Welkom bij Unpaid

Over ons


Unpaid is een innovatieve incasso-oplossing voor professionals, 100% online. Wij zijn een digitaal platform ontwikkeld door advocaten en juristen. Om van onze incassodiensten gebruik te maken, hoeven professionals alleen maar een online formulier in te vullen en een deurwaarder zal de openstaande schuld aan de klant doorsturen. De factuur zal rechtstreeks via onze oplossing worden betaald. Unpaid biedt u een eenvoudige en snelle procedure om uw onbetaalde facturen te vereffenen en uw schulden te verminderen. Het platform kan worden gebruikt door alle Belgische bedrijven, op voorwaarde dat zij in aanmerking komen. Wij werken met Belgische bedrijven die openstaande schulden hebben in België, maar ook met buitenlandse bedrijven (Franse, Duitse, Spaanse, Luxemburgse...) die schulden hebben bij Belgische bedrijven. In 2019 ontvingen we de prijs "Innovation in Credit Management" van de Financial Times.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Invordering van onbetaalde facturen

Aan de hand van een formulier dat u in minder dan 10 minuten kunt invullen, neemt onze gerechtsdeurwaarder uw schulddossier in handen. Hij zal de klant een dagvaarding overhandigen om te betalen. Het duurt gemiddeld 30 dagen om de betaling van uw factuur te ontvangen. Het gebruik van de incassodienst van Unpaid is een snelle en efficiënte oplossing: het is niet nodig een ingebrekestelling en een brief van een advocaat te sturen voordat de factuur naar een incassobureau wordt gestuurd. Of het nu om een recente of een oude factuur gaat, Unpaid analyseert automatisch of het nog mogelijk is het verschuldigde bedrag te innen. Vorderingen hebben een directe impact op de liquiditeit van uw onderneming. Onze onbetaalde oplossing helpt u om uw facturen correct betaald te krijgen. U wordt snel en met een minimum aan inspanning betaald, zonder tijd te verspillen aan talrijke administratieve procedures. Het voordeel voor u als professional is dat u de hoofdsom van alle voorgeschoten kosten terugkrijgt, naast het betaalde factuurbedrag. Aangezien onze module gebaseerd is op de RCI-wetgeving, moet u, om in aanmerking te komen voor de onbetaalde dienst, aan bepaalde wettelijke vereisten voldoen, zoals het hebben van een geldig ondernemingsnummer, de factuur mag niet bij het RCI zijn ingediend.U moet een geldig ondernemingsnummer hebben, de factuur mag niet worden betwist, de debiteur mag niet failliet zijn of er mag geen verjaringstermijn op de betrokken factuur van toepassing zijn. Ongeacht het bedrag van de factuur, zelfs al is het minder dan 50 euro, zullen wij ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u snel betaald wordt.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Unpaid is een initiatief van een erkend advocatenkantoor en de incasso's worden uitgevoerd door een deskundig gerechtsdeurwaarderskantoor. Neem contact met ons op voor een gratis offerte.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Unpaid
Port Arthurlaan 11 bus E, 
B-9000 Gent, Belgium
BTW: BE0728452479
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.