Welkom bij Ver Poorten Elektrotechnieken

Over ons


Ben je op zoek naar de geknipte kandidaat om elektriciteitswerken aan toe te vertrouwen? Of is het eerder een airconditioning of ventilatiesysteem dat je wenst te laten installeren? In beide gevallen ben je bij Ver Poorten Elektrotechnieken aan het juiste adres, aangezien wij gespecialiseerd zijn in bovengenoemde zaken! Ons bedrijf bevindt zich in Kortenberg en we zijn werkzaam in de regio Vlaams-Brabant. We gingen reeds in 2014 aan de slag in de sector, waardoor we ondertussen meer en meer opklimmen tot een van de toonaangevende spelers.

Een van de sleutels van ons bedrijf gaat schuil in de tevredenheid van onze klanten. We vinden het belangrijk om een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met elke klant en hopen erop dat onze samenwerking verder reikt dan een enkele klus. Om aan onze doelstellingen te voldoen, maken we de weloverwogen beslissing om uitsluitend werknemers op de loonlijst te plaatsen die de juiste scholing genoten hebben en de nodige ervaring aan de man kunnen brengen. Bovendien volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus. Op die manier weten we perfect waar we aan toe zijn in de branche en zijn we in staat om in te spelen op eventuele onverwachte wendingen.

Ben je door bovenstaande info in verleiding gebracht om de handen met ons in elkaar te slaan, maar wil je geen onnodige risico’s nemen? Aarzel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Onze enthousiaste medewerkers hebben steeds als doel voor ogen om jouw persoonlijke belangen op optimale wijze te behartigen, in de vorm van de oplossing op maat die naadloos aansluit bij jouw verwachtingspatroon.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Ver Poorten Elektrotechnieken houden we ons voornamelijk bezig met elektriciteitswerken, airconditioning en ventilatiesystemen. Het spreekt voor zich dat we ons voor elke afzonderlijke klus wenden tot materialen van topkwaliteit, een efficiënt tempo aanhouden en eerlijke prijstarieven hanteren.

Onze elektriciteitswerken hebben betrekking tot:

·         Plaatsing van nieuwe installaties

·         Vervanging van bestaande installaties

·         Domotica

·         Herstellingswerken

Ook airconditioning en ventilatiesystemen behoren tot ons takenpakket. Het is belangrijk om je woning van voldoende ventilatie te voorzien als je wil kunnen genieten van een gezond binnenklimaat en vochtproblemen wil vermijden. Airconditioning is dan weer geen overbodige luxe om de warme lente- en zomerdagen zonder al te veel onnodig gepuf door te komen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Ver Poorten Elektrotechnieken
Speelbergstraat 10 
3078 Kortenberg, Belgium
BTW: BE 0887.354.020
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.