Je désire comparer des devis en rénovation et travaux de façades

 
* 1. Quels types de travaux de façade désirez-vous?
 
 
* 2. Combien de façades devront être traitées?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

2580 Anvers

Onze gevel is aan de regenkant niet mooi meer. Wij zouden graag de bekleding willen vervangen. Het is een woning uit de jaren 50.

2560 Anvers

Beste, wij zouden graag onze achterbouw langs buiten laten isoleren en daartegen iets plaatsen (weet nog niet wat juist) We hebben met vocht gezeten en hebben al tussen de spouwmuren mortel laten weghalen maar is nog niet volledig opgelost. Misschien...

2520 Anvers

Isoleren van de zijwand van de woning en een stuk van de achterkant van de woning. Achteraan bevinden zich drie ramen en aan de zijkant geen. Ongeveer 120 vierkante meters. vrije gevel.

2520 Anvers

Graag offertes voor het isoleren van de zijgevel van onze woning en een stuk van de achterkant van de woning. Achteraan bevinden zich drie ramen en aan de zijkant geen. Het gaat om een vrije gevel van ongeveer 120 m².

2530 Anvers

Dit is voor een offerte voor het bekleden van een gevel?. Huidige bekleding is weggewaaid. Rijwoning maar er is een pad tussen mijn woning en de buren.

2530 Anvers

Wij wonen in een halfopen bebouwing. Er staat echter geen woning naast ons. De muur, waar normaal een huis aan zou moeten grenzen, is dus niet geïsoleerd. Graag ontvangen we offerte van isolatiespecialisten om deze muur te laten isoleren in de regio ...

2570 Anvers

Ik heb een woning van de jaren 60. Na isolatie van de spouwmuren kwamen de voegen uit de woning los en zouden we nu graag een crepilaag zetten over de woning. Gebouw in vrije gevelsteen.

2570 Anvers

We willen gevelwerken voor ons huis. vrijstaand huis van +10 jaar oud, wil buitenmuuriso/crepi, nu gewone baksteen, opp. +100m². Voorjaar 2018 kan dit, vraag huisnummer bij contact.