Welkom bij Victus Sales

Over ons


Victus Sales is actief in zowel in- als out-bound sales, call center activiteiten, telemarketing, etc. Kortweg, wij zijn uw partner voor een doelgerichte belcampaggne. U kan rekenen op een directe aanpak. We geven u een onmiddelijk antwoord met onze telefonsiche prospectie, we zijn resultaatgericht en boeken iedere afspraak voor u in uw agenda.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Victus Sales helpt u bij het bedenken van een verkoopstrategie, het uitvoeren van een belcampagne en helpt u door ondersteuning te bieden in veerkoop en marketing.

Bedenken van een verkoopstrategie

Eerst en vooral willen we uw aanbod leren kennen. We willen achterhalen wat uw bedrijf doet, wat u aan de markt aanbiedt, en welke producten of diensten u heeft. We vinden het namelijk een must om goed te begrijpen wat uw bedrijf doet en welke producten en diensten u aanbied, en hoe deze in elkaar zitten. Zo kunnen we ons goed inleven in uw bedrijf en onze hulp aanpassen aan uw maat.

Dan willen we weten wie de gewenste doelgroep is die u wil bereiken. Een doelgroep is een deel van de bevolking waarvan u weet dat deze geïnteresseerd zal zijn in uw product of dienst. Het is belangrijk om deze te weten bereiken zodat deze u kan vinden en uw product of dienst kan aankopen.

Vervolgens geven we er een commerciële insteek aan. Samen met u zoeken we het juiste verkooppraatje om deze ideale klant te overtuigen. Hier is het belangrijk dat we een goed begrip hebben van uw bedrijf en uw producten. Uw klanten moeten weten wat u aan hen brengt.

Uitvoeren van een belcampagne

Ten eerste willen we een goed doordachte campagne lanceren. Hiervoor bedenken we eerst een ideale strategie. Wanneer men een goede strategie heeft, kan men overgaan naar de volgende stap. Dit is de uitvoering. Hiervoor zullen de nodige taken voor uitvoeren, de juiste medewerkers opleiden en zo uw campagne naar de wereld brengen.

Ten tweede moeten we deze campagne frequent bijsturen. We zullen deze campagne en het totale project dagelijks evalueren en bijsturen waar nodig zodat we gunstige cijfers krijgen. We hechten enorm belang aan cijfers.

Tot slot is het van cruciaal belang dat we heel vaak de klant, u, melden wat er gaande is en hoe het verder kan. Het rapporteren van resultaten is een niet te vergeten onderdeel van zo’n campagnes. We verzekeren u dat wij eerlijk en snel de evolutie met u meedelen.

Ondersteuning van verkoop en marketing

Verkoop is een groot onderdeel van de reden om campagne te voeren. Uiteindelijk zal u de klant voor u aan tafel hebben. Het is van belang om het gesprek juist aan te pakken. Wij kunnen u helpen met begeleiding om de klant te strikken.

Marketing is ook geen onbelangrijk onderdeel. Zorg dat de positionering van uw bedrijf en uw product of dienst mee vooruit gaat met alsmaar veranderende vraag van mogelijke klanten.

Ten slotte kan u bij ons terug voor opleidingen om doelgericht te werken en klanten binnen te halen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Victus Sales
Horizonlaan 36 
B-3600 Genk, Belgium
BTW: BE0664820083
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.