Je désire comparer des devis en rénovation et travaux de façades

 
* 1. Quels types de travaux de façade désirez-vous?
 
 
* 2. Combien de façades devront être traitées?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

3530 Limbourg

Ik wil de gevels van mijn huis laten reinigen. Het is een vrijstaand huis uit 1959 en de gevel bestaat uit gewone rode bakstenen. Er zou ongeveer 110 m² gereinigd moeten worden.

3510 Limbourg

Dit is voor de reiniging van de voor en de zijgevel. Dit is een gebouw van de jaren 60. Gevels nog nooit gereinigd.Gevels in blote baksteen. Voorkant is siersteen.

3590 Limbourg

Het gaat om een nieuwbouw project waarbij enkele delen van de gevel (gelijkvloers) met zwart aluminium willen bekleden.In totaal +/- 25m × 2,6m hoog = 65m². Dit op de zijgevel en de voorgevel. Momenteel zijn we bezig met de ruwbouw.

3530 Limbourg

T Isolatie van de achterbouw. Dit zijn volle stenen muren Gevels in vrij gevelsteen. De woning is gebouwd in 1978. Ca. 90m² buitenmuur te isoleren. Enkel gelijksvloers, geen verdieping.

3520 Limbourg

We zijn bezig afbraak van bestaande bouw en heropbouw in houtskelet. Gevelbekleding van dit nieuwe gedeelte in thermisch essen. Bestaande garage wordt enkel met thermische essen afgewerkt (geen houtskelet) Graag ook offerte. 85m² totale oppervlakte ...

3550 Limbourg

Dit is voor een private woning gebouwd in de jaren 70. Gechilderde gevelmsteen. Ik zoek nu iemand om deze gevels te reinige,.

3500 Limbourg

Geachte, ik ben op zoek naar een ontwerp en uitvoering van de gevel van huis. Eventueel combinatie crepi en pvc. Graag advies.

3550 Limbourg

Ik zoek een offerte voor het plaatsen van crepi op linker gevel en de voorgevel. De woning is origineel van 1975. Deze woning heeft spouwmuren die mogelijk geïsoleerd zijn. Gevels in vrije gevelsteen.