Comparer des devis pour une pergola, véranda ou couverture de terrasse

 
* 1. Quel type de véranda ou abri recherchez-vous?
 
 
* 2. Quelle est la taille estimée de la véranda ou de l'abri?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

8301 Flandre occidentale

We zoeken een offerte voor een zonnewering te plaatsen aan een hoek in de keuken. Oppervlakte is nog niet opgemeten. Matriaal staat open.

8300 Flandre occidentale

Ik zoek een offerte voor een carport tegen de woning aan te zetten. 7.20 x4.10 m oppervlakte. Aanleuenen tegen de woning met een schuine overkapping. Buitenmuren van 65 maar volledige gerenoveerd.

8370 Flandre occidentale

Ik wens op de eerste verdiepinging van een industriebouw een terras te plaatsen van 13m op 3m. Ik wens dit te overkappen met een metalen of pvc- constructie met glas of met een polycarbonaten dak.

8310 Flandre occidentale

We zoeken een offerte voor een pvc leefvernada . Plaatsing voor eerste volgend jaar. Ik zelf regel de afspraken en de offertes maar de plaatsing is wel voor mijn moeder, het is trouwens ook haar adres dat ik heb opgegeven.

8340 Flandre occidentale

We zoeken een offerte voor een pergola over een terras te komen. Het terras is een grillige vorm. Matriaal staat open en hangt af van de prijs. Dit is een gebouw van oorspronkelijk van 64. Pergola met doorzichtig dak.

8340 Flandre occidentale

Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een veranda van tussen drie muren. Dit wordt een bijruimte. Dit is een beerde van 6.7 x 3.3m. Martiaal staat open maar zeker geen hout.

8340 Flandre occidentale

We zoeken een leefveranda voor aan ons huis. Opp. 18m², in hout, wanneer is nog te bespreken.

8310 Flandre occidentale

Er is een aanbouw geweest door een firma die nu in faling is. Door bouwfouten moet deze bijbouw weg zijn en wensen we nu een nieuwe veranda die gebruikt zal worden als uitbreiding. Geen voorkeur voor martiaal. Voor volgende winter moet dit in orde zi...