Waterkoeler op waterleiding

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Kies voor het gemak van een waterkoeler op de waterleiding

Uw personeel voorzien van fris drinkwater zonder met flessen te moeten zeulen? Dat kan met een waterkoeler op de waterleiding. Vergelijk leveranciers en vind de geschikte waterkoeler voor uw bedrijf.

Altijd drinkwater op kantoor
Met een waterkoeler op de waterleiding komt u nooit zonder drinkwater te zitten en hoeft u niet langer met flessen te zeulen.

Goedkoper dan flessenwater
Flessenwater is niet alleen onpraktisch, het is ook veel duurder. Een waterkoeler is bovendien ecologischer.

Gekoeld, warm of bruis?
U kunt kiezen voor een waterkoeler met niet alleen gekoeld, maar ook warm water. Er zijn zelfs waterkoelers met bruiswater.

Een aantal tips voor wie een waterkoeler of drinkwaterfontein wil plaatsen op kantoor, in een openbare ruimte, in een bezoekersruimte, wachtzaal, school:

  • Zorg voor een centrale plaats. De waterkoeler moet gebruikt worden. Zorg dus voor een centrale plaats zodat iedereen weet waar de waterkoeler is. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de waterkoeler.
  • Indien je kiest voor een drinkwaterfontein zorg dan ook voor een gewone waterkraan aan deze drinkwaterfontein. Even vlug wat water drinken van een drinkwaterfontein is handig. Maar vaak willen de gebruikers van een waterkoeler ook de mogelijkheid om hun waterfles te vullen met gezond, gezuiverd en gekoeld kraantjeswater. Vraag daarom bij uw zoektocht naar een geschikte drinkwaterfontein voor een extra kraan die flessen kan vullen.

Bent u ook op zoek naar een waterkoeler op waterleiding voor op kantoor of thuis? Vergelijk hier verschillende toestellen en ontdek de beste aanbieding.

Volgende termen kunnen handig zijn bij de zoektocht naar een goede waterkoeler voor op kantoor:

  • Waterfilter: Voor installaties die aangesloten zijn op het leidingwater wordt er een waterfilter gebruikt. De filter zuivert het leidingswater en zorgt dat alle kalk eruit is.
  • Bruisend water van leidingwater: Water van de waterleiding omvormen tot bruisend water. Het lijkt absurd maar met een professionele waterkoeler is het mogelijk. Vraag meer info en ontdek de mogelijkheden van een waterkoeler.
  • Automaat met warm water: Een automaat met warm water is ook handig. Een tasje thee of een tas soep snel en efficiënt klaarmaken met een waterkoeler. Handig toch.
  • Automaat met gekoeld en gezuiverd water: Een automaat met gekoeld en zuiver leidingwater vind je niet zomaar. Vergelijk daarom verschillende offertes voor u een keuze maakt.

Een greep uit de aangesloten bedrijven