Je recherche un couvreur/charpentier dans ma région

 
* 1. Quel type de travaux de toiture recherchez-vous?
 
 
* 2. Avez-vous des problèmes d'amiante?
 
 
* 3. Quel est la surface de votre toit (largeur x longueur)?
 
 
* 4. Quel type de toiture avez-vous ou désirez-vous?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

9920 Flandre orientale

We hebben een huis uit de jaren '60 met een dak in leien van eind 1970, wellicht asbestleien. We zouden graag nu een onderdak laten plaatsen alsook de leien laten vervangen door dakpannen. Indien geen pannen mogelijk, dan vezelcementleien of eventuee...

9900 Flandre orientale

Ik zoek een betrouwbare dakwerker om een volledig nieuw plat dak te plaatsen. Dat betekent nieuw houtwerk, isolatie, roofing en koepels. De afbraakwerken zullen we zelf doen. Dit is een woning die we gaan aankopen.

9940 Flandre orientale

Ik zoek een offerte voor het vervangen van dakpannen en onderdak. De woning is van de jaren 60. Dit is wel de woning van mijn dochter maar ikzelf regel de afspraken en offertes. Door haar werk is ze zeer moeilijk bereikbaar.

9940 Flandre orientale

Metselwerken aan bestaande schouw die niet meer gebruikt wordt. Ook plaatsen van rooster tegen de vogels.

9992 Flandre orientale

volledig nieuw dak, van houtwerk tot pannen. Isolatie doen we zelf. Ik vermoed een dakpannen dak. Ik woon net over de Grens in Nederland.

9980 Flandre orientale

Graag hadden wij een prijs ontvangen voor het plaatsen van een velux van 114 op 118 op de zolderverdieping. Wij krijgen de sleutel van de nieuwe woning op 8 maart. Graag hadden wij deze werken laten uitvoeren voor 16 maart, eventueel nog de week erna...

9900 Flandre orientale

Het gaat om een plat dak met roofing die deze winter schade heeft opgelopen. Daardoor sijpelt er water binnen. Dit moet zo spoedig mogelijk hersteld worden. Het gaat om 30-40m².

9900 Flandre orientale

We zoeken iemand die de oorzaak van een daklek kan opsporen en vervolgens herstellingen kan uitvoeren. Op dit moment is de oorzaak nog onduidelijk. Het water heeft het houtwerk van het dak binnen aangetast en bij hevige regenval is er insijpeling bin...