Warmtepomp 
Wallonië

Vind de beste leverancier voor warmtepomp uit Wallonië

Wij brengen u graag in contact met warmtepomp leveranciers uit de regio Wallonië. Vul het formulier in en beschrijf uw wensen zo nauwkeurig mogelijk. Op basis van uw antwoorden zoeken wij de beste warmtepomp leveranciers uit uw buurt. U ontvangt tot 5 gratis offertes!

Banner Warmtepomp
WALLONIË

1. Beschrijf uw project

* 1. Waarom wenst u een warmtepomp?
 
 
* 2. Welk type warmtepomp wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Specialisten in Warmtepomp actief in Wallonië

Beoordelingen & profielen


Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Warmtepomp voor een woning in Zulte
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Dit jaar verbouwen we een deel van onze benedenverdieping om daar onze slaapkamers te plaatsen. We verwarmen momenteel op mazout en hebben ook 28 zonnepanelen liggen op het dak. Graag zouden we de mazoutaansturing vervangen door een milieuvriendelijk alternatief. Qua radiatoren hebben we 2 blazers in de woonkamer en gewone verwarming in de andere ruimtes. Het zou wel gaan over een groot oppervlak (1200m³). Voor het deeltje dat gerenoveerd wordt, liggen alle opties open, voor de niet-gerenoveerde delen, zou wel aangesloten moeten worden op de bestaande verwarmingstoestellen.
Oost-Vlaanderen
04/01/2021
Warmtepomp voor een woning in Lichtervelde
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Dit is voor de woning van mijn dochter. Na de uitbreiding van de bestaande woning voldoet de bestaande installatie niet meer. Daarom zoekt ze nu een warmtepomp. Het aangebouwde deel omvat een nieuwe living, slaapkamer, badkamer, wasplaats en inkom.
West-Vlaanderen
02/12/2020
Installatie warmtepomp voor een woning in Sint-Amandsberg
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
We zijn aan het verbouwen. De benedenverdieping is zo goed als klaar. Met vloerverwarming. Volgende stappen zijn de buitengevels isoleren en onze bovenverdieping verbouwen (nieuwe kamers en badkamer). Over enkele weken worden er ook zonnepanelen geplaatst. Ik dacht eraan dat een warmtepomp nog interessant kan zijn vooraleer onze gevels geïsoleerd worden. Deze vloerverwarming is momenteel op gas.
Oost-Vlaanderen
24/11/2020
Warmtepomp voor een woning in Laarne
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Wij gaan onze woning verbouwen, waarbij er een verdieping bijkomt. Op deze verdieping willen we werken met een warmtepomp, dus om te verkoelen en te verwarmen. Is er keuze in de binnen-units? Onze huidige woning is van de jaren 70 en we verwarmen met mazout.
Oost-Vlaanderen
23/11/2020
Warmtepomp installatie te Gent
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Het betreft een voormalig magazijn dat tot woning wordt omgevormd (regio Gent). Het gebouw wordt volledig geïsoleerd en heeft aansluiting op water en elektriciteit maar niet op gas. Ik overweeg om vloerverwarming te installeren op de benedenverdieping en radiatoren op de eerste verdieping. Ik zou met de warmtepomp ook het sanitair warm water willen verwarmen. Mijn voorkeur gaat naar lucht-water maar ik zou willen weten of lucht-lucht ook een optie is, en of dit in prijs sterk verschilt.
Oost-Vlaanderen
23/11/2020
Warmtepomp in combinatie met zonnepanelen | Deinze
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Wij maken de denkoefening voor de installatie van zonnepanelen al dan niet in combinatie met een warmtepomp. We vinden het belangrijk om hierin een realistisch beeld te hebben op vlak van kosten/investeringen die we moeten voorzien. Alvast dank om ons te begeleiden naar de best mogelijke oplossingen voor onze situatie. Ons huis is van 1964.
Oost-Vlaanderen
16/11/2020
Warmtepomp voor huis dat gerenoveerd wordt | Bellegem
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Wij gaan ons huis renoveren en verwarmen nu elektrisch. We willen graag op het gelijkvloers overschakelen naar vloerverwarming eventueel met een warmtepomp, alleen weten we nog niet hoe we de eerste verdieping willen verwarmen. De benedenverdieping bestaat uit 90m². Momenteel hebben we geen zonnepanelen.
West-Vlaanderen
02/11/2020
Warmtepomp voor een woning in Berlare
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor een warmtepomp om een ruimte te verwarmen van een vrijstaande woning. Dit is voor een bijbouw, een vroegere garage die nu omgebouwd is naar een consultatieruimte met een accumulatiekachel . Het gebouw is van de jaren '60.
Oost-Vlaanderen
09/10/2020
Warmtepomp voor een oud gebouw in Gent
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
We kochten recent een oud gebouw in de Sneppenbrugstraat in Gent. We willen ze zo ecologisch mogelijk renoveren over de jaren. In de eerste fase focussen we ons op een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming (dus zowel voor het verwarmen vann de woning als voor warm water). Het is een vrijstaand gebouw en er moet ook vloerverwarming geplaatst worden.
Oost-Vlaanderen
05/10/2020
Warmtepomp voor bijgebouw | Beveren
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Het gaat om een bijgebouw dat 40m2 groot is en waar er nog geen verwarming aanwezig is. Er liggen wel al zonnepanelen op het dak. Dit bijgebouw is nieuwbouw.
