Welkom bij VDM

Over ons


VDM is een bedrijf gespecialiseerd in alarmsystemen, beveiligingssystemen en camerabewaking. Zaakvoerder Jan Van De Mierop, zoon Dave en medewerker Tom streven naar een persoonlijke service en een project dat nog persoonlijk door de zaakvoerder zelf wordt opgevolgd en uitgevoerd! Doordat zij ook nog eens erkend installateur zijn en erkend worden door INCERT, bent u verzekerd van een hoogstaand kwalitatief eindresultaat, dat voldoet aan alle eisen. Als beveiligingsspecialist, kan u zich bovendien verwachten aan een professionele hoogtechnologische oplossing, volledig aangepast aan uw specifieke beveiligingsbehoeftes. De troeven van VDM Security zijn onder anderen toewijding, betrokkenheid, maatwerk en eerlijkheid. Tenslotte is het belangrijk om te melden dat wij projecten realiseren in heel Vlaanderen, met als kernprovincie Antwerpen, Vlaams-Brabant en Mechelen. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Het volledige aanbod van VDM Security bestaat uit het volgende:

 • Alarmsystemen: door de alarmsystemen van VDM Security voelt u zich veilig, altijd en overal! De Incert-erkenning bevestigt hun vergaande expertise, jarenlange ervaring, feilloos advies én gecertificeerde alarmsystemen. Eerst volgt een persoonlijke veiligheidsanalyse, vooraleer ze overgaan op een uitgebreide offerte. Tenslotte werken zij voor elk alarmsysteem de optimale configuratie uit, alweer volledig op maat. U kan ze achteraf zelfs door hen laten personaliseren, door verschillende extraatjes eraan toe te voegen. Denk maar aan de verbinding met uw smartphone, een permanent bemande meldkamer, een mistmachine, een koppeling met uw domoticasysteem en nog veel meer!
 • Toegangscontrole: met een elektronische toegangscontrole bepaalt u, als bedrijfsleider of zaakvoerder, wie op welk moment toegang krijgt tot een bepaalde ruimte. Samen met u gaan zij op zoek naar een elektronische oplossing die voldoet aan al uw wensen. Zij zijn als bedrijf verantwoordelijk voor de vakkundige installatie en de nodige materialen, inclusief de vereiste bekabeling.
 • Camerabewaking: wilt u de kritieke zones scherp in beeld hebben en beroep doen op camerabewaking als soort van afschrikmiddel voor personen met slechte intenties? Dan bent u bij VDM Security aan het juiste adres! U krijgt de keuze uit verschillende types van camerabewaking, u kan alle beelden doorsturen naar een centrale server voor verwerking en opslag en u kan ook een tal van bijkomende functies toevoegen. U zal altijd over de nodige bewijsmaterialen beschikken!
 • Automatisatie: door automatisatie wordt het mogelijk om uw rolluiken, poorten en deuren automatisch te sluiten. Dit gebeurt allemaal a.d.h.v. een handige en gebruiksvriendelijke afstandsbediening en met de grootste zorg.
 • Domotica: dit is een oplossing indien u extra comfort wenst en tegelijkertijd energie wilt besparen. De afwezigheid van een Domotica systeem in een nieuwbouwwoning wordt zelfs gezien als een gemiste kans! Dankzij tal van handige functies zal u kunnen genieten van talrijke voordelen, waaronder handige basisfuncties, de juiste temperatuur in elke kamer, een centrale aansturing van verlichting en rolluiken en nog veel meer.

VDM Security doet het allemaal. Doordat zij al sinds de jaren ’90 alarminstallaties voorzien, garanderen zij ook het beste van het beste. De projecten worden bovendien steeds groter en groter. Met projecten over heel Vlaanderen, kunnen zij niet wachten om te beginnen aan het volgend avontuur. Wacht daarom niet langer en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

PETER  N .

20/11/2020    Antwerpen


Project : Alarmsysteem voor een appartement in Antwerpen
Beoordeling : Komt ter plaatse zien
Adres
VDM
Engstraat 65 
B-2340 Beerse, Belgium
BTW: BE0451540146
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.