Comparer des devis pour une pergola, véranda ou couverture de terrasse

 
* 1. Quel type de véranda ou abri recherchez-vous?
 
 
* 2. Quelle est la taille estimée de la véranda ou de l'abri?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

2260 Anvers

In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? : PVC (kunststof) of teh adviseren. In welke stijl heb je interesse? : landelijk, klassiek Is er een vergunning nodig? : nee, er is geen bouwvergunning nodig Toelichting over de bestaande sit...

2260 Anvers

We willen aan de achterkant van ons huis een veranda bouwen. Het moet een klassieke, landelijke veranda worden van 12 m² en er komt een keuken in. Er is geen bouwvergunning nodig.

2260 Anvers

Ik had graag een prijs geweten voor een veranda of oranjerie die tegen de woning komt. Maar ook of dit stedenbouwkundige mag. De ligging van de veranda/oranjerie is immers tegen de sheidingsmuur van de buren.

2275 Anvers

Ik wil een offerte voor het plaatsen van een veranda. Het gaat om een oppervlakte van 40 m². Als materiaal wens ik PVC. De woning is gebouwd in 2009. Het is een alleenstaande woning.

2235 Anvers

Ik wil een offerte voor het plaatsen van een orangerie. De oppervlakte zou ongeveer 7,5 op 4,5 meter moeten zijn. Wij wensen het liefst een glazen dak. De woning is gebouwd in 2008.

2275 Anvers

Ik zoek een offerte voor een terrasoverkapping van 7x4m dit is ter vervangingen van een afgebrande bijgebouw. Liefst een terrasoverkapping in aluminium of ander metaal en aangebouwd aan de woning. Het gebouw zelf is van de jaren 60.

2275 Anvers

Voor aan mijn huis zoek ik leefveranda te laten zetten. Opp. 20m² ongeveer, PVC of alu, wanneer is aan de offerte.

2221 Anvers

Momenteel heb ik een pergola van 8x4 m. Deze staat vast aan de woning en ik wens deze veranderen in een veranda. Deze veranda moet in pvc zijn maar bestaande pergola is in hout. Gebouw is van begin 1900 en de pergola is zo'n 10 jaar oud. werken voor...