Welkom bij VD-Build Isolatie

Over ons


VD-Build Isolatie is gevestigd in Sinaai, in de provincie Antwerpen, en bedient ook de provincie Oost-Vlaanderen (Gent). Wij voeren isolatiewerkzaamheden uit in het hele huis, met als doel uw energierekening aanzienlijk te verlagen. Wij kunnen plaatselijk werken of aan het hele gebouw, of het nu tijdens renovatie of bouw is.

Doe een beroep op ons voor verschillende isolatiediensten

Muurisolatie

In de meeste traditionele gebouwen in België en Noord-Frankrijk hebben de muren een spouw die “coulisse” wordt genoemd. Dit wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de muren waterdicht zijn, wat in onze streken zeer nuttig is. Dit geldt vooral voor gebouwen die tussen 1920 en ongeveer 1980 zijn gebouwd. Onze isolatietechniek bestaat erin deze holte te vullen met isolatiemateriaal om het warmteverlies te beperken. Zo kunt u tot 30% besparen op uw energiefactuur.
Let op: vanaf 1975 worden steeds meer huizen gebouwd met spouwmuren die al gevuld zijn met isolatiemateriaal.

Ook op nieuwbouwlocaties kunnen wij ingrijpen om de muren te isoleren. Aannemers zijn vaak overwerkt en hechten niet hetzelfde belang aan dit aspect als een echte specialist als VD-Build Isolatie.

Vloerisolatie

Een koude vloer in de winter is niet alleen onaangenaam, maar verspilt ook energie. Een oplossing die tegenwoordig vaak wordt gebruikt is vloerverwarming, maar dit verbetert niet alleen het comfort, het verhoogt ook de energierekening… tenzij u de vloer isoleert.
Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, of de vloer nu verwarmd is of niet, VD-Build Isolatie biedt vloerisolatie oplossingen om tot 15% te besparen op uw energierekening.

Zolder isolatie

Veel huizen hebben een zolder, soms met een geïsoleerd dak. Maar weinig mensen weten dat ze tot 30% op hun energierekening kunnen besparen door de vloer en de muren van hun zolder te isoleren. Deze elementen zijn vaak minder goed gebouwd en onderhouden dan de rest van het huis en verliezen warmte in de winter.

Dakisolatie

Dit is de klassieker der klassiekers. Als warmte opstijgt, treden de grootste verliezen op via het dak, vooral als de zoldervloer niet geïsoleerd is. Wij bieden vele oplossingen met verschillende materialen (houtwol, PUR, panelen) om de isolatie aan uw specifieke dak aan te passen.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Het enige wat u hoeft te doen is ons om een gratis offerte vragen, die binnen twee werkdagen wordt verstrekt, en berekenen hoeveel u op uw rekeningen zult besparen. En wat zal het milieu winnen!


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Dakisolatie

Regio ' s van de activiteit




Prestaties

Adres
VD-Build Isolatie
Zwaanaardestraat 91
9112 Sint-Niklaas, België
BTW: BE0761959051
Openingsuren
  • Maandag: 07:00 - 17:00
  • Dinsdag: 07:00 - 17:00
  • Woensdag: 07:00 - 17:00
  • Donderdag: 07:00 - 17:00
  • Vrijdag: 07:00 - 17:00
  • Zaterdag: 07:00 - 17:00
  • Zondag: 07:00 - 17:00
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .