Warmtepomp 
Sint-Niklaas

Vind de beste leverancier voor warmtepomp uit Sint-Niklaas(B-9100)

Wij brengen u graag in contact met warmtepomp leveranciers uit de regio Sint-Niklaas. Vul het formulier in en beschrijf uw wensen zo nauwkeurig mogelijk. Op basis van uw antwoorden zoeken wij de beste warmtepomp leveranciers uit uw buurt. U ontvangt tot 5 gratis offertes!

Banner Warmtepomp
SINT-NIKLAAS

1. Beschrijf uw project

* 1. Waarom wenst u een warmtepomp?
 
 
* 2. Welk type warmtepomp wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Specialisten in Warmtepomp actief in 9100 Sint-Niklaas

Beoordelingen & profielen


Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Warmtepomp voor bijgebouw | Beveren
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Het gaat om een bijgebouw dat 40m2 groot is en waar er nog geen verwarming aanwezig is. Er liggen wel al zonnepanelen op het dak. Dit bijgebouw is nieuwbouw.
Oost-Vlaanderen
05/10/2020
Warmtepomp voor een pand in Temse
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Voorlopig woon ik boven en gebruik ik een doorstromer voor warm water. Deze wil ik laten vervangen door een warmtepomp/boiler en ook wil ik vloerverwarming leggen en via een schacht wil ik de mogelijkheid om in mijn slaapkamers ook verwarming aan te leggen, rijhuis van jaren 60.
Oost-Vlaanderen
11/09/2020
Warmtepomp op bestaand vloeverwarmingsnetwerk
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Nieuwbouw van 2 jaar oud waar op bestaand vloeverwarmingsnetwerk (beneden en boven-verdieping) een warmtepomp zou moeten komen. Voor huidige verwarming en sanitair wordt een gewone condensatie gasketel gebruikt. || Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw || Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers || Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande vloerverwarming || Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
Oost-Vlaanderen
19/08/2020
Warmtepomp installeren in Beveren
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Momenteel nog bestaande open bebouwing. Binnen 2 jaar wordt deze afgebroken en komt er een nieuwbouw. Is het interessant om reeds een warmtepomp te installeren aan 6% BTW en eventuele premies in de bestaande woning en herinstallatie in nieuwbouw?
Oost-Vlaanderen
18/08/2020
Warmtepomp te Kruibeke
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Bestaande gasgestookte luchtverwarmingsketel vervangen door een warmtepomp met koel- en verwarmingsfunctie. Huidige ketel Multicalor B11BS G29. || Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers || Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
Oost-Vlaanderen
13/08/2020
Warmtepomp te Sint-Niklaas
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
We zoeken een lucht-lucht warmtepomp voor koelen op te warme dagen en als extra bijverwarming in de winter. Er is een oude airco-unit, die kapot is, waar eventueel de buitenunit geplaatst kan worden. Binnenunits in zeker 4 ruimten prefereren wij. Huis is reeds gvoor grootste deel gerenoveerd. De warmtepomp is voor een bestaande rijwoning.
Oost-Vlaanderen
11/08/2020
Lees meer

Warmtepomp per stad