Welkom bij Vochtmuren.be

Over ons


Vochtmuren.be is actief in West- en Oost-Vlaanderen en is gespecialiseerd in vochtbehandeling, maar ook in het reinigen van daken. De meeste woningen hebben op een gegeven moment te maken met allerlei vochtproblemen, terwijl daken een opeenhoping van vuil, mos en zelfs dode bladeren en takken zien die de afvoerleidingen zouden kunnen verstoppen.

Doe een beroep op ons voor onze vochtbehandeling.

Doordringende vochtbehandeling

Om verschillende redenen kan vocht door de muren van uw huis binnendringen. Dit is vooral het geval bij slecht geïsoleerde buitenmuren die aan regen worden blootgesteld. Vaak ontstaan er kleine gaatjes in deze muren, waardoor er geleidelijk aan vocht binnendringt. Dit vocht verspreidt zich aan de binnenkant van de muur en vormt geïsoleerde vlekken, die op hun beurt leiden tot giftige schimmel. Na de diagnose behandelen we dit probleem met een gevelimpregnatie.

Opwaarts vocht

Dit vocht is afkomstig uit begraven metselwerk en stijgt op de muren van het gebouw. Het verschijnt in de vorm van grote vlekken op de wanden van de kelder en de begane grond. Na de diagnose behandelen we het probleem door waterafstotend in de muren te injecteren.

Kelderisolatie

Aangezien de kelder de meest vochtige ruimte van het huis is, is het heel gebruikelijk om vochtvlekken te vinden. Hier begint het opstijgend vocht. Dit probleem voorkomt dat de kelder als woonkamer wordt gebruikt. Hoewel injectie de symptomen kan bestrijden, is de meest radicale methode het afdichten van de kelder om het binnendringen van vocht door uw muren permanent te voorkomen. Dankzij deze techniek kunt u zelfs uw kelder ombouwen tot een woonkamer en zo de bruikbare oppervlakte van uw woning vergroten.

Reiniging van het dak

We zien onze daken niet en vaak merken we het probleem alleen op wanneer de afvoer van regenwater niet meer effectief is, of wanneer er zich in de winter ijsvormige stalactieten vormen die de mensen onder ons in gevaar brengen. Wij bieden een snelle en efficiënte service om uw dak te reinigen, met behulp van natuurlijke producten die veilig zijn voor het milieu en de mens.

Bel ons en ontvang binnen 48 uur een offerte.

Als u vochtproblemen in uw huis opmerkt, vooral in de kelder, of als u uw dak snel moet laten reinigen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Na de gratis schatting binnen 48 uur kunnen we het probleem snel oplossen en de kwaliteit van uw leven verbeteren.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Vochtmuren.be
B.I. Pussemierstraat 173 
B-9900 Eeklo, Belgium
BTW: BE0548946457
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.