Je recherche un couvreur/charpentier dans ma région

 
* 1. Quel type de travaux de toiture recherchez-vous?
 
 
* 2. Avez-vous des problèmes d'amiante?
 
 
* 3. Quel est la surface de votre toit (largeur x longueur)?
 
 
* 4. Quel type de toiture avez-vous ou désirez-vous?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

3210 Brabant Flamand

vervangen van dakbekleding alsook onderdak. Momenteel een lek een in het dak en verpulvert het onderdak. Dakpannen dak van 1985 en voor zover we weten nog altijd het originele dak.

3290 Brabant Flamand

Er zijn diverse beschadigen in dakbedekking in de zinken dakgoot, ook afwatering niet overal in orde. Betreft huis uit 1972 ( type bungalow, geen plat dak). Afhankelijk van de beschadigingen wens ik het dak volledige te vervangen alsook de pvc bekle...

3221 Brabant Flamand

Er is een lek in de dakgoot. Het gaat om een halfopen woning. De kapotte dakgoot bevindt zich tussen twee daken. De woning is van de jaren 30. De dakpannen en de dakgoot zijn in kunststof.

3221 Brabant Flamand

Ik wil offertes vergelijken voor de plaatsing van een nieuwe zinklaag in onze bestaande dakgoten. Het gaat over een lengte van ongeveer 17 m. Alvast bedankt!

3200 Brabant Flamand

We willen ons dak volledig renoveren. Het moet van buitenaf geïsoleerd worden en ondertussen moeten er ook een aantal kleine herstellingen gebeuren. Het dak is ongeveer 200 m² groot en iets meer dan 10 jaar oud.

3294 Brabant Flamand

Ik wil mijn dak helemaal vernieuwen. Het is een huis van de jaren 70. Het is een hellend dak.

3200 Brabant Flamand

Schilddak van twee halfopen woning tegen elkaar aangebouwd . Ik ben de eigenaar van de beide woningen en wens deze te verhuren. Momenteel een leien dak zonder onderdak dat ik wens te isoleren. Ik wens echter wel eerst het dak en dakgebinte na te kijk...

3200 Brabant Flamand

Mijn huis heeft een licht hellend dak in leistenen. Er zit momenteel een lek dat moet hersteld worden. Het volledige dak zou ook moeten geïsoleerd worden. Dit zal niet evident zijn aangezien de zolder vele hoekjes en kantjes heeft waarvan sommige moe...