Welkom bij Watts technics

Over ons


Bent u op zoek naar een professionele stroomvoorziening? Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in laadstations, huishoudbatterijen en zonnepanelen. Wij stellen onze know-how tot uw beschikking, en onze diensten zullen aan uw behoeften worden aangepast. Als u in Limburg bent, kunt u van onze diensten profiteren tegen de beste tarieven.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Bij problemen met uw oplaadstations, huishoudbatterijen en zonnepanelen kunt u een beroep doen op ons bedrijf. Misschien wilt u ook nieuwe kopen. Maak je daar geen zorgen over! Wij zullen u helpen de best mogelijke keuze te maken. Wij begeleiden u namelijk bij uw project, zodat u onze producten op de meest efficiënte en duurzame manier kunt gebruiken.

Laadstation

Bent u van plan een elektrische auto aan te schaffen? Een oplaadstation zal essentieel zijn. Als zodanig bieden wij een breed scala van kwaliteit oplaadstations tegen de beste prijzen om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. De oplaadstations zijn speciaal ontworpen voor huishoudelijk gebruik, zodat u geen moeilijkheden zult ondervinden bij het gebruik ervan. Wij staan tot uw dienst om ze te installeren in uw garage, uw tuin of op een private en beveiligde parking. Ons team van professionals is ook beschikbaar om u te helpen in geval van problemen.

Thuisbatterij

Het belang van een huishoudbatterij is tegenwoordig nietmeer te bewijzen. Het maakt het immers mogelijk de elektriciteit op te slaan die niet wordt gebruikt maar wel wordt geproduceerd door fotovoltaïsche panelen. Zo kunnen we 's avonds elektriciteit hebben met onze zonnepanelen. Wij installeren de thuisbatterij bij u thuis, zodat u gemakkelijk van alle voordelen kunt genieten. Als u zich zorgen maakt, kunt u ons tijdens kantooruren bellen.

Zonnepaneel

Wilt u uitgerust worden met een zonnepaneel om uweigenelektriciteit te produceren? Het is een onbetwistbaar rendabele investering. Wij hebben een breed gamma van modellen die aan al uw elektriciteitsbehoeften zullen voldoen. U zult aangenaam verrast zijn door hun prijs. Wij kunnen het paneel op uw dak installeren, of op een andere plaats zoals u wenst. Aarzel niet om ons platform te bezoeken en een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Onze reputatie en ervaring garanderen u kwaliteitsdiensten en -producten. U zult niet teleurgesteld zijn! Bel ons ook als u alleen maar vragen heeft over onze diensten. Wij geven u graag advies. U kunt ook een aanvraag voor een gratis offerte sturen op onze site. U zult dan kunnen beslissen hoe u verder gaat met uw project.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Watts technics
Refugiestraat 20 
B-3290 Diest, Belgium
BTW: BE0686551053
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.