Offerteaanvraag:
veranda voor een woning in harelbeke

: De veranda wordt aan de achtergevel geplaatst ter hoogte van het schuifraam dat verwijderd wordt. De vloer van de woonkamer loopt door in de veranda. Aan de rechterzijde komt de veranda gedeeltelijk tegen een bestaande muur waar de deur van de keuken zicht bevindt. Onze woning heeft een hellend dak met oversteek. De vrije hoogte van de huidige terras tot de oversteek is 2.5m. Oppervlakte van 3,4m x 3,2m Landelijk stijl met een plat dak al

8530 (West-Vlaanderen)

Zoektermen:  offerte plaatsing

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Oost-Vlaanderen

Ik wens een overkapping voor aan mijn huis. De overkapping moet een oppervlakte van 6m x 3,5m hebben. Qua materiaal van de terrasoverkapping had ik aan aluminium gedacht. Het huis zelf staat dus in Oudegem en is van 2002.

Lees meer

Limburg

Ik zou graag prijzen vergelijken voor een terrasoverkapping of voor een volledig winddicht leefruimte / leefveranda met glazen schuiframen. De schuiframen zouden de volgende afmetingen hebben: breedte 3,5 m x lengte 7,5 m.
Gelieve mij na 16u te ...

Lees meer

Limburg

Ik zoek een offerte voor een terrasoverkapping voor een huis te Riemst. Oppervlakte is ruw geschat 6x3m. Liefsteen terrasoverkapping in aluminium. Ik ben het best bereikbaar na 18u.

Lees meer