Warme dranken automaat

Warme dranken automaat: maak de beste keuze

Iedereen heeft af en toe nood aan een pauze. Heel wat mensen beginnen de dag met een kopje koffie, maar anderen verkiezen thee, soep of een warme chocomelk. Nu kunt u iedereen tevreden tevreden stellen met een warme dranken automaat. Vraag nu uw gratis offertes en vind de beste prijs!

Geef uw personeel en bezoekers de keuze
Door te investeren in een warme dranken automaat stelt u uw personeel en bezoekers een uitgebreid assortiment ter beschikking: koffie, thee, soep, ...

Een warme sfeer in uw bedrijf
Zo'n automaat zorgt niet alleen voor warme dranken, maar ook voor een warme sfeer in uw bedrijf. Wachtende klanten kunnen er iets aankopen om de tijd wat te doden, terwijl uw personeel een energieboost krijgt.

Vergelijk topmerken en -leveranciers in slechts 2 minuten
Op zoek naar de beste installatie voor soep, koffie, thee en chocomelk? Profiteer dan van ons aanbod. Vul in slechts 2 minuten tijd onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Het invullen van de vragenlijst en ontvangen van prijsoffertes is volledig gratis en vrijgblijvend.

Offerteaanvraag voor verdeelautomaten

Bent u op zoek naar een passende verdeelautomaat in uw cafetarie, kantoren, toonzaal of winkel? U wenst immers heerlijke koffie, fris water of een snack of sandwich aan te bieden aan uw medewerkers of bezoekers? Wij helpen u om snel offertes te ontvangen van verschillende leveranciers in verdeelautomaten.

Zeg ons wat u zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders van verdeelautomaten u een voorstel op maat doen. U vergelijkt rustig de voorstellen, en neemt uw beslissing met wie u eventueel in zee wilt gaan. Deze offertedienst is vrijblijvend en gratis voor de aanvrager. De leverancier betaalt ons een vergoeding voor de 'lead'.

Een werkdag kan lang en vermoeiend zijn. Daarom is het altijd aangenaam voor uw medewerkers om zich in een kalm en aangenaam lokaal (ontspanningslokaal, bedrijfsrestaurant, cafetaria, inkomhal, receptie, refter, vergaderzaal, ...) te verzamelen tijdens de pauze om een kopje koffie te drinken of om een warme wafel te eten. Uw klanten zullen eveneens aangenaam verrast zijn indien u hen een warm ontvangst en gezellig kan aanbieden, dankzij de passende verdeelautomaat.

U zal opmerken dat met een goed uitgeruste rustkamer voor uw bedienden, de werksfeer er alleen maar beter van kan worden. Bobex brengt u in kontakt met leveranciers van drink- of snoepautomaten evenals elk apparaat die uw professionele aktiviteit aangenamer kan maken. Daarbij komt dat deze machines 24 u op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar zijn.

Welke vending machine zoekt u?

Het aantal bedienden die de automaten zullen gebruiken zullen de grootte en het consumptievolume ervan bepalen.
Om te beginnen is het nodig om goed uw behoeften te bepalen afhangende van uw eisen.

Hoe kiest u een leverancier van verdeelautomaten?

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

Tips

 Warme dranken automaat nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes