Welkom bij Van opstal Peter

Over ons


Heeft uw gevel een likje verf nodig? Of is uw interieur aan opfrissing toe? Wenst u een foutloze basis voor uw interieur?

Met meer dan twintig jaar ervaring is Schilderwerken Van Opstal dé referentie voor binnen- en buitenschilderwerken, gevelschilderwerk en behangwerk in Halle-Zoersel. Bij ons kan u rekenen op kwaliteit, netheid en precisie.

Dankzij ons team van gemotiveerde vakmannen wordt elk project tot een goed einde gebracht. We volgen uw project ook zelf op en geven advies waar nodig.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Er zijn verscheidene factoren waarin Van Opstal Peter zich van de concurrent onderscheidt. Hun specialiteiten zijn onder anderen:

 • Gratis opmetingen en offertes aanbieden: aan de hand van een voorbereidend huisbezoek, komen zij van alles te weten, waaronder de staat van de gevel/muren, de opmetingen, uw voorkeuren en wensen, etc. Op basis hiervan wordt een totaalofferte opgemaakt. Deze totaalofferte, bestaande uit de werkuren, de nodige verven en de voorbereidende producten, wordt één week na de opmetingen opgestuurd. Daarnaast kan u ook nog genieten van bijkomend kleuradvies, zodat u jarenlang kan genieten van het beste resultaat!
 • Correcte voorbereiding: Van Opstal Peter is, zoals iedereen, van mening dat u veel tijd en geld kan besparen met een goede en efficiënte voorbereiding. U kan daarom ook rekenen op een voorbereiding die tot in de puntjes is voorbereid! Daarnaast bieden zij ook tips en tricks én producten om de optimale staat van uw gevel of interieur te garanderen.
 • Een sterk team: de twee gemotiveerde, harde werkers die zaakvoerder Peter Van Opstal ondersteunen, gaan steeds snel, precies en ordelijk te werk. De projecten worden ook steeds opgevolgd, dus er is zeker en vast sprake van een kwalitatieve service! Indien u er zeker van bent dat u door hen geholpen wilt worden, moet u er wel snel bij zijn, want zij zijn vaak drukbezet.
 • Groot netwerk: dankzij hun jarenlange ervaring, heeft het bedrijf ook een groot netwerk rond zich kunnen opbouwen. Dit kan in uw voordeel spelen, in het geval u misschien beroep wilt doen op vakmensen voor de uitvoering van andere werken. U wordt dan doorverwezen naar specialisten in de nabije omgeving.

Het aanbod bestaat uit:

 • Schilderwerken: er wordt alleen maar beroep gedaan op speciale verven en verfsystemen van de beste merken, zodat een duurzame bescherming gegarandeerd wordt.
 • Behangwerken: zij bieden een ruim aanbod betreffende soorten behang, gaande van vliesbehang tot vinyl.
 • Buitenschilderwerken: voor het schilderen van uw gevel doen zij beroep op verschillende verftechnieken, waaronder kaleien. Dankzij deze techniek blijft uw gevel dampopen, kan het blijven ademen én beschikt ze over een schitterend, rustiek effect.

Voor een excellente kwaliteit, een persoonlijke service en deskundig advies, bent u bij Van Opstal Peter aan het juiste adres. Wacht daarom niet langer en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan. 

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Van opstal Peter
Lindedreef 63 
B-2980 Zoersel, Belgium
BTW: 0842249416
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.