Welkom bij Tryba Schilde

Over ons


Bent u nog op zoek naar ramen en/of deuren voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? 

Dan bent u bij TRYBA aan het juiste adres. Wij ontwerpen, produceren en installeren ramen en deuren. Daarnaast bieden wij ook rolluiken, schuiframen en garagepoorten op maat aan.

We selecteren enkel de allerbeste grondstoffen en passen innovatieve technieken toe, waardoor de kwaliteit ten alle tijden gegarandeerd blijft.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Ramen

Ramen op maat is één van onze specialiteiten. Zowel in aluminium als in PVC kan u ramen op maat bij ons verkrijgen. Deze materialen werken heel isolerend, zijn esthetisch en stevig. U kan deze in elke stijl, kleur en vorm vinden.

Onze ramen zijn van top kwaliteit. We raden daarom ook aan om hierbij te opteren voor hoogrendementsglas. Deze ramen kunnen u helpen om energie te besparen. Naast thermische isolerende aspecten, zal dit soort glas ook akoestisch isolerende aspecten bevatten.

PVC ramen bieden isolatie, elegantie en veiligheid in één enkele oplossing. Maar dat is niet alles, PVC ramen zijn schokbestendig, en onderhoudsvriendelijk, en daarom heel duurzaam.

Enkele voordelen van PVC ramen zijn bijvoorbeeld:

 • Veiligheid
 • Stevigheid
 • Isolerend
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Stevig slot

Vervolgens kan u ook bij ons terecht voor aluminium ramen. Aluminium ramen zien er chiquer uit en lijken als design. De profielen zijn relatief smal, licht en verkrijgbaar in een heel gamma aan kleuren.

Deze passen ideaal in strakke en moderne woningen. En aluminium ramen worden doorgaans gemaakt van gerecycleerd materiaal, dus ze zijn ook duurzaam en goed voor het milieu. De beste match voor een strakke en groene woning.

Deuren

Naast ramen, zijn we ook te vinden voor deuren. En ook hier is er de keuze uit PVC deuren en aluminium deuren. Welke stijl u ook zoekt, sober of modern, strak of landelijk, wij hebben ze voor u klaar staan.

Meer dan 200 PVC deuren zijn in ons gamma te verkrijgen. Of u een volledig paneel wenst, of liever één met beglazing, de kwaliteiten blijven hetzelfde. Zo hebben PVC deuren gelijkaardige voordelen als de ramen.

Maar naast PVC deuren, kan u zeker ook aluminium deuren kiezen. Aluminium deuren vindt u in verschillende stijlen, van modern naar landelijk. Ieder van deze deuren is opgebouwd in top kwaliteit aluminium. Aluminium deuren hebben gelijkaardige voordelen als de ramen.

Voor zowel PVC als aluminium deuren kan u een tal van accessoires en toebehoren krijgen. Zoals deurklinken, beslag, sloten,…

Rolluiken

Wij verzorgen zowel monobloc rolluiken waar raam en rolluik één geheel zijn. Deze ogen zeer klassiek. Maar u kunt ook opteren voor voorzetrolluiken, deze ogen wat moderner en zijn meer design.

Deze rolluiken worden op maat gemaakt en worden zorgvuldig geplaatst. Deze kunnen qua plaatsing en design worden afgestemd op het al bestaande schrijnwerk. Zo plaatsen we deze ook aan uw terrasramen, schuiframen, en dergelijke.

Schuiframen

Onze schuiframen zijn beschikbaar in zowel PVC als aluminium. U kunt kiezen uit dubbele, en zelfs driedubbele beglazing voor optimaal isolerend effect. Deze schuiframen worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in iedere stijl en kleur, zodat deze perfect bij de stijl van al uw buitenschrijnwerk past.

Garagepoorten

Ook garagepoorten kunnen we u leveren. Deze zijn beschikbaar in zowel aluminium als staal. Beide hebben hun eigen kwaliteiten. Deze poorten zijn beschikbaar in een tal van kleuren om bij al uw buitenschrijnwerk perfect te passen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Wim  H .

08/02/2019    Westerlo


Project : Garagepoort vervangen voor een woning in Westerlo
Beoordeling :
Adres
Tryba Schilde
Turnhoutsebaan  328
B-2970 Schilde, Belgium
BTW: BE.0660.969.282
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.