Waterkoeler op waterleiding

Een van de makkelijkste types van waterkoelers zijn de waterkoelers op waterleiding. De werking is simpel. U sluit de machine aan op de waterleiding en onmiddellijk hebt u gefilterd water ter beschikking. Wilt u ook de keuze hebben om warm water te krijgen, spuit water of enkel koud mineraalwater? Alles is mogelijk met de machines uit ons aanbod.

Eigenlijk zijn er twee basisopties die afhangen van wat u nodig heeft. Zoekt u gewoon een machine waarbij u zelf zal instaan voor het onderhoud of zoekt u een machine die door het bedrijf van installatie wordt bijgevuld? Naargelang het type waterkoeler of installatie dat u nodig hebt is één van deze opties (kopen of huren van een waterkoeler) een optie voor u.

Hebt u al waterdispenser op kantoor? Vul ons formulier in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Zo ontdekt u zelf wat de beste aanbieding is voor een waterkoeler op kantoor.

 

Een aantal tips voor wie een waterkoeler of drinkwaterfontein wil plaatsen op kantoor, in een openbare ruimte, in een bezoekersruimte, wachtzaal, school:

  • Zorg voor een centrale plaats. De waterkoeler moet gebruikt worden. Zorg dus voor een centrale plaats zodat iedereen weet waar de waterkoeler is. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de waterkoeler.
  • Indien je kiest voor een drinkwaterfontein zorg dan ook voor een gewone waterkraan aan deze drinkwaterfontein. Even vlug wat water drinken van een drinkwaterfontein is handig. Maar vaak willen de gebruikers van een waterkoeler ook de mogelijkheid om hun waterfles te vullen met gezond, gezuiverd en gekoeld kraantjeswater. Vraag daarom bij uw zoektocht naar een geschikte drinkwaterfontein voor een extra kraan die flessen kan vullen.

Bent u ook op zoek naar een waterkoeler op waterleiding voor op kantoor of thuis? Vergelijk hier verschillende toestellen en ontdek de beste aanbieding.

 Waterkoeler op waterleiding nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Volgende termen kunnen handig zijn bij de zoektocht naar een goede waterkoeler voor op kantoor:

  • Waterfilter: Voor installaties die aangesloten zijn op het leidingwater wordt er een waterfilter gebruikt. De filter zuivert het leidingswater en zorgt dat alle kalk eruit is.
  • Bruisend water van leidingwater: Water van de waterleiding omvormen tot bruisend water. Het lijkt absurd maar met een professionele waterkoeler is het mogelijk. Vraag meer info en ontdek de mogelijkheden van een waterkoeler.
  • Automaat met warm water: Een automaat met warm water is ook handig. Een tasje thee of een tas soep snel en efficiënt klaarmaken met een waterkoeler. Handig toch.
  • Automaat met gekoeld en gezuiverd water: Een automaat met gekoeld en zuiver leidingwater vind je niet zomaar. Vergelijk daarom verschillende offertes voor u een keuze maakt.