Je désire comparer des devis en rénovation et travaux de façades

 
* 1. Quels types de travaux de façade désirez-vous?
 
 
* 2. Combien de façades devront être traitées?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

2870 Anvers

2 gevels, om en bij de 110m². eind mei komen ze eerst de spouwmuur isoleren. We zouden onze gevel willen moderniseren door deze te voorzien van crepi of een alternatief dat de gevel een vlak uitzicht zou geven. De geven heeft geen uitstekende vlakken...

2850 Anvers

We willen gevelwerken laten uitvoeren aan ons gebouw, het gaat om een oude scheepswerf.We willen de gevel laten kaleien. De gevel bestaat uit gewone baksteen. Opp. 11 m x 15 m, het gebouw is meer dan 80 jaar oud.

2800 Anvers

De bedoeling is een dikke cementlaag aan te brengen op onze voorgevel. Die zou eventueel ook gekleurd mogen zijn. In de voorgevel zitten twee ramen en een voordeur. Misschien laat ik ook de zijkant van het huis cementeren.

2850 Anvers

Ik wil mijn beschilderde gevel laten reinigen. Alle verf zou er af moeten. De woning en de gevel zijn van de jaren 1940.

2850 Anvers

. Graag hadden wij een offerte gekregen i.v.m nieuwe gevel van crepi in combinatie met pvc 120 vierkante meter.

2860 Anvers

Wij zijn aan het verbouwen en zouden graag een prijsofferte ontvangen voor het bekleden van een zijgevel (ongeveer 174 m²) met leien op isolatie. Welke bijkomende informatie heeft u nog nodig om deze offerte op te stellen? Indien gewenst kan u hiervo...

2880 Anvers

Ik wil mij gevels bekleden met crepi. Mijn huis is een halfopen bebouwing. De woning is gebouwd in 1940. Wat kost crepi?

2800 Anvers

Voor ons huis willen we gevelwerken laten doen. Halfopen huis, breedte 9m, bouwjaar 1943, soort van bekleding crepi of dergelijke. Wanneer is te bespreken.