Welkom bij Voo SA

Over ons


Met een vestiging in Luik, in de provincie Luik, is Voo NV ook actief in de provincies Henegouwen, Namen, Brussel, Luxemburg en Waals-Brabant. Als gerenommeerd operator zijn onze diensten van toepassing op vaste en mobiele telefonie, televisie en internettoegang.

Doe een beroep op ons voor verschillende diensten

Hoewel onze diensten goed bekend zijn in ons interventiegebied, zullen wij onze activiteiten hier toch opnieuw op een rijtje zetten. Dus, als operator voor professionals en particulieren, worden onze aanbiedingen gekwalificeerd als een van de beste op de markt.

Mobiele telefoonoperator

Als je een nieuw mobiel abonnement nodig hebt, kunnen we je alleen maar aanmoedigen om onze aanbiedingen te verkennen. We garanderen jou inderdaad een constante kwaliteit van snelheid, ongeacht jouw gebruik van internet. Bovendien zijn we bij Voo NV overtuigd van de noodzaak om onbeperkt te bellen en sms’en. Ten slotte kunnen wij, afhankelijk van jouw behoeften, mobiele abonnementen aanbieden met een volume van 5, 15 of 30 Gb.

Ten slotte, als je al een abonnement hebt bij een andere operator, zorgen we voor de overdracht van je huidige telefoonnummer, maar ook voor het zo snel mogelijk verzenden van je simkaart.

Internet- en televisieoperator

Naast onze mobiele aanbiedingen die volgens bepaalde onderzoeken tot de aantrekkelijkste op de markt blijven behoren, bieden we ook een abonnement aan waarmee je op jouw televisie kunt internetten. Als internetprovider zorgen wij ervoor dat je een service van uitzonderlijke kwaliteit krijgt. Afhankelijk van jouw wensen vinden wij altijd de juiste oplossing om jou de snelheid te bieden die aan jouw verwachtingen voldoet.

We bieden toegang tot 125 Mbps voor klassieke toegang, maar deze kunnen oplopen tot 400 Mbps voor de meest veeleisende. Als tot je tot slot in een groot huis woont, krijg je van ons een PLC-adapter. Hiermee heb je eenvoudig toegang tot al onze online diensten, zonder bang te hoeven zijn voor een slechte verbinding.

Neem contact met ons op & ontvang binnen 48 uur antwoord

Heb je vragen over onze verschillende aanbiedingen? De teams van Voo SA staan tot jouw beschikking om al jouw vragen te beantwoorden. Na een eenvoudig verzoek op het formulier dat beschikbaar is op deze site, zullen wij jou een voorstel doen volgens jouw behoeften.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Voo SA
rue Louvrex, 95
4000 Luik, België
BTW: BE0696.668.549
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .