Vochtbestrijding 
Maaseik

Vind de beste leverancier voor vochtbestrijding uit Maaseik(B-3680)

Wij brengen u graag in contact met vochtbestrijding leveranciers uit de regio Maaseik. Vul het formulier in en beschrijf uw wensen zo nauwkeurig mogelijk. Op basis van uw antwoorden zoeken wij de beste vochtbestrijding leveranciers uit uw buurt. U ontvangt tot 5 gratis offertes!

Banner Vochtbestrijding
MAASEIK

1. Beschrijf uw project

* 1. Welke vochtproblemen kan je zien?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Specialisten in Vochtbestrijding actief in 3680 Maaseik

Beoordelingen & profielen


Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Vochtprobleem in de kelder (Genk)
Categorie : Vochtbestrijding
Beschrijving :
Vocht in de kelder | Door een hoog grondwaterpeil als gevolg van langdurige regenval, komt onze kelder steeds (gedeeltelijk) onder water te staan. Dit probleem willen wij graag permanent verholpen zien worden.
Limburg
01/02/2021
Vochtbestrijding te Opglabbeek
Categorie : Vochtbestrijding
Beschrijving :
We hebben last van vochtproblemen op de gelijkvloerse verdieping van onze woning. We merken dat er vocht in de muren zit onderaan aan de binnenkant op de plinten. We zoeken een vochtbestrijder in de regio van Opglabbeek.
Limburg
29/10/2020
Vochtbestrijding voor een woning in Meeuwen-Gruitrode
Categorie : Vochtbestrijding
Beschrijving :
Mijn woning is van 2006. Ikzelf heb deze gekocht in 2018. Afgelopen winter was er een grote vochtvlek zichtbaar in de gevel. Momenteel is deze, naar mijn mening opgedroogd, maar is nog steeds zichtbaar (gevel heeft een grijzer kleur). Aangezien deze vlek bovenaan begint en zo naar beneden trekt, heb ik reeds een dakwerker gecontacteerd om te kijken of er geen lek was via het dak/de dakrand. Deze heeft mij, na inspectie, bevestigd dat er geen lek is via het dak. Volgens hem zou slagregen de oorzaak zijn. Aangezien er actueel (nog) geen vocht in de binnenmuren merkbaar of zichtbaar is, zou ik dit liefst ook willen vermijden. Bijgevolg ben ik op zoek naar een gepaste en doeltreffende oplossing voor dit probleem. Spouwmuren zijn geïsoleerd. Problemen vooral in de winterperiode. Deze problemen zijn er sinds twee jaren zeker.
Limburg
18/08/2020

Vochtbestrijding per stad