Verwarming

Ik wil een condensatieketel plaatsen

1. Beschrijf uw project

* 1. Waarvoor wenst u offertes te ontvangen?
 
 
* 2. Over welk type condensatieketel gaat het?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de installatie of werken te laten uitvoeren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Verwarming

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in KortemarkHet is een woning die gebouwd werd in 1952. Op dit moment worden alle ruimtes verwarmd met propaangas. In de toekomst willen we dit graag vervangen door aardgas. Er ligt aardgas in de straat maar dit moet nog naar het huis geleid worden. De werken zouden dus bestaan uit: gasketel, alle verwarmingstoestellen (ongeveer 8) en de volledige installatie.De huidige installatie dateert van de jaren 90.
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in AntwerpenVervanging van stookoliebrander naar gas. Dit is voor een appartementsgebouw waarvan ik syndicus ben. De ketel is afgekeurd. Het gebouw is van 1962. De centrale verwarming is van 2000.
CondensatieketelNieuwe condensatieketel op gas voor een woning in GingelomIk zou graag offertes ontvangen voor de vervanging van mijn mazoutketel (niet meer in gebruik wegens afwezigheid van tank) door een gas-condensatieketel. Daarnaast zou er een gasleiding moeten worden gelegd tot aan het punt waar de gasaansluiting moet komen. De werken zouden ten laatste in maart moeten worden uitgevoerd.
WarmtepompWarmtepomp voor bovenverdieping + veranda in DeinzeWij hebben een huis gekocht dat momenteel verwarmd wordt op gas (enkel in de living en keuken). De bovenverdieping, veranda en badkamer zitten voorlopig zonder verwarming. Vooral voor de slaapkamers lijken warmtepompen ons een ideale oplossing (gezien de mogelijkheid tot koelen voor in de zomer). Voor de badkamer vermoed ik dat er meer efficiente oplossingen zijn?! Voor de veranda overwegen we ook een warmtepomp te plaatsen. De isolatie is er echter veel minder goed, dus ben ik niet zeker of dit de ideale oplossing is. Kunt u een installateur laten langskomen om ons advies + offerte te bezorgen.
CondensatieketelNieuwe condensatieketel plaatsen in AntwerpenIk ben eigenaar van een klein appartement( 80m²). Aangezien mijn CV-ketel en radiatoren toe zijn aan vervanging ben ik op zoek naar een loodgieter die aan een schappelijke prijs deze kan vervangen. Er zouden in totaal 5 radiatoren vervangen moeten worden, waarvan 2 lange radiatoren dewelke onder een raam staan.
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in Sint-LaureinsOude CV-ketel vervangen door een nieuwe CV-ketel. De leidingen voor warm water voor de douche en de verwarming van het huis zijn OK. Maar de convectoren zijn aan vervanging toe. Onze huidige installatie werkt op mazout. Gas is niet voorzien. Het huidige systeem dateert van 1984.
CondensatieketelInstallatie condensatieketel | RonseMomenteel staat er een gasketel van Buderus die zorgt voor de centrale verwarming met radiatoren en ook voor het warm water. De gehele installatie is bij een verbouwing geplaatst en 14 jaar oud. Ik zou de gasketel willen vervangen en zoek iemand voor de installatie van een condensatieketel.
Pand van 1954.
CondensatieketelNieuwe condensatieketel voor een woning in Meeuwen-GruitrodeIk bezit een oude mazoutketel. Ik wil deze in de toekomst graag vervangen door een hoogrendementsketel. Het huis is gebouwd 1962 en is net gerenoveerd (nieuwe ramen, binnenmuren geïsoleerd,... ). Ik beschik alleen maar over radiatoren. Opties voor gas kunnen ook beken worden.
