Warmtepomp 
Gent

Vind de beste leverancier voor warmtepomp uit Gent(B-9000)

Wij brengen u graag in contact met warmtepomp leveranciers uit de regio Gent. Vul het formulier in en beschrijf uw wensen zo nauwkeurig mogelijk. Op basis van uw antwoorden zoeken wij de beste warmtepomp leveranciers uit uw buurt. U ontvangt tot 5 gratis offertes!

Banner Warmtepomp
GENT

1. Beschrijf uw project

* 1. Waarom wenst u een warmtepomp?
 
 
* 2. Welk type warmtepomp wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Specialisten in Warmtepomp actief in 9000 Gent

Beoordelingen & profielen


Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Installatie warmtepomp voor een woning in Sint-Amandsberg
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
We zijn aan het verbouwen. De benedenverdieping is zo goed als klaar. Met vloerverwarming. Volgende stappen zijn de buitengevels isoleren en onze bovenverdieping verbouwen (nieuwe kamers en badkamer). Over enkele weken worden er ook zonnepanelen geplaatst. Ik dacht eraan dat een warmtepomp nog interessant kan zijn vooraleer onze gevels geïsoleerd worden. Deze vloerverwarming is momenteel op gas.
Oost-Vlaanderen
24/11/2020
Warmtepomp installatie te Gent
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Het betreft een voormalig magazijn dat tot woning wordt omgevormd (regio Gent). Het gebouw wordt volledig geïsoleerd en heeft aansluiting op water en elektriciteit maar niet op gas. Ik overweeg om vloerverwarming te installeren op de benedenverdieping en radiatoren op de eerste verdieping. Ik zou met de warmtepomp ook het sanitair warm water willen verwarmen. Mijn voorkeur gaat naar lucht-water maar ik zou willen weten of lucht-lucht ook een optie is, en of dit in prijs sterk verschilt.
Oost-Vlaanderen
23/11/2020
Warmtepomp voor een oud gebouw in Gent
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
We kochten recent een oud gebouw in de Sneppenbrugstraat in Gent. We willen ze zo ecologisch mogelijk renoveren over de jaren. In de eerste fase focussen we ons op een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming (dus zowel voor het verwarmen vann de woning als voor warm water). Het is een vrijstaand gebouw en er moet ook vloerverwarming geplaatst worden.
Oost-Vlaanderen
05/10/2020
Warmtepomp te Gent
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Wij hebben een woning aangekocht die verwarmd wordt met twee gaskachels. Er zijn wel reeds zonnepanelen aanwezig.
Graag info over mogelijkheid CV met vloerverwarming/radiatoren en/of warmtepomp. De warmtepomp zou gebruikt worden voor het verwarmen van de woning (rijwoning). We willen dus nieuwe verwarmingstoestellen laten plaatsen en nieuwe vloerverwarming plaatsen.
Oost-Vlaanderen
04/09/2020
Warmtepomp voor een woning in Lochristi
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Vervanging van CV-ketel, en aansluiting van de warmtepomp op de bestaande radiatoren. De woning is van 1992 met de originele radiatoren. Er staat een mazoutketel staat in de kelder. De isolatie is gedaan volgens de normen van de jaren 90.
Oost-Vlaanderen
01/09/2020
Warmtepomp te Gent
Categorie : Warmtepomp
Beschrijving :
Ik zoek een specialist voor de installatie van een buitenpomp op een plat dak van een bijbouw, met daarnaast installatie van 2 binnenunits beneden en 1 à 2 boven. Daarnaast ook evt plaatsing zonnepanelen, dus indien dit met competitief aanbod samen kan gedaan worden, is dit een meerwaarde. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een gebouw in gebruik, meer bepaald een rijwoning.
Oost-Vlaanderen
12/08/2020
Lees meer

Warmtepomp per stad