Je recherche un couvreur/charpentier dans ma région

 
* 1. Quel type de travaux de toiture recherchez-vous?
 
 
* 2. Avez-vous des problèmes d'amiante?
 
 
* 3. Quel est la surface de votre toit (largeur x longueur)?
 
 
* 4. Quel type de toiture avez-vous ou désirez-vous?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

9300 Flandre orientale

Dit is voor een plat dak van een appartement. Dit is een gemeenschappelijk dak waarlangs er water binnen komt. Ikzelf ben mede-eigenaar. Dit is een gebouw van de jaren 70. Het dak is ooit wel vervangen maar geen idee wanneer dit gebeurd is. Ook moet ...

9308 Flandre orientale

Waterdicht maken van een plat dak: afvoer nakijken, verwijderen bestaande toplaag (kiezels) en plaatsen van nieuw plat dak op dak van garage.

9300 Flandre orientale

Graag willen we ons plat dat vernieuwen . Momenteel roofing op het dak. Er dient nieuwe roofing geplaatst te worden. Het gaat over ongeveer 24 m2.

9310 Flandre orientale

We hebben een grote stal in de tuin met eterniet golfplaten (asbest!) die weg moeten. Er moet daarna een nieuw dak op komen. Tegelijkertijd willen we een offerte om op dat nieuwe dak zonnepanelen te leggen. De zonne-inval is goed, maar de elektricite...

9320 Flandre orientale

We hebben een plat dak met roofing en willen dit vernieuwen. Gaat om max. 100m² dakoppervlak.

Het is een dak met twee koepels 1 m op 1,50 en 50 op 50

9300 Flandre orientale

Ik zoek een offerte voor het herstellen van een pannendak. Geen idee van de leeftijd van de woning. We zouden nu graag een offerte hebben opgemaakt.voor het volledige dak vervangen.

9310 Flandre orientale

Ik wil dakwerken voor mijn woning. Huis van 1830, wil nieuwe bedekking(pannen), balken nakijken, isoleren, dergelijke,.... Opp. +30m, nu leiendak, wanneer is te bespreken.

9320 Flandre orientale

Dit is voor een plat dak van een achterbouw. Deze is het laatst van roofing veranderd zo'n 10 jaar geleden. Omdat we nu lekken hebben wensen we deze roofing alsook een plaat van een platform te veranderen ; +- 20m². Liefst ook de andere opties behalv...