CondensatieketelNieuwe condensatieketel voor een herenhuis in MechelenHet betreft een gedeelde eigendom (herenhuis van +- 1930). Op dit moment zijn er 2 digitale thermostaten aangesloten op eenzelfde verwarmingsketel, alsook één gezamenlijke meter voor gas en water. Dit zorgt echter voor occasionele synchronisatieproblemen en een ingewikkelde kostenverdeling. Graag hadden wij raad ontvangen over de (verschillende) mogelijke oplossing(en).
Warmtepompwarmtepomp voor een woning in OosteekloIn een eerste fase wens ik de warmtepompen aan te sluiten op onze woning (momenteel verwarmen we met mazout). In een volgende fase willen we dat de installatateur de warmtepomp installatie ook aansluit op een zwembad van ongeveer 100m³. Dit is een woning van 1967. De isolatie volgens de normen van de jaren '60.
CondensatieketelMazoutketel vervangen in BierbeekWe hebben een oude mazoutketel uit de jaren 80 in de kelder. We zouden die graag vervangen door een gasketel. De voorbereidende werken moeten nog gebeuren voor gasaansluiting.
WarmtepompWarmtepomp installeren in ZottegemWij zijn op zoek naar een warmtepomp installateur voor een lucht/lucht warmtepomp met 2 binnenunits.
Elke unit zou een oppervlakte van +- 42 m² moeten verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Het huis is oorspronkelijk van de jaren 1960.
Graag had ik een vrijblijvende offerte hieromtrent gekregen.
CondensatieketelInstallatie condensatieketel voor een woning in AntwerpenBeste, ik heb geen centrale verwarming. Ik wil graag centraal verwarming op aardas, met radiatoren in elke kamer. Dit is voor een oude huis. Momenteel wordt de woning verwarmd met een kachel. Gasvoorziening is al voorzien.
CondensatieketelCv voor een woning in ZottegemEr is nu een mazout installatie en die moet verwijderd worden. Nieuwe cv installatie plaatsen incl leiding werk . Woning is van de jaren 60. Geen idee van wanneer de huidige installatie is. mazouttank is er uit gehaald. Mazouttank in de grond en reeds opegekuist .
CondensatieketelCondensatieketel voor een pand in VliermaalIk ben op zoek naar een condensatieketel. Ik heb nu propaangaskachels en zou graag op de 3 slaapkamers, in de woonkamer en in de keuken chauffages laten hangen met aardgas.Het huis is van 1958.
VerwarmingsketelOnderhoud verwarmingsketel te LommelIk ben op zoek naar een chauffagist voor het onderhoud van mijn centrale verwarming en de gasketel. De woning staat er sinds 2000 en ik ben de eigenaar.
CondensatieketelInstallatie condensatieketel nodig?Het betreft een recent gekochte huis uit 1988. Het huis heeft een CV-installatie met vloerverwarming die niet goed functioneert. Sommige kamers zijn niet voldoende verwarmd. Afhankelijk van het advies zouden we overwegen de huidige installatie te vervangen door een condensatieketel.
CondensatieketelNieuwe condensatieketel op gas te MechelenWij hebben een gelijkvloers appartement van 200 m² en willen de overstap maken van mazout naar gas. De oude mazoutketel moet dus weg en er moet een condensatieketel in de plaats komen. Er ligt nog geen aardgasaansluiting.
VerwarmingsketelJaarlijks onderhoud verwarmingsketel (regio Herzele)Graag hadden wij enkele offertes vergeleken voor het jaarlijks onderhoud van onze centrale verwarming. Alvast bedankt!
WarmtepompWarmtepomp voor een pand in OostduinkerkeIk ben op zoek naar de ideale oplossing voor mijn vakantiewoning aan zee om de vorst buiten te houden en voor het hebben van een airco in de zomer. Het betreft een houten chalet met een beperkte isolatie en een oppervlakte van ongeveer 50m²x2.15hoogte. Binnen een X aantal jaar zou ik dan een bijverwarming willen plaatsen, vandaar dat deze warmtepomp misschien dan een betere oplossing is dan het een lucht-warmtepomp.

Meer voorbeelden