Verwarming

Ik wil een condensatieketel plaatsen

1. Beschrijf uw project

* 1. Waarvoor wenst u offertes te ontvangen?
 
 
* 2. Over welk type condensatieketel gaat het?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de installatie of werken te laten uitvoeren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Verwarming

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
CondensatieketelCondensatieketel in KuurneIk wil een offerte voor het vervangen van een bestaande ketel door een condensatieketel. Onze huidige ketel is op gas. De woning is gebouwd in de jaren 50-60.
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in EekloIk zoek een offerte om een bestaande gasketel te vervangen door een condensatieketel. Het gebouw is van 1964 en de ketel is 20 jaar oud.
CondensatieketelComplete CV installatie | MechelenToelichting over de bestaande situatie en gewenste werken complete CV installatie 9 radiatoren en vloerverwarming in de keuken waar sowieso volledige nieuwe vloer wordt geplaatst. || Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas || In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject || Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren, vloerverwarming || Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes
CondensatieketelBestaande installatie met oude Vaillant vervangenToelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande installatie met oude Vaillant met te laag rendement. Vervanging door nieuwe gasgestookte ketel. Rookgasafvoer mee te vervangen. || Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas || In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik
WarmtepompDefecte Masser warmtepomp te LebbekeToelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huidige Masser warmtepomp (grond/water) met boilervat 300 liter is defect en zal ik waarschijnlijk vervangen door warmtepompboiler van ca. 250 liter
eventueel ook bespreking upgrade/uitbreiding 2e warmtepomp voor vloerverwarming
Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen
Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers
Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4
CondensatieketelGasketel in Mechelen plaatsenIk zoek een prijsofferte voor een gasketel. De gascondensatieketel moet instaan voor de verwarming van 2 kamers boven en voor de verdeling van warm water op de benedenverdieping. De ketel zou op het gelijkvloers geplaatst worden. Al het sanitair komt sowieso beneden (1 douche, 1 enkele lavabo, 1 toilet, 1 handenwasser, 1 gootsteen, 1 wasmachine, 1 vaatwas). De woning is gebouwd in 1935.
CondensatieketelCentrale verwarming plaatsen in KasterleeMomenteel heeft mijn huis geen verwarming. ik wil centrale verwarming laten plaatsen op gas. Ik wil meer informatie krijgen over wat de beste verwarming voor mijn huis is, hoeveel radiatoren er nodig zullen zijn in elke kamer en welke modellen ik het best kies.
Pand van 1984.
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in KortemarkHet is een woning die gebouwd werd in 1952. Op dit moment worden alle ruimtes verwarmd met propaangas. In de toekomst willen we dit graag vervangen door aardgas. Er ligt aardgas in de straat maar dit moet nog naar het huis geleid worden. De werken zouden dus bestaan uit: gasketel, alle verwarmingstoestellen (ongeveer 8) en de volledige installatie.De huidige installatie dateert van de jaren 90.
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in AntwerpenVervanging van stookoliebrander naar gas. Dit is voor een appartementsgebouw waarvan ik syndicus ben. De ketel is afgekeurd. Het gebouw is van 1962. De centrale verwarming is van 2000.
WarmtepompWarmtepomp voor bovenverdieping + veranda in DeinzeWij hebben een huis gekocht dat momenteel verwarmd wordt op gas (enkel in de living en keuken). De bovenverdieping, veranda en badkamer zitten voorlopig zonder verwarming. Vooral voor de slaapkamers lijken warmtepompen ons een ideale oplossing (gezien de mogelijkheid tot koelen voor in de zomer). Voor de badkamer vermoed ik dat er meer efficiente oplossingen zijn?! Voor de veranda overwegen we ook een warmtepomp te plaatsen. De isolatie is er echter veel minder goed, dus ben ik niet zeker of dit de ideale oplossing is. Kunt u een installateur laten langskomen om ons advies + offerte te bezorgen.
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in Sint-LaureinsOude CV-ketel vervangen door een nieuwe CV-ketel. De leidingen voor warm water voor de douche en de verwarming van het huis zijn OK. Maar de convectoren zijn aan vervanging toe. Onze huidige installatie werkt op mazout. Gas is niet voorzien. Het huidige systeem dateert van 1984.
CondensatieketelInstallatie condensatieketel | RonseMomenteel staat er een gasketel van Buderus die zorgt voor de centrale verwarming met radiatoren en ook voor het warm water. De gehele installatie is bij een verbouwing geplaatst en 14 jaar oud. Ik zou de gasketel willen vervangen en zoek iemand voor de installatie van een condensatieketel.
Pand van 1954.
CondensatieketelNieuwe condensatieketel voor een woning in Meeuwen-GruitrodeIk bezit een oude mazoutketel. Ik wil deze in de toekomst graag vervangen door een hoogrendementsketel. Het huis is gebouwd 1962 en is net gerenoveerd (nieuwe ramen, binnenmuren geïsoleerd,... ). Ik beschik alleen maar over radiatoren. Opties voor gas kunnen ook beken worden.
CondensatieketelNieuwe condensatieketel voor een herenhuis in MechelenHet betreft een gedeelde eigendom (herenhuis van +- 1930). Op dit moment zijn er 2 digitale thermostaten aangesloten op eenzelfde verwarmingsketel, alsook één gezamenlijke meter voor gas en water. Dit zorgt echter voor occasionele synchronisatieproblemen en een ingewikkelde kostenverdeling. Graag hadden wij raad ontvangen over de (verschillende) mogelijke oplossing(en).
Warmtepompwarmtepomp voor een woning in OosteekloIn een eerste fase wens ik de warmtepompen aan te sluiten op onze woning (momenteel verwarmen we met mazout). In een volgende fase willen we dat de installatateur de warmtepomp installatie ook aansluit op een zwembad van ongeveer 100m³. Dit is een woning van 1967. De isolatie volgens de normen van de jaren '60.
CondensatieketelMazoutketel vervangen in BierbeekWe hebben een oude mazoutketel uit de jaren 80 in de kelder. We zouden die graag vervangen door een gasketel. De voorbereidende werken moeten nog gebeuren voor gasaansluiting.
WarmtepompWarmtepomp installeren in ZottegemWij zijn op zoek naar een warmtepomp installateur voor een lucht/lucht warmtepomp met 2 binnenunits.
Elke unit zou een oppervlakte van +- 42 m² moeten verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Het huis is oorspronkelijk van de jaren 1960.
Graag had ik een vrijblijvende offerte hieromtrent gekregen.
CondensatieketelInstallatie condensatieketel voor een woning in AntwerpenBeste, ik heb geen centrale verwarming. Ik wil graag centraal verwarming op aardas, met radiatoren in elke kamer. Dit is voor een oude huis. Momenteel wordt de woning verwarmd met een kachel. Gasvoorziening is al voorzien.
CondensatieketelCv voor een woning in ZottegemEr is nu een mazout installatie en die moet verwijderd worden. Nieuwe cv installatie plaatsen incl leiding werk . Woning is van de jaren 60. Geen idee van wanneer de huidige installatie is. mazouttank is er uit gehaald. Mazouttank in de grond en reeds opegekuist .
CondensatieketelCondensatieketel voor een pand in VliermaalIk ben op zoek naar een condensatieketel. Ik heb nu propaangaskachels en zou graag op de 3 slaapkamers, in de woonkamer en in de keuken chauffages laten hangen met aardgas.Het huis is van 1958.

Meer voorbeelden