Verwarming

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Ik wil een condensatieketel plaatsen

1. Beschrijf uw project

* 1. Waarvoor wenst u offertes te ontvangen?
 
 
* 2. Over welk type condensatieketel gaat het?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de installatie of werken te laten uitvoeren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
je project

Plaats in 2 eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Soortgelijke aanvragen: Verwarming

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
CondensatieketelCV-Ketel vervangen door condensatieketelCv ketel vervangen door een nieuwe gas condensatieketyel + thermostaat op gelijkvloers
CondensatieketelLeasingcontract condensatieketel gezocht Sint-Katelijne-WaverWe zoeken onze huidige gasketel te vervangen en een nieuwe te plaatsen met een leasing contract (indien mogelijk?). Huis van +10 jaar oud.
CondensatieketelJunker CV gasketel vervangen door condensatieketelCv gasketel moet vervangen worden voor een nieuwe graag hadden wij een offerte hiervan, nu een Juncker.
CondensatieketelGasketel vernieuwen in BoomIk wil mijn gasketel vernieuwen en zou ook bekijken welke opties er zijn ivm warm water, premies. Huis van +50 jaar oud.
CondensatieketelNieuwe verwarmingsketel huurwoning in TremeloDit is vrijstaande woning gebouwd in 2001. Momenteel word de woning verwarmt met een gasketel. Systeem op het gelijkvloers in technische ruimte van 2m². Deze woning is momenteel verhuurt.
CondensatieketelOfferte voor gasketel te vervangen van huisin WuustwezelVrijstaande woning momenteel verwarmt met een gasketel op de technische ruimte op het gelijkvloers. Woning van 15 jaar oud.
CondensatieketelCondensatieketel voor een pand in GentDit is voor een klein citéhuisje in Gent met een totale wooninhoud 160 m³ (3 kamertjes boven elkaar). We willen een gasketel plaatsen (22 à 24 kW) en 3 radiatoren (geen sanitair warm water nodig).
CondensatieketelCondensatieketel te Houthalen-HelchterenWij verwarmen onze woning op mazout maar willen overschakelen op aardgas en zoeken een condensatieketel. Het gaat om een gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, badkamer, leefruimte, keuken en wasplaats.
WarmtepompWarmtepomp voor een pand in DeerlijkOnze bestaande verwarming gebeurt met accumulatieverwarming. We hebben al zonnepanelen en willen die combineren met een warmtepomp. De nieuwe verwarming zou ook elektrisch moeten gebeuren. Het huis is van rond 1900.
CondensatieketelCentrale verwarming installeren in een pand in NinoveDit is voor een pand dat een volledige renovatie doorgaat (bouwjaar 1918). Nu is er nog geen centrale verwarming aanwezig. Voor de installatie van de cv ketel zoek ik een verwarmingsketel op gas (die later aan vloerverwarming gekoppeld kan worden).
WarmtepompLucht-lucht warmtepomp in NinoveHet gaat om een renovatieproject. Er is op dit moment nog geen centrale verwarming. Ik bekijk op dit moment alle opties. Voor mij lijkt het beste te gaan voor vloerverwarming op gas beneden en een lucht/lucht warmtepomp boven. Dit zou eventueel in combinatie met enkele zonnepanelen zijn.
CondensatieketelMazoutketel vervangen door gasketel | Sint-Agatha-BerchemWij zoeken een prijsofferte voor een gasketel. Het project bestaat uit het installeren van een nieuwe verwarmingsketel op gas ter vervanging van een mazoutketel. De werken dienen uitgevoerd te worden in Sint-Agatha- Berchem en het gaat om 3 appartementen. De gas ligt al binnen.
CondensatieketelVervangen van een afgekeurde mazoutketel in MechelenWij hebben nu een mazout ketel. Deze is afgekeurd en we hebben dus redelijk dringend een nieuwe ketel nodig. Graag willen we overstappen naar een verwarmingsketel op gas. De huidige ketel staat beneden op het gelijkvloers en dateert van de jaren 80.
CondensatieketelMazoutinstallatie afbreken en condensatieketel plaatsen in LandenWe zoeken een degelijke chauffagist voor de afbraak van onze oude mazoutinstallatie. Daarna willen we overstappen op aardgas, dus willen we ook prijsoffertes voor een gasketel.
CondensatieketelOverschakelen van mazout naar aardgasWe verwarmen nu op mazout, maar we willen overschakelen naar aardgas. We zoeken dus iemand om de chauffageketel te vernieuwen. De vorige ketel stond in de keler, maar de nieuwe mag ook op een andere plaats geïnstalleerd worden.
WarmtepompLucht-lucht warmtepomp voor nieuw bureel (Puurs)Voor ons nieuw bureel overwegen wij een warmtepomp. In principe zou dit een lucht-lucht warmtepomp voor ongeveer 5 kw zijn. De warmtepomp moet zowel voor verwarming als koeling dienen.
WarmtepompWarmtepomp met diepteboring | Kapsalon in TurnhoutWe willen prijs krijgen voor een warmtepomp met diepteboring. Het gaat om een kapsalon in een nieuw winkelpand waar reeds boringen zijn gebeurd en waar we moeten van aftakken. Alles is perfect geïsoleerd. De ruimte is ±80m² en 5m hoog, verwarming ±7.5kW en koeling ±9.5kW.
CondensatieketelGaskachels vervangen door condensatieketel in Ekeren + Momenteel verwarmen we op aardgas met gaskachels: één in de living en één in de keuken. Nu willen we graag centrale verwarming met radiatoren, zodat er ook boven in de 2 slaapkamers verwarming is.
CondensatieketelCentrale verwarming aanleggen | ZedelgemIk had graag een offerte voor het volledig aanleggen van centrale verwarming en de installatie van een cv ketel. De gasleiding is reeds uit de straat getrokken. Het is voor vier radiatoren (twee op het gelijkvloers, twee op eerste verdieping).
CondensatieketelOude gasketel vervangen in TienenIk zou zo snel mogelijk mijn gasketel (voor 9 radiatoren) moeten vervangen. Ik heb momenteel geen verwarming meer noch warm water. Met een kleinzoon van 3 jaar is dit geen ideale situatie. De nieuwe ketel zou eveneens op gas moeten werken.

Meer voorbeelden