Comparer des devis pour une pergola, véranda ou couverture de terrasse

 
* 1. Quel type de véranda ou abri recherchez-vous?
 
 
* 2. Quelle est la taille estimée de la véranda ou de l'abri?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

3970 Limbourg

Voor aan ons huis willen we een andere veranda. De huidige gaat weg. Het gaat om een opp. van 21 m², in aluminium. Het huis dateert van 1958.

3971 Limbourg

Ik ben op zoek naar offertes voor een veranda. De veranda is niet meteen bedoeld als leefruimte, eerder voor mijn oldtimers te zetten. Oppervlakte +50 m², ik weet nog niet welk materiaal.

3930 Limbourg

Onze bestaande veranda (32 m²) moet eerst afgebroken worden. Daarna willen we buitenmuur isoleren en ten slotte moet er een nieuwe veranda gebouwd worden.

3900 Limbourg

Ik wil een veranda voor aan de woning die ik verhuur. Met metswerk rondom van 50 cm hoog en plat dak. Opp. +24m², in PVC, tijdstip is nog open.

3980 Limbourg

We zoeken offertes voor een pvc leefveranda of aluminium veranda. 3 jaar geleden hebben we reeds een prijs laten opmaken hiervoor 30-35m². Woning van 2009. Werken voor in het najaar of volgend jaar.

3980 Limbourg

We zoeken offertes voor een pvc leefveranda of aluminium veranda. 3 jaar geleden hebben we reeds een prijs laten opmaken hiervoor 30-35m². Woning van 2009. Werken voor in het najaar of volgend jaar.

3920 Limbourg

Voor aan ons huis willen we een leefveranda. Opp. 30m², materiaal is nog open, bouwjaar huis +10 jaar, termijn is te bespreken.

3945 Limbourg

We zoeken een offerte voor een leefverande. Martiaal staat open. +- 25m². Plaatsing voor tegen de zomer of najaar.