen van bovenstaande info? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Aansluitend bekijken we samen alle mogelijke opties en werken we de optie uit die jou persoonlijk het meest kan bekoren.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Westwater staat waterverzachter al jaar en dag centraal. Kalk in het water is jammer genoeg een veel te vaak voorkomend fenomeen in Vlaanderen en onze missie is om dat euvel, in de mate van het mogelijke, de wereld uit te helpen.

Kalk berokkent op verschillende manieren schade en niet in het minst aan je leidingen, wasmachine en verwarmingsketels. Het is bijgevolg dan ook ten zeerste aan te raden om waterverzachter aan te brengen in je leidingwater omdat het enkele voordelen met zich meebrengt zoals een langere levensduur van je machines en een lager verbruik van je verwarmingsketel.

Wij nemen overigens zowel de plaatsing van een nieuwe waterverzachter als de vervanging en het onderhoud ervan voor onze rekening. Wij staan garant voor een kwaliteitsvolle en efficiënte service aan correcte prijzen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Westwater
zwaluwlaan 12 
B-8900 Ieper, Belgium
BTW: 0524.524.233
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.