Oost-Vlaanderen
05/10/2020
Warmtepomp installeren in Eernegem
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Momenteel wordt de woning verwarmd met enkel een houtkachel. Ik zoek nu een offerte voor de verwarming en verkoeling van een halfopen bebouwing van 1940. De woning is grotendeels geïsoleerd en gerenoveerd naar hedendaagse normen.
West-Vlaanderen
14/09/2020
Warmtepomp voor een pand in Temse
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Voorlopig woon ik boven en gebruik ik een doorstromer voor warm water. Deze wil ik laten vervangen door een warmtepomp/boiler en ook wil ik vloerverwarming leggen en via een schacht wil ik de mogelijkheid om in mijn slaapkamers ook verwarming aan te leggen, rijhuis van jaren 60.
Oost-Vlaanderen
11/09/2020
Warmtepomp te Gent
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Wij hebben een woning aangekocht die verwarmd wordt met twee gaskachels. Er zijn wel reeds zonnepanelen aanwezig.
Graag info over mogelijkheid CV met vloerverwarming/radiatoren en/of warmtepomp. De warmtepomp zou gebruikt worden voor het verwarmen van de woning (rijwoning). We willen dus nieuwe verwarmingstoestellen laten plaatsen en nieuwe vloerverwarming plaatsen.
Oost-Vlaanderen
04/09/2020
Warmtepomp voor een woning in Lochristi
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Vervanging van CV-ketel, en aansluiting van de warmtepomp op de bestaande radiatoren. De woning is van 1992 met de originele radiatoren. Er staat een mazoutketel staat in de kelder. De isolatie is gedaan volgens de normen van de jaren 90.
Oost-Vlaanderen
01/09/2020
Warmtepomp Berlare: interesse in passieve koeling met grondwater
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Onze woning is gebouwd in 2004 en wordt verwarmd met aardgas. Het gelijkvloers en de badwater worden met vloerverwarming verwarmd, de slaapkamers met radiatoren (die weinig gebruikt worden). Er zijn 3 grote schuiframen op het zuidwesten. Hierdoor kan het in zomer te warm worden (+ 30°C). Een passieve koeling met grondwater in combinatie met onze bestaande vloerverwarming interesseert ons. In één slaapkamer overwegen we om een airco (lucht-lucht) te plaatsen.
Oost-Vlaanderen
24/08/2020
Warmtepomp installeren in Berlare
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Onze woning heeft verschillende verwarmingstechnieken. Zo zijn er in de leefruimte reeds lucht/lucht warmtepompen, maar het achterste gedeelte van onze woning wordt momenteel verwarmd met mazout. Hierop is enkel de bestaande vloerverwarming aangesloten. Graag zouden wij deze vervangen door een warmtepomp. In twee van de vier slaapkamers is er momenteel geen verwarming. Graag hadden wij de prijs ontvangen om deze te voorzien van een warmtepomp.
Oost-Vlaanderen
20/08/2020
Warmtepomp op bestaand vloeverwarmingsnetwerk
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Nieuwbouw van 2 jaar oud waar op bestaand vloeverwarmingsnetwerk (beneden en boven-verdieping) een warmtepomp zou moeten komen. Voor huidige verwarming en sanitair wordt een gewone condensatie gasketel gebruikt. || Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw || Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers || Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande vloerverwarming || Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
Oost-Vlaanderen
19/08/2020
Warmtepomp installeren in Beveren
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Momenteel nog bestaande open bebouwing. Binnen 2 jaar wordt deze afgebroken en komt er een nieuwbouw. Is het interessant om reeds een warmtepomp te installeren aan 6% BTW en eventuele premies in de bestaande woning en herinstallatie in nieuwbouw?
Oost-Vlaanderen
18/08/2020
Warmtepomp te Aalst
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Volledige renovatie (incl. isolatie bestaand gebouw, nieuwe aanbouw, ...) Bouwaanvraag ingediend. In geval van grondboring moet bekeken worden of dit eventueel gedaan moet worden voor aan de uitbreiding begonnen wordt. Anders is de tuin mogelijk niet meer bereikbaar. Bedoeling is vloerverwarming te leggen beneden. Boven ofwel vloerverwarming ofwel radiatoren. Daarnaast zou ik de warmtepomp ook willen gebruiken voor het opwarmen van water. Daarnaast zou ik ook graag een systeem hebben dat bij warm voor een redelijke koeling kan zorgen. Nog niet zeker wat de beste manier is (lucht-water, grond-water, water-water) Alle raadgevingen en info hierover welkom. || Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen || Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject || Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen || Om welk type gebouw gaat het? Halfopen bebouwing
Oost-Vlaanderen
13/08/2020
Warmtepomp te Kruibeke
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Bestaande gasgestookte luchtverwarmingsketel vervangen door een warmtepomp met koel- en verwarmingsfunctie. Huidige ketel Multicalor B11BS G29. || Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers || Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
Oost-Vlaanderen
13/08/2020
Lees meer