Welkom bij Voiz XL BE

Over ons


VoizXL BE is een Nederlandse telecomprovider gespecialiseerd in Cloud telefonie die ook actief is in België. Cloud telefonie is eigenlijk bellen over een internetverbinding. Via Cloud telefonie kan je gesprekken digitaal opnemen, ben je niet gebonden aan je locatie, kan je de wachtrij monitoren en nog veel meer. Je bespaart enorm op belkosten ten opzichte van een klassieke telefooncentrale. Als kers op de taart zijn de onderlinge gesprekken gratis! Verder betaal je enkel en alleen voor de diensten die je gebruikt.

Er zijn slechts drie dingen nodig om gebruik te maken van cloud telefonie: een internetaansluiting, een bekabeld netwerk en IP telefoontoestellen. Eenvoudig dus!

We stellen onze diensten bij VoizXL BE beschikbaar voor kleinere zelfstandigen, kmo’s en de openbare sector. We garanderen u de hoogste kwaliteit en een prima service. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor gratis consultatie of advies en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Cloud telefonie biedt veel voordelen ten opzichte met klassieke telefonie:

Nooit meer locatieafhankelijk

Met cloud telefonie ben je niet afhankelijk van één locatie maar is elk toestel rechtstreeks verbonden met een server in het VoizXL BE datacenter zodat iedereen van waar ook kan werken met alle functionaliteiten die je gewend bent van je vaste telefonie. Je kan het nummer van je vaste telefoon perfect vanop afstand gebruiken! Je vermijd als klap op de vuurpijl problemen met je telefooncentrale die het hele telefoonverkeer van je bedrijf kan stilleggen.

Snelle en goedkope setup

De instapkosten zijn veel lager dan de investering van een klassiek telefoonsysteem voor je bedrijf. Bij cloud telefonie mag je een lage aankoop- en installatiekost verwachten. Dankzij VoizXL BE moet je ook geen grote investering doen in servers. Je vermijd zo hardware- en upgrade kosten!

De kosten zijn bovendien veel flexibeler, waardoor je niet op voorhand moet rekenen in welke mate je bedrijf zal groeien. Je betaalt enkel voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt en kan makkelijk gebruikers toevoegen en/of verwijderen indien nodig.

Altijd up-to-date en veilig

VoizXL BE neemt ook back-ups en het introduceren van nieuwe functionaliteiten voor zich. Wij verzamelen alle kennis die nodig is om jou het ideale telefoniesysteem te bezorgen. Wij zorgen er bovendien voor dat jouw systeem geheel beveiligd is.

Twijfel dus niet en vraag hier jouw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Voiz XL BE
Haantjeslei 84
2018 Antwerpen, België
BTW: BE0500.491.888
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .