Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Ik wil een condensatieketel plaatsen

 
* 1. Waarvoor wenst u offertes te ontvangen?
 
 
* 2. Over welk type condensatieketel gaat het?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de installatie of werken te laten uitvoeren?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Verwarming

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
CondensatieketelVervangen oude mazoutketel door condensatieketel op gasOude ketel op mazout vervangen door hr condensatieketel op aardgas in een vrijstaande woning. Het gaat hier over een renovatieproject.
CondensatieketelCondensatieketel te LeuvenRijhuis: in de kelder (180 hoogte) staat een oude kapotte CV-ketel en een afgeleefde geiser voor het warm water. De verwarming gebeurt door middel van een gaskachel in de woonkamer. Oude ketel en geiser verwijderen, keldermuren behandelen tegen vocht en nieuwe CV-ketel annex warm water. Oude radiatoren en leidingen controleren.
CondensatieketelCondensatieketel op gas, Sint-Martens-LatemIk heb een ketel op stookolie en wil deze vervangen door een condensatieketel op gas. Gas ligt normaal in de straat. Het huis is van 1936.
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in AsseWoning van de jaren 50. Verwarmingsketel op gas die in de kelder. Deze staat in verwarming en sanitair. Woning is in 2017 volledig geïsoleerd.
CondensatieketelVerwarmingsketel op stookolie vervangen te HerzeleIk ga een nieuwe verwarmingsketel aanschaffen. Momenteel stook ik op stookolie. Dit is met een ketel van bijna 20 jaar oud die in de kelder staat. Ze wordt zowel voor verwarming als voor warm water gebruikt.
CondensatieketelMazoutketel vervangen door condensatieketel | Gratis offertesIk wil onze mazoutketel vervangen door een condensatieketel. We zijn volop bezig met de isolatie van onze woning, maar willen ook minder stoken. Gelieve te bellen na 18u.
CondensatieketelGasketel vervangen door condensatieketel in MechelenDit is een condensatieketel te plaatsen in de garage. Woning van 16 jaar oud. Dit ter vervanging van een bestaande gasketel
CondensatieketelCondensatie verwarmingsketel voor een woning in HoeilaartVervanging verwarmingsketel op gas, deze staat in de garage op het gelijkvloers. Woning van 1996 dat ik recent heb aangekocht.
CondensatieketelAardgas verwarmingsketel vervangen BeerlegemGraag hadden wij onze bestaande verwarmingsketel op aardgas vervangen. Daarom willen we onze opties wat bekijken. Zo heb ik geen idee wat de prijs voor een condensatieketel is.
CondensatieketelVerwarmingsketel vervangen AalstVervanging van een bestaande verwarmingsketel. Dit is een woning uit de jaren 50. Het liefst een ketel op gas.
CondensatieketelVerwarmen met condensatieketel ipv stookolie | BrakelMomenteel verwarmen wij nog op stookolie, maar wij zouden willen overschakelen naar een condensatieketel. De huidige ketel staat in de garage.
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in GeraardsbergenVervanging verwarmingsketel. Deze staat in de garage op het gelijkvloers. De huidige verwarmingsketel dient voor Woning van 1958 maar woning is recent vernieuwd.
CondensatieketelHR+ of HR-top condensatieketel voor renovatiepremieWe zoeken offertes voor de installatie van centrale verwarming op aardgas in ons huis te Merelbeke. Momenteel hebben we wat verwarming betreft enkel 2 gaskachels. In het totaal zouden we minstens 6 radiatoren nodig hebben (1x keuken, 2x living, 1x badkamer, 1x slaapkamer (x3). De condensatieketel zou een HR+ of HR-top moeten zijn om in aanmerking te kunnen komen voor renovatiepremies.
CondensatieketelOffertes voor een gascondensatieketel | regio TessenderloGraag had ik enkele offertes ontvangen voor een andere gascondensatieketel en het maken van de sleuf voor de aansluiting van het gas. Ik zoek een systeem met vloerverwarming in twee circuits (boven en onder) die beide een thermostaat hebben. Verwarmen van het water is niet nodig, gezien de aanwezigheid van een zonneboiler. Nu hebben we nog mazout, een Buderus, waar die wil ik vervangen.
Condensatieketel30 jaar oude mazoutketel vervangen te KessenichIk heb een 30 jaar oude mazoutketel die ik wil vervangen door een nieuwe verwarmingsketel. Misschien nemen we een condensatieketel, maar ik wil eerst de prijs weten. Dit is voor een vrijstaande woning uit 1974.
CondensatieketelVerwarmingsketel offertes | Overschakelen op gasIk zoek een nieuwe verwarmingsketel op gas voor ons recent gekocht huis. Nu hebben we een ketel op gas en elektriciteit, maar we willen volledig overschakelen op gas.
CondensatieketelNieuwe verwarmingsketel plaatsen | ZonnebekeWe zoeken offertes voor een condensatieketel. De huidige verwarmingsketel staat in de berging aan de keuken op het gelijkvloers en moet vervangen worden.
WarmtepompWarmtepomp voor een tuinkamerIk zoek een warmtepomp voor de verwarming en koeling van een nieuw te bouwen tuinkamer. De ruimte is 4m x 6m en 2,5m hoog. De tuinkamer zal een plat dak hebben waar de buitenunit op geplaatst kan worden. Er zullen 2 glazen schuifwanden zijn om de kamer af te sluiten. De andere muren/plafond/vloer kunnen geïsoleerd worden, als dat zinvol is met dergelijke ramen.
CondensatieketelOverstap van mazout naar gas | Condensatieketel Zaventem We zoeken een condensatieketel op gas voor ons huis. Nu zitten we met een ketel van 10 jaar oud op mazout, maar er ligt gas in de straat alsook alle benodigdheden om het binnen te leggen.
WarmtepompPrijzen vergelijken voor een warmtepomp (Geel)Ik wil prijzen vergelijken voor een warmtepomp. Momenteel hebben we enkel een haard op gas op de gelijkvloerse verdieping.

Meer voorbeelden