Verwarming

Ik wil een condensatieketel plaatsen

1. Beschrijf uw project

* 1. Waarvoor wenst u offertes te ontvangen?
 
 
* 2. Over welk type condensatieketel gaat het?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de installatie of werken te laten uitvoeren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Verwarming

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
WarmtepompWarmtepomp voor een pand in OostduinkerkeIk ben op zoek naar de ideale oplossing voor mijn vakantiewoning aan zee om de vorst buiten te houden en voor het hebben van een airco in de zomer. Het betreft een houten chalet met een beperkte isolatie en een oppervlakte van ongeveer 50m²x2.15hoogte. Binnen een X aantal jaar zou ik dan een bijverwarming willen plaatsen, vandaar dat deze warmtepomp misschien dan een betere oplossing is dan het een lucht-warmtepomp.
CondensatieketelCondensatieketel te AntwerpenIk heb nu een centrale verwarming op mazout,en zou willen veranderen naar gas.Ik zou graag willen weten ,wat ik moet aanpassen en wat mag blijven/ huis van de jaren 60/ eigenaar
CondensatieketelVerwarmingsketel te OverijseIk beschik vandaag over een ketel op mazoet en wil omschakelen naar aardgas. Ik ben aangesloten op het aardgas net voor mijn fornuis. Mijn huis is van einde jaren 60 en ben eigenaar.
CondensatieketelRadson ER331 vervangen door condensatieketelHuidige cv ketel is een Radson ER331 op de vloer geplaatst. Deze wensen we te vernieuwen door een (gesloten) condensatieketel. Huidige instantie van 1991. Woning wel reeds verder geïsoleerd. Voor het sanitair water hebben we een doorstromer, dit behouden we ongewijzigd. De nieuwe ketel dient enkel voor de verwarming. Er is directe toegang tot de schouw (ongeveer 6m hoog). Bedoeling is om met de nieuwe ketel de afzonderlijke ruimtes vervolgens verschillend te kunnen verwarmen (bv. De babykamer quasi continu op 18 graden, waar de badkamer enkel s'ochtends tussen 8-9u op 21 graden etc)
WarmtepompWarmtepomp voor renovatie te ZeleIk wil zo energiezuinig mogelijk mijn woning verwarmen en sanitair water verwarmen. In optie is het misschien ook aangewezen om te koelen maar dit is geen must. De woning is gerenoveerd enkel de tuin dient nog aangelegd te worden. Ik bekijk momenteel ook de mogelijkheid om zonnepanelen te leggen en dus is een elektrische installatie misschien interessanter als een installatie die ook nog gas nodig heeft. || Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen || Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers.
WarmtepompWarmtepomp voor binnenzwembad in KortrijkHet gaat om een binnenzwembad, dus ook in de winter te verwarmen. Graag Advies op basis van cijfers rond energieverbruik. Zwembad is 10x3m, 1,5m diep, staat in ruimte van 8x15m, 2,5m hoog, ruimte moet ook verwarmd worden. We beschikken over bestaande verwarming in de rest van het huis met zonneboiler en gas.
WarmtepompWarmtepomp ipv mazout in NeveleWij willen vooral kijken welke pomp in onze woning het meest geschikt zou zijn. En daar een prijsidee van krijgen... we hebben nu nog mazout en willen graag omschakelen. Pand van jaren 60.
WarmtepompMazout overschakelen naar warmtepompIk wil overschakelen van mazout naar een betere energiebron en wil weten hoeveel dit zal kosten. Daarom mijn vraag om offertes. De woning staat in het platteland en is onderhevig aan alle weersomstandigheden. Doordat de straat afgelegen is, is er geen gasaansluiting mogelijk. Er zijn nu gewone radiatoren en ik vraag me dus af of de omschakeling mogelijk is. Contact na 16u aub.
WarmtepompWarmtepomp gebruiken in plaats van mazoutketelPlaatsen warmtepomp en verwarmingstoestellen, huis van jaren 70. Nu via mazout.
WarmtepompWarmtepomp met horizontaal grondnet gezochtIk wens een warmtepomp te plaatsen met horizontaal grond net. graag een gesprek ter plaatse om een te bespreken voor offerte. Vrijstaande woning. Jongste verbouwing van 1984. Woning originele bouw, enkel isolatiewerken maar nog niet naar huidige normen. ik had graag nog van de subsidies 2019 kunnen profiteren natuurlijk als dit in 2020 ook nog kan dan des te beter
WarmtepompWarmtepomp aansluiten op zonnepanelen ipv aardgasDe woning verwarmt op aardgas, en heeft een klein aantal zonnepanelen. Op zolder is er geen verwarming. Ik dacht aan een lucht-lucht warmtepomp voor verwarming en koeling. Het dak is geïsoleerd, maar er hangt nog geen gyproc voor. Ik denk dat de buitenunit op het plat dak kan.
WarmtepompHoogrendementsketel en doorstromer vervangen door warmtepomp (Kortrijk)Beneden hebben wij vloerverwarming, in de badkamer en de slaapkamers klassieke radiatoren. Ons huidig gasverbruik met een hogerendementsketel en doorstromer bedraagt 12000 kWh. De volledige installatie is operationeel, maar de hogerendementsketel en doorstromer zijn stuk en moeten vervangen worden. Daarom zouden we voor een warmtepomp kiezen. Mogelijk lucht-water of bodem-water, afhankelijk van het vooropgestelde rendement en de terugverdientijd. Als er een deel in doe-het-zelf kan gedaan worden, is dat een plus. Voor de koeling wensen we slaapkamerkoeling, indien mogelijk via de bestaande (omgebouwde) radiatoren/ventilo's. Daarnaast hebben we ook een zwembad, dus zwembadverwarming is een plus (20 kubieke meter).
CondensatieketelCV-Ketel vervangen door condensatieketelCv ketel vervangen door een nieuwe gas condensatieketyel + thermostaat op gelijkvloers
CondensatieketelLeasingcontract condensatieketel gezocht Sint-Katelijne-WaverWe zoeken onze huidige gasketel te vervangen en een nieuwe te plaatsen met een leasing contract (indien mogelijk?). Huis van +10 jaar oud.
CondensatieketelJunker CV gasketel vervangen door condensatieketelCv gasketel moet vervangen worden voor een nieuwe graag hadden wij een offerte hiervan, nu een Juncker.
CondensatieketelGasketel vernieuwen in BoomIk wil mijn gasketel vernieuwen en zou ook bekijken welke opties er zijn ivm warm water, premies. Huis van +50 jaar oud.
CondensatieketelNieuwe verwarmingsketel huurwoning in TremeloDit is vrijstaande woning gebouwd in 2001. Momenteel word de woning verwarmt met een gasketel. Systeem op het gelijkvloers in technische ruimte van 2m². Deze woning is momenteel verhuurt.
CondensatieketelOfferte voor gasketel te vervangen van huisin WuustwezelVrijstaande woning momenteel verwarmt met een gasketel op de technische ruimte op het gelijkvloers. Woning van 15 jaar oud.
CondensatieketelCondensatieketel voor een pand in GentDit is voor een klein citéhuisje in Gent met een totale wooninhoud 160 m³ (3 kamertjes boven elkaar). We willen een gasketel plaatsen (22 à 24 kW) en 3 radiatoren (geen sanitair warm water nodig).
CondensatieketelCondensatieketel te Houthalen-HelchterenWij verwarmen onze woning op mazout maar willen overschakelen op aardgas en zoeken een condensatieketel. Het gaat om een gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, badkamer, leefruimte, keuken en wasplaats.

Meer voorbeelden