Welkom bij Wantconcepts

Over ons


Want Concepts is een bedrijf gespecialiseerd in dakwerken, gevelwerken en renovaties. Wilt u beroep doen op het betrouwbaarste dakwerkersbedrijf in Antwerpen? Kijk dan niet langer verder!

Kies voor ons, vanwege onze professioneel opgeleide vakmensen met jaren ervaring, onze gewoonte om altijd stipt de afspraken na te komen zodat u niet voor verrassingen komt te staan, onze keuze om uitsluitend gebruik te maken van gekeurd materiaal van de hoogste kwaliteit en nog veel meer. Bij ons kan u bovendien rekenen op telefonisch contact binnen de 48 uur en een vakman ter plaatse. Dit gebeurt nadat wij samen met u een afgesproken datum en tijdsstip zijn overeengekomen. Onze specialisten kunnen op deze manier uw woning inspecteren en het nodige werk nog verrichten, zoals last-minute afmetingen etc.

Zoals u ziet, nemen wij ons werk meer dan serieus! Tenslotte bieden wij u ook een 100% correcte, maar vooral transparante prijsberekening. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project!

 


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Hun volledig aanbod bestaat uit de volgende diensten:

 • Dakwerken: als specialisten in dakwerken, staan zij in voor heel wat klusjes. Zij nemen heel wat voor hun rekening, waaronder dakbedekking en dakisolatie met EPDM, PVC en Resitrix, werken met lood / koper / zink, dak herstellingen en dak timmerwerken, dakrenovaties en dak reiniging, maar ook voor dak koepels en dakramen kan u op hen rekenen. Tenslotte schrikt niets hen af: zij werken zowel aan hellende als aan platte daken. De regelgeving rond dakisolatie verandert ook steeds weer, maar geen zorg, want voor vragen of advies kan u beroep doen op hun deskundige dakisolatie-aannemers. Maakt u zich bovendien zorgen om uw budget? Ook dat is niet nodig, aangezien hun deskundigen jarenlange ervaring hebben in het vinden van de beste oplossing voor dakbedekking binnen uw budget. Redenen genoeg dus om beroep te doen op de specialisten van Want Concepts!
 • Gevelwerken: voor gevelrenovatie, nieuwe gevelbekleding, gevelreiniging en gevelisolatie bent u bij hen aan het juiste adres. Ook het kiezen van de juiste materialen hoeft u niet in uw eentje te doen, zij zullen u vollop begeleiden in de keuze tussen crepi, steenstrips, of misschien wel een houten gevelbekleding? Moet u oud voegwerk verwijderen, slecht of beschadigd metselwerk herstellen, barsten herstellen of heeft uw gevel nood aan een reinigingsbeurt met stoom, hogedruk of zandstralen? Ze doen het allemaal. Zelfs een schouw in slechte staat nemen zij voor hun rekening. Wat kan u nog meer wensen?
 • Renovatie: voor een totaalrenovatie van woningen en appartementen, ruw bouwwerken, stukadoorswerk, het bijplaatsen van muren en nog veel meer, kan u ook bij hen terecht. Wenst u advies betreffende de uitvoering en materiaalkeuzes of denkt u aan een nieuwe indeling van uw woning? Alles kan bij Want Concepts.

De vakmannen van Want Concepts staan klaar om u te begeleiden met uw volgend project. Schiet meteen in actie en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!

 

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Gospel  B .

12/12/2020    Boom


Project : dakwerken te Boom
Beoordeling : They are helpful to the community
Adres
Wantconcepts
Oudesteenweg 33 bus 501 
B-2060 Antwerpen, Belgium
BTW: BE0842060067
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.