Je recherche un couvreur/charpentier dans ma région

 
* 1. Quel type de travaux de toiture recherchez-vous?
 
 
* 2. Avez-vous des problèmes d'amiante?
 
 
* 3. Quel est la surface de votre toit (largeur x longueur)?
 
 
* 4. Quel type de toiture avez-vous ou désirez-vous?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

9820 Flandre orientale

Volledige vernieuwingen van het plat dak. Het nieuwe dak moet nieuw aangelegd worden van a tot z. Woning van jaren 80 ern het dak moet vervangen moet worden is een bijgebouw van dezlfdewoning

9800 Flandre orientale

We willen 3 regenpijpen laten plaatsen aan ons hellend dak van ongeveer 100m²

9820 Flandre orientale

Wij willen graag ons dak , dakbekleding en eventueel ook akgebinte en onderdak, en dakgoot vervangen. Momenteel een pannendak. Woning gebouwd van begin 1900. Dak verbouwd in 1948. Graag prijsofferte voor uitvoering binnen de 6 maanden. Hellend dak.

9820 Flandre orientale

Ik zoek een offerte voor het isoleren en/of vervangen van de dakbekleding van een ouder woning. Gebouw origineel van 1946 maar ik heb geen idee of en wanneer deze daken ooit al vervangen zijn geweest. Ze zijn in elk geval nog niet geïsoleerd. Dit is ...

9800 Flandre orientale

Ik wil het dak van mijn huis renoveren en isoleren. Het is een hellend dak met leien, maar die moeten eraf genomen worden. Daarna moet men het dak isoleren en nieuwe dakbedekking. plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 90m² en het huis werd in 1983 geb...

9820 Flandre orientale

Dit is voor een plat dak waar we bijkomende isolatie en nieuwe laag roofing op wensen te laten plaatsen. Deze woning is gebouwd rond eind jaren 80.

9840 Flandre orientale

Ik wens dakwerken voor mijn woning. Dakgoot vervangen+ zink en 4 aflopen, +40 lopende meter, ook werken aan plat. Bouwjaar rond 1960, termijn is te bespreken. Contact na 17u aub.

9840 Flandre orientale

Ik wil dakwerken voor mijn woning. Nieuwe pannen en draagstructuur verbeteren, huis van 1978, opp +100m² (zadeldak). Wanneer is nog open.