Welkom bij Vd power clean

Over ons


Bij Vd power clean zijn we gespecialiseerd in gevelreiniging, gevelimpregnatie en herstellingswerken aan uw gevel zoals bijvoorbeeld raamkaders. U kan rekenen op ons vakmanschap om alles in goede banen te leiden. 

Gelegen te Hoboken, zijn we actief in de hele regio Antwerpen. Heeft uw gevel nood aan een nieuwe frisse look die jaren meegaat? Twijfel dan niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Gevelreiniging, gevelimpregnatie en herstellingswerken aan uw gevel, bij VD power clean kan het allemaal!

Gevelreiniging

Er zijn verschillende methodes om uw gevel te reinigen. Bij uw keuze houdt u best rekening met uw geveltype en de vervuilingsgraad van uw gevel. We overlopen hier met u even de verschillende mogelijkheden en waar u op moet letten:

 • Heeft uw gevel nood aan een grondige reiniging? Kies er dan voor om uw gevel te laten stralen aan hoge druk. Zand of een alternatief wordt gemengd met water en met een hogedrukreiniger tegen uw gevel gespoten. Vochtstralen is een vrij agressief proces en is niet geschikt voor gevels met zwakker materiaal.
 • Is uw gevel niet door en door vuil en wilt u uw gevel zoveel mogelijk sparen? Dan kan u kiezen voor nevenstralen. Het mengsel van zand of een alternatief gemengd met water is dezelfde als bij vochtstralen, maar het wordt niet aan zeer hoge druk op uw gevel gespoten. Ook hier zijn geen chemische middelen noodzakelijk!
 • Beschikt uw woning over een gevel uit hard materiaal dat enkel licht vervuild is? Kies dan voor stoomreinigen, zo bent u zeker dat uw gevel niet beschadigd wordt. Door de temperatuurverschillen let u er best wel op dat het materiaal waaruit uw gevel bestaat hiervoor geschikt is. Stoomreinigen is bovendien een voordelige optie.
 • Uw gevel is zo vuil dat u twijfelt of deze zelfs proper te krijgen is? Dankzij chemisch reinigen is uw gevel in een wip brandschoon. Het juiste product moet gebruikt worden voor de juiste gevel. Na een inwerkingsperiode van het chemisch product wordt het gewoon weer weggespoten. Zo blinkt uw gevel weer als nooit tevoren!

Gevelimpregnatie

Kies na een reiniging er zeker nog voor om uw gevel te impregneren. Uw gevel krijgt een onzichtbare laag die uw gevel beschermt tegen vuil én doorslaand vocht. Uw gevelreiniging wordt zo een investering waar u nog tientallen jaren van geniet!

Herstellingswerken

Naast gevelreiniging herstellen we ook raamkaders en andere zaken. Laat het weten in uw gratis en vrijblijvende offerte!

Premie

Wilt u bij dit alles genieten van een premie? Op basis van uw inkomen, woning, eigendommen en facturen kan u in beroep doen op de renovatiepremie wanneer u uw gevel renoveert. Vraag ernaar in uw gratis en vrijblijvende offerte!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Vd power clean
Kempenlandstraat 65 bu s3 
2660 Hoboken, Belgium
BTW: 0733.781.145
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.