Comparer des devis pour une pergola, véranda ou couverture de terrasse

 
* 1. Quel type de véranda ou abri recherchez-vous?
 
 
* 2. Quelle est la taille estimée de la véranda ou de l'abri?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

9170 Flandre orientale

Eigenaars, 8m x 3m te overdekken.

9190 Flandre orientale

We zoeken een offerte om een leefveranda. af te breken en een nieuwe te zetten of eventueel de huidige te renoveren. De huidige veranda is in hout. We zouden liever een ander materiaal hebben. Ik schat de oppervlakte op 35 m².

9100 Flandre orientale

Achteraan onze woning is momenteel een terras met tegels. Die langs 1 kant aansluit aan de woning en een rechthoekige vorm heeft. De bestaande woning is uit de jaren 1950, maar 15 jaar geleden modern gerenoveerd. Doel is om een ruimte te bekomen, d...

9100 Flandre orientale

Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een veranda voor een dakterras. We zouden graag dit ter plaatsen laten bekijken. Woning van meer dan 100 jaar maar werken gebeurd in 2012.

9120 Flandre orientale

Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande veranda. deze zal dienst doen als een leefruimte. Ik schat 3.5x10 of 11m.

9130 Flandre orientale

Wij zouden graag een veranda plaatsen aan de achterzijde van ons huis op een reeds aangelegd terras met klinkers. Onze gevel is 7 meter breed en ons terras is 5 meter diep. De veranda zou een echte leefruimte worden. Ook in de winter willen we in onz...

9170 Flandre orientale

We hebben een veranda van ongeveer 40m² uit hout. Aan de onderkant is deze veranda rot. We willen deze dus graag vervangen met een nieuwe veranda.

9120 Flandre orientale

Aan mijn huis wil ik een terrasoverkapping. Het terras heeft een oppervlakte van 12m². Ik weet nog niet echt welk materiaal ik zou gebruiken, maar de overkapping moet er wel staan tegen de zomer.