Vochtbestrijding 
Aalst

Vind de beste leverancier voor vochtbestrijding uit Aalst(B-9300)

Wij brengen u graag in contact met vochtbestrijding leveranciers uit de regio Aalst. Vul het formulier in en beschrijf uw wensen zo nauwkeurig mogelijk. Op basis van uw antwoorden zoeken wij de beste vochtbestrijding leveranciers uit uw buurt. U ontvangt tot 5 gratis offertes!

Banner Vochtbestrijding
AALST

1. Beschrijf uw project

* 1. Welke vochtproblemen kan je zien?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Specialisten in Vochtbestrijding actief in 9300 Aalst

Beoordelingen & profielen


Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Vochtprobleem in de keuken | Aalst
Categorie : Vochtbestrijding
Beschrijving :
Dit is voor een rijwoning. We hebben vochtproblemen in de keuken, in het midden van de muur. De woning werd twee jaar geleden gerenoveerd. Er is toen een lek in het dak ontdekt omdat de muur vochtig was. Dit is al hersteld en de muur is opgedroogd. Twee maanden later is er echter terug een vochtplek gekomen op anderhalve meter hoogte. De problemen nu anderhalf jaar aanwezig. Het probleem was redelijk constant maar wordt nu erger.
Oost-Vlaanderen
02/11/2020
Vochtbestrijding te Aalst
Categorie : Vochtbestrijding
Beschrijving :
We hebben water in de nieuw aangebouwde kelder opgemerkt, dat komt waarschijnlijk door opstijgend grondvocht dat de kelder binnenkomt op 2 manieren: Enerzijds via de naad tussen de bestaande fundering en de nieuwe betonplaat (± 10 lm). Dat kan eventueel aangepakt worden met injectering?Anderzijds kan het vocht door de muur komen omdat we geen buitendichting hebben geplaatst (± 30 m²). Hier zou er eventueel een bekuiping langs binnen kunnen worden geplaatst? We zoeken een professionele firma die de injecteringswerken kan/wil uitvoeren en mij graag kan/wil begeleiden hoe ik zelf de binnenbekuiping kan plaatsen. De nodige materialen hiervoor moet ik nog aankopen, wat ook via de firma in kwestie kan gebeuren. Groeten, Dirk.
Oost-Vlaanderen
14/10/2020

Vochtbestrijding per stad