Welkom bij Wellens Security Solutions

Over ons


Heb je het gevoel dat de veiligheid van jezelf en die van je gezin in het gedrang komt en wens je omwille van die reden tot gepaste maatregelen over te gaan? Dan doe je er goed aan om deskundige hulp van Wellens Security Solutions in te schakelen aangezien wij gespecialiseerd zijn in beveiligingssystemen! Onze firma is gelegen in Wetteren en we zijn actief in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. We zijn pas sinds vorig jaar werkzaam in de sector, maar het gebrek aan ervaring proberen we dicht te fietsen met ons jeugdige enthousiasme en de niet mis te verstane ambitie om het op termijn te schoppen tot een spilfiguur in de sector.

Bij Wellens Security Solutions is een van onze voornaamste bekommernissen de tevredenheid van onze klanten. We trachten altijd een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met ons cliënteel en koppelen graag een samenwerking op lange termijn daaraan. Om die doelstellingen kracht bij te zetten, opteren we er bewust voor om enkel mensen in dienst te nemen die de juiste opleiding gevolgd hebben en zich kunnen beroepen op de nodige kennis van zaken. Voorts scholen we ons te gepasten tijde bij, zodat we nagenoeg perfect weten wat er allemaal speelt in de branche en makkelijk kunnen inspelen op eventuele onverwachte wendingen.

Neem je het serieus in overweging om de handen met ons in elkaar te slaan, maar mis je voorlopig net dat laatste duwtje in de rug dat je over de streep trekt? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van gemotiveerde medewerkers is er steeds op gebrand om met een oplossing op maat voor de dag te komen die volledig tegemoetkomt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Wellens Security Solutions focussen we ons op een specifiek doel, namelijk de veiligheid van jezelf en je gezin/je werknemers op optimale wijze waarborgen.

De cijfers liegen niet: er vinden gemiddeld zo’n 275 inbraken per dag plaats in België. Als je het gevoel van onrust niet de bovenhand wil laten nemen in je leven, dan luidt ons advies als volgt: speel op veilig en schaf een beveiligingssysteem van Wellens Security Solutions aan. Tot onze mogelijkheden behoren zowel alarmsystemen en camerabewaking als een combinatie van beide.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Wellens Security Solutions
Mellepont 9 bus 12 
B-9230 Wetteren, Belgium
BTW: BE0742844113
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.