Verwarming

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Ik wil een condensatieketel plaatsen

1. Beschrijf uw project

* 1. Waarvoor wenst u offertes te ontvangen?
 
 
* 2. Over welk type condensatieketel gaat het?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de installatie of werken te laten uitvoeren?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt Bobex?

Stel uw vraag

Beschrijf uw project. Op basis van uw beschrijving gaan wij aan de slag.

Wij zoeken

Wij contacteren u, en zoeken de beste professionals voor uw aanvraag.

U vergelijkt

U krijgt de beste offertes en vergelijkt volledig gratis en vrijblijvend.

Soortgelijke aanvragen: Verwarming

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
CondensatieketelGaskachels vervangen door condensatieketel in Ekeren + Momenteel verwarmen we op aardgas met gaskachels: één in de living en één in de keuken. Nu willen we graag centrale verwarming met radiatoren, zodat er ook boven in de 2 slaapkamers verwarming is.
CondensatieketelCentrale verwarming aanleggen | ZedelgemIk had graag een offerte voor het volledig aanleggen van centrale verwarming en de installatie van een cv ketel. De gasleiding is reeds uit de straat getrokken. Het is voor vier radiatoren (twee op het gelijkvloers, twee op eerste verdieping).
CondensatieketelOude gasketel vervangen in TienenIk zou zo snel mogelijk mijn gasketel (voor 9 radiatoren) moeten vervangen. Ik heb momenteel geen verwarming meer noch warm water. Met een kleinzoon van 3 jaar is dit geen ideale situatie. De nieuwe ketel zou eveneens op gas moeten werken.
CondensatieketelInstallatie nieuwe condensatieketel voor een woning in MortselWe hebben een woning gekocht in Mortsel waar momenteel nog een stookolietank zorgt voor verwarming (radiatoren) en het warm water. We zouden deze willen vervangen door een duurzamere, meer energievriendelijke oplossing en dachten onder meer aan een hoogrendementsketel, eventueel warmtepomp. Aardgas momenteel nog niet aanwezig in de woning, maar er lopen wel leidingen in de straat. Woning van de jaren 50 maar volledige gerenoveerd in de jaren 70.
CondensatieketelVervangen oude mazoutketel in LedeIk woon in een woning die zo'n 50 jaar oud is. Aangezien de vloer opengebroken moet worden voor elektriciteit en leidingen overwegen we vloerverwarming. Dit gaat dus voor inkom, toilet, keuken, woonkamer en nieuwe aanbouw. We hebben nu een mazoutketel.
WarmtepompWarmtepomp met geothermische boringHet gaat om een nieuwbouwproject met vloerverwarming. We zouden een warmtepomp met geothermische boring voor verwarming en koeling willen.
CondensatieketelMazoutketel vervangen + overschakelen naar aardgasOnze mazoutketel dient vervangen te worden en we willen overschakelen naar aardgas. Daarom zijn we op zoek naar de beste condensatieketel.
CondensatieketelOude gasketel vervangen door condensatieketel (Sint-Gillis)We hebben een verwarmingsketel van +/- 10 jaar oud. Dit is een oude gasketel die we nu zouden wensen te vervangen door een condensatieketel. Ons huis zelf is een halfopen woning van 1974.
CondensatieketelVervangen oude mazoutketel door condensatieketel op gasOude ketel op mazout vervangen door hr condensatieketel op aardgas in een vrijstaande woning. Het gaat hier over een renovatieproject.
CondensatieketelCondensatieketel te LeuvenRijhuis: in de kelder (180 hoogte) staat een oude kapotte CV-ketel en een afgeleefde geiser voor het warm water. De verwarming gebeurt door middel van een gaskachel in de woonkamer. Oude ketel en geiser verwijderen, keldermuren behandelen tegen vocht en nieuwe CV-ketel annex warm water. Oude radiatoren en leidingen controleren.
CondensatieketelCondensatieketel op gas, Sint-Martens-LatemIk heb een ketel op stookolie en wil deze vervangen door een condensatieketel op gas. Gas ligt normaal in de straat. Het huis is van 1936.
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in AsseWoning van de jaren 50. Verwarmingsketel op gas die in de kelder. Deze staat in verwarming en sanitair. Woning is in 2017 volledig geïsoleerd.
CondensatieketelVerwarmingsketel op stookolie vervangen te HerzeleIk ga een nieuwe verwarmingsketel aanschaffen. Momenteel stook ik op stookolie. Dit is met een ketel van bijna 20 jaar oud die in de kelder staat. Ze wordt zowel voor verwarming als voor warm water gebruikt.
CondensatieketelMazoutketel vervangen door condensatieketel | Gratis offertesIk wil onze mazoutketel vervangen door een condensatieketel. We zijn volop bezig met de isolatie van onze woning, maar willen ook minder stoken. Gelieve te bellen na 18u.
CondensatieketelGasketel vervangen door condensatieketel in MechelenDit is een condensatieketel te plaatsen in de garage. Woning van 16 jaar oud. Dit ter vervanging van een bestaande gasketel
CondensatieketelCondensatie verwarmingsketel voor een woning in HoeilaartVervanging verwarmingsketel op gas, deze staat in de garage op het gelijkvloers. Woning van 1996 dat ik recent heb aangekocht.
CondensatieketelAardgas verwarmingsketel vervangen BeerlegemGraag hadden wij onze bestaande verwarmingsketel op aardgas vervangen. Daarom willen we onze opties wat bekijken. Zo heb ik geen idee wat de prijs voor een condensatieketel is.
CondensatieketelVerwarmingsketel vervangen AalstVervanging van een bestaande verwarmingsketel. Dit is een woning uit de jaren 50. Het liefst een ketel op gas.
CondensatieketelVerwarmen met condensatieketel ipv stookolie | BrakelMomenteel verwarmen wij nog op stookolie, maar wij zouden willen overschakelen naar een condensatieketel. De huidige ketel staat in de garage.
CondensatieketelCondensatieketel voor een woning in GeraardsbergenVervanging verwarmingsketel. Deze staat in de garage op het gelijkvloers. De huidige verwarmingsketel dient voor Woning van 1958 maar woning is recent vernieuwd.

Meer voorbeelden