Je désire comparer des devis en rénovation et travaux de façades

 
* 1. Quels types de travaux de façade désirez-vous?
 
 
* 2. Combien de façades devront être traitées?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

2300 Anvers

Oude rijwoning waarvan de voorgevel zou moeten aangepakt worden. De steen opkuisen en opnieuw voegen. Opbellen vanaf 17/10 .

2300 Anvers

Ik wil een offerte voor het zetten van crepi. Dit gaat om 2 gevels in totaal.

2300 Anvers

Het gaat om een buitenmuur van 40m² is een onregelmatige gemetste muur en nat. We willen deze muur aan de buitenkant laten bekleden

2300 Anvers

Voor een nieuwbouw appartementsgebouw willen we 4 dakkapellen van 5m breed laten bekleden. Zou ik een richtprijs kunnen krijgen? De werken moeten namelijk zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

2310 Anvers

Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, onze gevels zijn verouderd en wij wensen deze te laten herstellen, het betreft 3 gevels, wij zijn tevens eigenaars van onze woning, onze woning werd begin jaren ...

2300 Anvers

: Beste, Ik heb net een huis gekocht met mijn vriendin dat aan verbouwingswerken toe is. Graag hadden wij de optie bekeken om ons huis langs buiten te isoleren. Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen om te bekijken of dit binnen ons budget ...

2300 Anvers

Gevelreiniging voor een appartementsblok met voor , achtegevel en zijgevel. Vooral de achtergevel moet gereinigd worden. Gebouw van 1992 dat in originele gevelsteen is.

2330 Anvers

We willen gevelreiniging voor ons huis. Vrijstaand huis van 1998, 4 gevels te doen, opp. +100m², nu gewone baksteen. Wanneer is aan de offertes.