Welkom bij Verwarmzuinig

Over ons


Heb je een CV-ketel in huis die aan vervanging toe is of wens je een nieuwe ketel te laten installeren? Dan is er goed nieuws, want voor bovengenoemde zaken ben je bij Verwarmzuinig aan het juiste adres!

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de vervanging van oude verwarmingsketels. Onze onderneming heeft z’n vestiging in Sint-Pauwels en we zijn werkzaam in en rond de regio Oost-Vlaanderen.

Ondertussen hebben we zo’n 11 jaar ervaring in het vak vergaard, wat van ons de ideale partner maakt om je project aan toe te vertrouwen.

Bij Verwarmzuinig dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. We proberen steeds om een zo optimaal mogelijke relatie te onderhouden met ons cliënteel en om ervoor te zorgen dat ze een samenwerking op lange termijn aangaan met ons.

Spreken onze diensten je zeker en vast aan, maar zit je nog met vragen die je graag beantwoord zou zien? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Verwarmzuinig spitsen we ons hoofdzakelijk toe op de vervanging van verwarmingsketels. Voor onze klussen maken we enkel gebruik van het beste materiaal dat de markt te bieden heeft. We werken bovendien aan een strak tempo en rekenen correcte prijzen aan.

Met de plaatsing van een condensatieketel maak je alleszins de juiste keuze omdat er verschillende voordelen aan verbonden zijn:

 • Je bespaart tot wel 33% aan energie
 • Je houdt rekening met het milieu
 • Je komt in aanmerking voor een premie

Op het gebied van verwarmingsketels zijn we eveneens experts. Als je een beroep doet op onze diensten mag je ervan uitgaan dat je een nieuwe ketel aan de beste prijs-kwaliteit aankoopt en bijgevolg waar krijgt voor je geld.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Verwarmzuinig
Wijnstraat 27 
B-9170 Sint-Pauwels, Belgium
BTW: BE0587964807
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.